FIV DR. DRAGOS ALBU 8
Raspunsuri - Pagina 19
lumimar spune:
Inna,activeaza si tu pm [mesaj privat]
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
amacuba spune:
neata aristica
, cam tarziu ai aparut
mire pup si la tine burtica ca poate se ia.
babyblue ce faci mama, dormi inca? te astept sa-mi zici ce-i cu depozitele alea de gelatina din sp..... ca sunt desperados

lumimar spune:
Inna,nici eu nu mai stiu bine cum dar hai sa incercam poare ne ajuta si fetele
Intri in profil personal,apoi in ;esaje private si acolo cred ca ai o casuta cu activare mp
Incearca asa ,dqcq nu rugam fetele sa ne ajute
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amacuba fetele vapup dulce pe toate ![]() ![]() ![]() sunt la vecina si am intrat putin babyblue iti dau si eu pen daca vrei.trebuie sa vorbim neaparat maine de depozitele alea de gelatina.fsh e ok.eu l-am facut si luna asta si cam asa a iesit ca eu am amh=o.45. mire pup, lumi pup, va pup pe toate si vorbim maine Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot |
dap, pai si eu la amh=0,4, am avut in ziua 2 fsh in jur de 8.
sper sa fie ok.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
babyblue spune:
| citat din mesajul lui maria81 babyblue eu pe 13 septembrie incep diphereline si pe 22 septembrie menopur + puregon tu faci 4 zile puregon? mie mi-a dat 2 zile doar si imi zice la eco de pe 24 septembrie daca mai fac sau nu puregon ![]() MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA nici o sarcina, 3 IA |
si mie mi-a dat doar pt 2 zile, insa eu am mai cumparat o fiola in plus, ca sa fie. dc stiam ca e 5 mil una, nu o mai luam.
insa l-am trimis pe sot, care a luat fix ce i-am scris sa ia, fara sa ma mai sune inainte, cand a vazut cat costa.
asta e.
eu am zis sa iau mai multe, ca sa fie, sa nu ma stresez ca nu am si nu gasesc.
_
babyblue spune:
| citat din mesajul lui inna08 Buna dimineata fetelor. Doamne ajuta pentru ari;lumi;maria;babyblue;amacuba. ![]() |

_