FIV DR. DRAGOS ALBU 8

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

neata mire, lumi, inna, maria, baby, amacuba , uooaaau..cate ne-am strans!
baby eu zic ca 6 p-un ovar e productie super - extra (cu aripioare). Vezi ca eu faceam 3 fast slim odata, de 3-4 ori/saptamana si foloseam zilnic gel anticelulitic, ca eram obsedata sa n-apara ceva p-acolo...ei bine, astea-s primele la care tre' sa renunti acum, ca fac cel mai mult rau la oute. Cu alcoolul e oka, dar bea vin rosu, la fel cu ceaiul...de fapt, asculta de ce-ti spune mire, ca ea e cea mai experimentata si le-a incercat pe toate, iar acum are 2 putulici la purtator.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

neatza scumpa aristica.
scuze, akm am realizat ca de vreo 2 ori ti-am pocit niknameul, am crezut ca e artistica.
nah, repezita...

dah, am renuntat la anticelu. apropo, cred ca trebuie sa renuntam si la sprayul de picioare, mie la ultima inseminare asa mi s-a zis, sa nu mai folosesc spray de picioare, mkr in ziua inseminarii.

mire, m-a certat aseara ca nu beau lichide. of, sper sa pot, ea stie f bine ce e de facut si trebuie ascultata!

fetelor, cred ca trebuie sa manacam f natural, sa luam acid folic, doctorelul a zis 5 mg la 2 zile.

ce ma bucur ca ma incurajati. sper ca din astia 6 foliculi sa facem mkr 3 embrioni, sa avem ce pune in burtica.

tu cum stai cu moralul?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inna08

Lumi, eu astept sa fac histerografia in ziua 7-8 a CM din septembrie si apoi din ziua 2 a CM din octombrie stimularea( protocol scurt).
Lumi, fetelor,pe voi v-a durut la histerografie? Ca mi-e o frica de mor!.

iubita, eu nu inteleg ce spui prin histerografie?
histerosalpingografie sau histeroscopie?

eu le-am facut pe amandoua. mie mi s-a parut mai dureroasa histeroscopia, decat histerosalpingo, dar le-am facut si una dupa alta si poate se sensibilizase zona, n-am idee.

si eu sunt mai rea de durere.

dar per total, sunt suportabile, nu dureaza f mult si gandul ca e bine sa vezi ce e pe acolo, te tine cu moralul ridicat.

eu iti tin pumnii sa treci cu bine peste si te asteptam cu vesti bune.
de ce faci tu protocolul scurt?

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amacuba

neata aristica , cam tarziu ai aparut
mire pup si la tine burtica ca poate se ia.
babyblue ce faci mama, dormi inca? te astept sa-mi zici ce-i cu depozitele alea de gelatina din sp..... ca sunt desperados

Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot

ama, stai ca iau la rand toate raspunsurile voastre. ti-am rasp si pe PM.
depozitele astea sunt un fleac. zau asa.
al meu a luat acc pana mucea prin casa, tragea de nas, ca acc-ul asta fluidizeaza TOATE secretiile, deci si pe cele nazale. eu am si uitat de depozitele astea, zau asa.
iar la fiv, orikm n-ai nicio treaba cu ele.

eu cred ca domnul tau sot trb sa bea multe lichide si sa stea linistit omul, si tu mai ales, chiar sa fie ultima ta grija.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Babyblue, scuze, da era vorba despre histeroscopie.
Fac protocolul scurt pt ca am am =1,10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Inna,cred ca doctosrasul grizonat ti-a zis sa faci histeroscopie care este o procedura suportabila,nu foarte dureroasa care permite doctorului sa vizualizeze cavitatea uterina si sa faca curatenie pe acolo daca este cazul,asa ca stai linistita,nu te mai stresa ca durerile sunt suportabile,iar in timpul interventiei,daca cumva te jeneaza ceva pe acolo ii spui dr si el face o mica pauza sa poti sa respiri
Pupici

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inna08

Babyblue, scuze, da era vorba despre histeroscopie.
Fac protocolul scurt pt ca am am =1,10.

histeroscopia, well, pe mine m-a durut mai mult, dar mai depinde si de ce iti gaseste pe acolo si cat stai cu fiarele alea in tine....

eu sunt rea de durere, dar majoritatea fetelor spun ca au tolerat-o destul de bine.:)

iti tin pumnii!

cati ani ai?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amacuba spune:

babyblue ti-am dat pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Multumesc lumi.
Babyblue si eu sunt f.rea de durere. Am 32 ani,avorturi=0;nasteri=0.
I-am zis si doctorului ca,teoretic nu ar prea avea ce sa gaseasca pe acolo si sa nu mai fac histero, dar a zis ca nu se poate la FIV fara histero.(poate am endometrul inflamat!).
Despre ce fiare este vorba?

Mergi la inceput

of inna, nu cred ca vrei sa ti descriu ce fiare iti intra acolo.nu vreau sa fiu sadica, o sa fie ok, atatea femei au facut si au trecut peste si deci si tu la fel.

ai totusi 32 de ani asa ca mai bine sa faci! doctorasul stie ce spune. si dc iti iese ok, cu atat mai bine!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

babyblue, aristica va tin pumnii cred voi sunteti primele luna asta

inna eu am amh 1,4 si fac protocolul lung dr stie de ce ti-a recomandat asa

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput