Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

De ce ?Florin nu suna bine?
Ei am glumit

Tunde
Nu se deschide lista sa fac si eu o graviduta acolo

ba e frumos si florin :)))
ce lista ??
vezi ca in lista din fata nu poti adauga/modifica
te trece cineva de la noi care modereaza acest forum
doar sa dai datele de listuta cum sunt trecute acolo

la semnatura poti sa iti adaugi numele si cate sapt ai, de la contul meu-profil personal..

Simo 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

buna seara fetelor am si eu o nedumerire,sunt gravi in 14 saptamani si in loc sa ma ingras eu am slabit.adica aveam 77 si acum am 74, e normal am o mare frica ...maine ma duc la dr sunt curioasa ce o sa imi zica .

toate burticile

djlaurao1 13+

Mergi la inceput

Mirela..pai 86 am eu in sold ..deci nu esti grasa, conteaza mult si inaltimea
eu sunt mica rau..se cunoaste imediat orice kg si cm in plus
tu esti inalta, esti bine la kg, nu e prob..si oricum slabesti dupa
mi-a zis un coleg o data la serv ca am fundul ca o negresa din aia ..mare si bombat (apropo de asta..sotul meu mi-a zis sa ii crap capul..si asa am facut..a ajuns la spital cu copci in picior..de la un perforator pe care l-am ''scapat'' peste picioarele lui )

Simo 21

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

buna seara fetelor am si eu o nedumerire,sunt gravi in 14 saptamani si in loc sa ma ingras eu am slabit.adica aveam 77 si acum am 74, e normal am o mare frica ...maine ma duc la dr sunt curioasa ce o sa imi zica .

toate burticile

djlaurao1 13+

Laura..pai e normal in primele luni sa slabesti..mai ales daca nu poti manca ca de obicei..sau daca vomiti..sunt femei care au slabit si 7-8 kg in primele luni de sarcina
da recuperezi tu pe urma

Simo 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Simo, e fotbalist bebele asta. La lucru tre sa stau un timp intr-un laborator, acolo sunt niste instrumente galagioase si cum intru acolo se zbuciuma matitelul, ii e frica de zgomot...

Dar seara la culcare n-am treaba, daca stau linistita nu se misca deloc nici el, doar daca stau prea mult pe spate nu-i prea place.

Fetita mea a mica era la fel doar cand incepeam sa ma misc dimineata se "trezea" si ea din burtica altfel dormeeea, toata noaptea cuminte. M-am dus sa o nasc noaptea si asistenta a zis : "da, sunteti dilatata dar bebele doarme?????" Cum si-o fi dat aia seama nu stiu...cica "mancati niste ghata ca sa o treziti"...Dupa nastere a fost asa de cuminte, n-am avut niciodata probleme cu ea noaptea, inca de cand s-a nascut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

toate burticile

djlaurao1 13+

Laura..pai e normal in primele luni sa slabesti..mai ales daca nu poti manca ca de obicei..sau daca vomiti..sunt femei care au slabit si 7-8 kg in primele luni de sarcina
da recuperezi tu pe urma

Simo 21

mersi de raspuns,eu sincer ma ingrijorasem "ma gandeam mai nu se dezvolta sau ce o fi?"..dar acum m-ai linistit mersi mult

sunt curioasa ce o sa imi zica dr maine ,ca m-ai am o mare nedumerire ,ma tot deranjez la stomac.hai ca v-am zapacit cu problemele mele dulce burticilor

djlaurao1 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Sunt si eu pe aici...am intrat sa va pup repejor ca sunt leguma...m-am resimtit dupa uikendu asta in care am fost gospodina, mai ales ca sambata am stat foarte mult in picioare. Asta e, nu pot face nimic stand jos, am vazut femei care calca rufe stand pe canapea si acum le invidiez, eu nu pot... Dar vestea buna e ca nu mi s-au umflat picioarele deloc. Si vestea si mai buna e ca tortul in forma de chitara mi-a iesit minunat Va arat maine, ca azi abia mai vad tastele de oboseala. Toata ziua am murit de somn. Abia astept sa ma cocot in pat. Asa ca ma duc la dus...maine poate sunt mai energica.
Pupicei pt toata lumea!

Noapte buna!

_
BB e deja pe drum
Roxana 20+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Fetele,facut capitol nou,da nu stiu sa ppun link

17+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana