FIV DR. DRAGOS ALBU 8
Raspunsuri - Pagina 11
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenus26 Ce glume bune fac...am sunat si eu sa vad cand as putea sa fac o eco la Albu...he,he,he...peste vreo 2 saptamani :)) Pai mai stau putin si o fac la Budapesta. |
de ce nu l suni pe Albu direct, alea din receptie sunt cam acre
bafta
+19 si mami de Vlad (12.12.1999)
anna_ivan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina3343 Buna fetele,buna anna, Ti-am vazut si eu pozele,sunt superbe,mai ales ultimele. Iti doresc nastere usoara si sa fie Tiberiu parca ai zis ca-l cheama,sanatos "Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat." |
saru-mana
32+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
lumimar spune:
Mai fetelor ce harnicutze ati fost,ati scris asa de mult....
Am primit analizele sotului.au disparut e-coli,a disparut enterococus spp insa mai avem un streptococ hemolitic de tip b pe care speram sa-l nimicim cat de curand cu un antibiotic numit cloramfenicol.Urologul si dr White au spus ca nu reprezinta pericol acest musafir si ca atare mergem inainte
Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot+mutatia A1298C genotip heterozigot
lumimar spune:
Am primit si schema de tratament,am inceput de azi sa iau ac,pe 13.09 incep Dipheralinul,pe 22.09 menopurul,daca totul este in regula pe 04.10 facem punctia si pe 06.10 et.Asa ca Doamne ajuta sa fie bine
lumimar spune:
Aristica,super productie esti o closca cam bunutza....
Elenush,
Fetelor ,eu i-am cerut dr reteta pt progesteron injectabil,am gasit la MNL,se numeste Menogon,ii voi da sms dr maine sa vedem daca e ok si pot sa il cumpar
De Anabel si Hopeful mai stie cineva ceva nu au mai dat nici un semn de viata?
Pupici fetelor si Doamne ajuta
elenus26 spune:
Neata fetici!
Lumi super veste! Cat ati mai tras cu nenorocirile alea... Acum bafta multa si sa faci oo mari si suficiente pentru clocit!
Hope este bine...momentan a luat o pauza...Isi aduna fortele si la anul o sa i-a o decizie. Te pup Hope
Mirelus si eu ma gandisem sa-l sun, dar cred ca e asaltat zilele astea la propiu... saracu om. Oricum ma duc pe 24 la Budapesta...
Va pupic pe toate!
maria81 spune:
lumimar ma bucur ca e totul ok si ca incepi protocolul
o sa fim colege
avem aceleasi date de incepere diphereline 13 sept, 22 menopur+puregon (eu), pe 24 vii la eco??????????
datele de punctie si embrio sunt aceleasi cu ale mele
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
mirela2 spune:
neata
deci pe 24 o sa fie plin la eco
noi avem morfofetala de trim 2
poate ne vedem
fetelor multe oua de calitate va doresc
+19 si mami de Vlad (12.12.1999)
maria81 spune:
trebuie sa ne trimitem niste poze ca sa ne recunoastem
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
babyblue spune:
fetelor, vreau si eu un raspuns urgent dc se poate.
eu azi sunt ziua 2 de CM, am inceput stimularea, la ora 3 ma duc la eco la dr. albu, mi-a zis sa mai fac fsh-ul azi, trb sa l fac acum de dimineata sau il pot face la ora 3 la medlife?
mirela, help!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....