Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Referitor la detergent, am folosit Dermalin de doua ori si apoi l-am aruncat. Este sub orice critica. A spala fara detergent sau a spala cu Dermalin e totuna.

Daca vreti ceva cat mai putin chimic incercati detergentii bio, eu am folosit si sunt foarte buni (cumparam de pe Elemental.ro marca Sodasan). Altfel merge orice detergente cu extraclatire si fara balsam de rufe.

Am si eu o mare problema. De doua zile bebe strumf se misca ciudat. Daca inainte simpream cum ma loveste cu manute si picioruse, acum se cutremura toata burtica, parca dintr-o data a ramas fara spatiu. A fost prea brusca schimbarea, nici nu stiu sa descriu cum il simt. Ah, si inainte il simteam in anumite zone, ma stanga, ba in dreapta. Acum il simt simultan si in stanga si in drapta, si sus si jos... deja il vad facand spagatul

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si bebe Iustin 29 +

si eu simt exact asa..miscari de "cutremur" si simultane in amandoua partile..daca pun mna simt coate sau genunchi ..asa zic si eu ca bb-lina deja nu mai are spatiu de "baletat"..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu

Mergi la inceput

am vazut si eu persil sensitive si costa la fel ca ala normal..

si 29+ cu

Mergi la inceput

ratusca imi pare rau de infectie..lasa ca mergi al medic si o sa-ti treaca.
kokorinush bine ai venit

si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sashenka,eu am folosit dermalin cand avea Ema 4 ani. Hainutele ramaneau la fel de murdare, dar si el lucra temeinic la acest capitol . Ideea e ca dupa 3 spalari erau gri si am renuntat. Probabil la un bebe e ok ca nu murdareste nimic.

Doura, eu simt ca tine, exact cutremur. Pai daca acum nu mai au loc ce ne facem . Eu sunt cat casa... cat sa ma mai fac? De maine il bag la cura de slabire

Ratusca felicitari pentru shopping de burtici! Stai linistita cu infectia, bea multe lichide si intreaba dr. ce trebuie sa iei. E si sistemul imunitar la pamant asa ca nu e de mirare ca toti croncobaurii se lipesc de noi.

Bravegirl, interesanta imaginea cu aerisirea podoabelor . Nah ca la asta nu ma gandeam. Deci el isi aeriseste podoabele si eu fac vanatai...corect.

Dar unde este ursoaica matinala Gabriella???

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si bebe Iustin 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata fetelor!

ratusca, si mie la sumar mi-au iesit leucocite marite (mai mari ca la tine) si flora la fel. apoi mi-a dat o urocultura, la care nu a iesit NIMIC. cica reluam peste 2 saptamani, sa nu fi fost o infectie care a trecut singura, si sa fi ramas la sumar. vad ce mi-o zice cand merg din nou la dra.

Noi in weekend am fost la balaceala, la o piscina in Snagov. Asta sambata adica, am stat cred 3 ore in apa, a fost tare bine, se dezumflasera si picioarele, si mainile. Minunat!

Ieri am dat o fuga la ikea, am luat niste protectii de alea de saltea impermeabile, cu gandul ca le mai folosesc la schimbat sau diverse.

Ma macina o problema insa . Voi cand va planuiti botezul? Eu am o pasarea sa imi fac invitatii personalizate, facute de manuta mea (si printate apoi). Si m-as apuca de dinainte de sarcina de conceptia grafica, apoi cine stie daca mai am timp. Ce ziceti? E prea devreme? Sunt zuzi?

s30 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Neata burtici

Dam de baut orice poftiti k o data schimbam semnatura si implinim 30 de saptamani deci : limonada, cafele, cappuccino, un pahar miiic de pepsi/cola, o bere fara alcool, fresh de portocale

Moshulik, multa sanatate tie si implicit BB linei; sa stea cumintzica la caldurica

Ratusca, nu te ingrijora inca de infectie, asteapta pana vb cu medicul

Abia astept Baby Expo !!! Incep de azi, pentru ca am intrat in concediu, sa fac lista k pana acum n am cumparat absolut nimiiiic .. Vai ca mi place aceasta activitate
Sau poate o are deja cineva si o pune pe prima pagina?? Ce simplu ar fi pentru cele care n au pik de experienta si se bazeaza numai pe internet ca sursa de informare ..

Pupiiici

30+ mami de Matei

Mergi la inceput

dinainte de sarcina = dinainte de nastere

creier gravid trezit prea matinal!!

De fapt sunt buimaca azi, i-a fost rau toata noaptea copilului blanos (cainele). Si lui cand ii e rau, trebuie sa doarma la mine pe burta. Acum nu a putut, si mi-a dormit jumate pe gat, plangand incetisor. Ne-am chinuit amandoi. Si de ce i-a fost rau, poate sunteti curioase? Ma intreaba barbatu ieri daca poate sa ii dea pepene. Eu zic, da-i daca ii e pofta, da o gurita. Si el i-a dat pana nu a mai cerut, cam juma de felie

s30 Lucas Petru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

Abia astept Baby Expo !!! Incep de azi, pentru ca am intrat in concediu, sa fac lista k pana acum n am cumparat absolut nimiiiic .. Vai ca mi place aceasta activitate
Sau poate o are deja cineva si o pune pe prima pagina?? Ce simplu ar fi pentru cele care n au pik de experienta si se bazeaza numai pe internet ca sursa de informare ..

Pupiiici

30+ mami de Matei

E o lista pusa demult de tot pe mailul comun. Un excel. Eu am trisat si l-am luat pe ala, si l-am modificat la "cerintele" mele personale.

s30 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Am si eu o mare problema. De doua zile bebe strumf se misca ciudat. Daca inainte simpream cum ma loveste cu manute si picioruse, acum se cutremura toata burtica, parca dintr-o data a ramas fara spatiu. A fost prea brusca schimbarea, nici nu stiu sa descriu cum il simt. Ah, si inainte il simteam in anumite zone, ma stanga, ba in dreapta. Acum il simt simultan si in stanga si in drapta, si sus si jos... deja il vad facand spagatul

exact asta ziceam si eu... probabil chiar au ramas fara spatziu. pe mine incepe sa ma enerveze. cred ca si pe el. abia astept sa se apropie termentul!!

Mami de (28.10.2008) si bb2 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

ratusca, se poate sa nu fie nimic. probele se pot contamina si la recoltare si mai apoi pe drum... si la unele laboratoare si la ei... daca te simti bine si nu ai nici o usturime/modificare in zona probabil nu e nimic. nu vad ce legatura ar avea cu cine foloseste WC-ul dar sa zicem . si nu are nici o legatura cu imunitatea scazuta. o femeie insarcina nu are imunitatea scazuta taman cand ii trebuie mai tare, daca mananca sanatos. e vorba pur si simplu de modificari generate de hormoni si de apasarea sarcinii la nivelul vezici, uretrelor, care permit aparitia unor infectii mai usor.

Mami de (28.10.2008) si bb2 29+

Mergi la inceput