FIV DR. DRAGOS ALBU 8
Raspunsuri - Pagina 8
amacuba spune:
pupici babyblue .eu incep protocolul pe la jumatatea lui septembrie.azi e z10 deci peste 15 zile ca eu il am la max 25.de fapt vine cand vrea.
oricum incerc si natural zilele astea, fufulealea la greu, ca cine stie.cred ca deja sunt la ovulatie ca de ieri mi-e cam rau si ma dor ovarele de nu mai pot.poate s-o prinde dupa histeroscopie cine stie.se-ntampla si minuni
inna08 spune:
Buna Maria.
Maria tu cati foliculi antrali ai?( te intreb pt ca ai amh apropiat de al meu).
Multumesc mult.
maria81 spune:
buna inna
deocamdata eu sunt pe AC, pe 13 septembrie incep stimularea
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
inna08 spune:
Buna,Maria.
Foliculii antrali se vizualizeaza inainte( ziua 12-14) de a incepe stimularea pt FIV ( se zice ca, cati foliculi antrali ai inainte tot atatia vei avea si la stimulare).
brunadria spune:
aristica tin pumnii stransi , sa fie bine!
te asteptam cu vestile!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
maria81 spune:
scuze inna pe 13 septembrie incep diphereline si prima eco e pe 17 septembrie, iar pe 22 septembrie stimularea cu puregon si menopur
nici o sarcina, 3 IA
aristica spune:
baby raspunsurile scurte, la subiect si doar prin sms sunt O.K. la Dr. White. Daca-i dai sms cu valori pe la unele analize si nu-ti raspunde deloc - e formidabil (in ceea ce priveste rezultatul analizelor). Mai rau e cand te suna personal. Pe mine m-a sunat o singura data, asta cand mi-a modificat doza de menopur. Uite cum iti vei dori sa nu-ti mai raspunda doctorasul grizonat la sms-uri
ana_ivan insanatosire grabnica Mihaelei si sarcina usoara tie, in continuare
lumi au iesit analizele sotului?
itza Doamne-ajuta ca de data asta sa fie bine!
adi deja fac 3 menopur cu un solvent
elenush ne "observam" una pe alta Unde vei sta la unguri? Cand ai prima intalnire? Stii ca eu aveam prima intalnire stabilita cu PK, aveam rezervare la Koral si m-am hotarat la Albu? Am avut asa un "feeling" pentru Albu si sper sa nu fi gresit, caci asta e ultimul meu FIV.Daca ai nevoie de informatii despre trenuri sa ajungi la Budapesta sau despre cazare, sa-mi zici
inna la FIV spermatozoizii sotului tau sunt "combinati" directcu foliculii, deci nu tre' sa mai treaca de anticorpii antispermatici
amacuba primesti rezultatelela secretie si cultura din col tot in 3 zile?
brunadria
maria mai ai putin...iti tin pumnii.
mire
...Oka, deci la mine e asa: 4 foliculi mari (intre 9 si 11 mm) si alti 5 micuti (unul de 5, unul de 6 si trei de 7-aproape 8 mm). Raman pe 3 Menopur, dar e posibil sa mai lungesc stimularea cu o zi, maxim doua, inca nu mi s-a introdus si puregon in schema. E2- 178 (vineri era prea mic,acum e bun), P4 -0.3 si, desigur, endometrul este de 5,67 mm, adica foarte bun.
...sa va zic acum si de ce am asteptat rezultatele si raspunsul doctorului la sms: Eu la primul fiv am avut , pe protocol lung, 29 de foliculi, am fost hiperstimulata si am avut E2 - 8.000 (in conditiile in care tot ce trece de 2.000 e hiperstimulare). Acum am discutat cu Dr. White si l-am rugat sa fac si 3 foliculi, dar sa fie buni, caci la primul FIV, din 29, doar 9 au fost folositi si au rezultat 7 embrioni, doar 2 de grad 1. Pe mine ma intereseaza 5 EMBRIONI GRAD 1. Din ei bag 3 acum si sa am 2 sa inghet...desigur, daca vor fi mai multi, ii voi ingheta si folosi candva pe toti. Acum la mine e clar ca pe langa cei 4 foliculi care sigur ajung la maturitate, mai vin 3 din spate (astia 3 au valorile foarte apropiate de 8 mm si estradiolul indica, ca ar fi oka)...desigur, vine beleaua sotului cu OATS, dar sper safie bun embriologul si sa fie "inspirat" in alegerea gigeilor ca sa am embrioni de grad 1. Continui cu 3 menopur si 1 diphereline si va anunt ca am trecut de 3.000 tratamentul, dar asta sa fie baiul
P.S. - am refacut toxoplasma (ca am o minune de monatan la care nu vreau sa renunt ever) si e non-reactiva...va dati seama ce sadica am devenit daca prefer sa-mi fac eu analizele decat sa-l mai injectez pe el pentru recoltat de sange?
amacuba spune:
aristica imi da rezultatul in 3 zile.
cand ai inceput stimularea? in ce zi esti? ce sunt foliculii antrali?
brunadria spune:
aristica pai astea sunt vesti bune!
foliculi suficienti , endometrul bun , sa faca embriologul treaba buna si e ok !
sa va ajute d zeu !
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
inna08 spune:
<<inna la FIV spermatozoizii sotului tau sunt "combinati" direct cu foliculii, deci nu tre' sa mai treaca de anticorpii antispermatici>>.
Ari,vreau sa te intreb si eu ceva: noi am facut 3 IA, atunci le-am facut degeaba,nu?.
Multumesc aristica.