FIV DR. DRAGOS ALBU 8

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

amacuba nu stiu ce sa zic, dar daca albu zice e ok mergi pe mana lui stie mai bine

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mire eu sunt din nastere optimista (cred ca radeam in hohote cand mama ma nastea cu fundul inainte, are uter retrovers); beleaua e ca cele doua esecuri dinnainte ma cam obliga sa fiu si realista. Stiu ce sanse mici de reusita are FIV-ul si-am simtit-o pe pielea mea. De data asta m-am detasat cat am putut in timpul tratamentului, dar acum imi tot zboara gandul spre ziua punctiei (care nu stiu cand va fi, normal trebuia sa fie luni, dar daca se prelungeste tratamentul, poate fi marti sau miercuri)...ma gandesc la punctie din cauza durerilor de burta. Azi dimineata am numarat a 28-a injectie in burta. Si ma doare peste tot. Gata, m-am decis: vreau sa le fac in fund! Mama lor de injectii, ca astea nu se fac in fund, ca tare mi-ar fi palcut. Si uite asa ajung la a doua parte a mesajului tau, cel cu bicele...mai, de la hormoni eu cred c-ai devenit cam kinki
Stiti ce termen de valabilitate are un prezervativ? intre 3 si 4 ani...ne-a facut-o si p-asta Domn' Doctor...m-am simtit ca-n facultate

...ne intalnim, maria, ne intalnim, facem claca la usa lui

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetelor ,aseara am sunat la MNL si am intrebat de prg injectabil ,iar o tantitza mi-a spus de menogon,am dat search si am gasit si eu aceeleasi info despre munogon,acum sun din nou si mai cer info
Pupici

Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot+mutatia A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Fetelor,multam frumos,am sunat la MNL si au spus ca nu mai au gestone,aseara au gresit spunandu*mi de menogon
Maria,intradevar vom fi colege si ne vom intalni toate la usa doctorasului,si poate mergem si la un suc neacidulat,,,sa mai racorim hormonasii
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

baby acolo e cel mai ieftin

ari zambet si dans pana la capat

eu cu 2 fiv inainte la al 3 lea nu mi a mai pasat de nik
nu m am agitat, nu m am stresat deloc, al meu era crispat si disperat.....tot un aoleu........si eu ii spuneam relax baby ca o sa fie bine

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amacuba spune:

mirela zi-mi si mie te rog cum se desfasoara punctia? daca foliculii se sparg inainte?

Mergi la inceput

Elly me multam frumosAcum m am edificat cu privire la prj injectabil

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

luminar, elly are dreptate
menogonul e menopur nu progesteron

la noi in tara nu se gaseste
incearca sa dai cautate pe google pe la anunturi
poate gasesti la vreo fata care nu mai are nevoie de el
altfel cu reteta din germania sau alta tara
cica nici la unguri nu se mai gaseste

Mire,multam am pe cineva care pleaca in Germania sapt viitoare si poate reusesc sa l procur de acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amacuba

mirela zi-mi si mie te rog cum se desfasoara punctia? daca foliculii se sparg inainte?

cum sa se sparga inainte??
rar au fost cazuri din astea

de asta face eco dr ca sa le urmareasca evolutia si cand crede ca e ok iti da pregnyl care se face cu 36 de ore inainte de punctie

la punctie nu simti nik
te adoarme si cand e gata te trezesc asistentele, stai in pat cam o ora pana trece efectul anesteziei si pleci apoi acasa

Mergi la inceput

Fetelor,prg injectabil trebe sa fie neaparat de 50mg sau poate fi si mai mare cine vrea as putea sa iau eu din germania dar imi trebuie raspuns repede

Mergi la inceput