FIV DR. DRAGOS ALBU 8
Raspunsuri - Pagina 19
lumimar spune:
Inna,activeaza si tu pm [mesaj privat]
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
amacuba spune:
neata aristica , cam tarziu ai aparut
mire pup si la tine burtica ca poate se ia.
babyblue ce faci mama, dormi inca? te astept sa-mi zici ce-i cu depozitele alea de gelatina din sp..... ca sunt desperados
lumimar spune:
Inna,nici eu nu mai stiu bine cum dar hai sa incercam poare ne ajuta si fetele
Intri in profil personal,apoi in ;esaje private si acolo cred ca ai o casuta cu activare mp
Incearca asa ,dqcq nu rugam fetele sa ne ajute
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amacuba fetele vapup dulce pe toate sunt la vecina si am intrat putin babyblue iti dau si eu pen daca vrei.trebuie sa vorbim neaparat maine de depozitele alea de gelatina.fsh e ok.eu l-am facut si luna asta si cam asa a iesit ca eu am amh=o.45. mire pup, lumi pup, va pup pe toate si vorbim maine Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot |
dap, pai si eu la amh=0,4, am avut in ziua 2 fsh in jur de 8.
sper sa fie ok.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
babyblue spune:
citat din mesajul lui maria81 babyblue eu pe 13 septembrie incep diphereline si pe 22 septembrie menopur + puregon tu faci 4 zile puregon? mie mi-a dat 2 zile doar si imi zice la eco de pe 24 septembrie daca mai fac sau nu puregon MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA nici o sarcina, 3 IA |
si mie mi-a dat doar pt 2 zile, insa eu am mai cumparat o fiola in plus, ca sa fie. dc stiam ca e 5 mil una, nu o mai luam.
insa l-am trimis pe sot, care a luat fix ce i-am scris sa ia, fara sa ma mai sune inainte, cand a vazut cat costa.
asta e.
eu am zis sa iau mai multe, ca sa fie, sa nu ma stresez ca nu am si nu gasesc.
_
babyblue spune:
citat din mesajul lui inna08 Buna dimineata fetelor. Doamne ajuta pentru ari;lumi;maria;babyblue;amacuba. |
_