Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (55)
Raspunsuri - Pagina 20
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iubita.mara gata am reusit uraaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ................................................ 16+ ![]() http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011 |
bravo

+19 
si mami de Vlad (12.12.1999)
gabivalceanu spune:
SHINES, am ris de povestea ta cu nervii la serviciu!
MIRELA, shaorma?!
DOLORES, Doamne-fereste, sa te ineci? Eu cred ca se rigidizeaza esofagul, or ceva pe acolo, ca eu la prima sarcina ma inecam rau mai mereu...
Eu mi-am luat niste pantaloni si-o fusta de la Rococo, tot prin net... sunt draguti, dar nu-mi vin chiar bine, de fapt, nici nu prea au cum, ca deh!
Pupi,
Gabi, Ioana si bebe de 17s.
mirela2 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Shines
ioi..asta e mai grava .. ![]() Simo 21 |
dar am mancat la ea vreo 3 ore...........adik am ciugulit din ea pe la 5 si am terminat o pe la 8
ca eu nu pot sa musc din ea, imi iau furculita si ciugulesc din ea
+19 
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabivalceanu SHINES, am ris de povestea ta cu nervii la serviciu! MIRELA, shaorma?! DOLORES, Doamne-fereste, sa te ineci? Eu cred ca se rigidizeaza esofagul, or ceva pe acolo, ca eu la prima sarcina ma inecam rau mai mereu... Eu mi-am luat niste pantaloni si-o fusta de la Rococo, tot prin net... sunt draguti, dar nu-mi vin chiar bine, de fapt, nici nu prea au cum, ca deh! Pupi, Gabi, Ioana si bebe de 17s. |
am trecut prin Tineretului si a vazut al meu o shaormerie evreiasca si el cum e evreu n a rezistat sa nu intre........
macar a fost de curcan si mi a pus ala la legume........m a vazut cu ditai burta
+19 
Shines spune:
gata fetele..am pus si poze
ma doare stomacul ras..al meu zicea ''hai iubita mea..iubeste aparatul..zambeste..ahh..asa'' ii tremura si mana pe aparat..ne-am amuzat teribil..si am obosit schimband la nadragi de zici ca am alergat 5 km
mie mi-a mai trecut rasu cand am vazut pozele..sunt cat casa

asta e..ma fac eu subtirica si frumoasa pe urma..
Simo
21
Lili_g spune:
Mai intru si eu sa va salut, citesc in fiecare zi cu exceptia week-end-urilor.
Eu obossesc tare, ce-i drept ca fac prea multe in week-end si apoi restul saptamanii suntfara vlaga.
Alfel toate bune si frumoase...am vazut ca odiseea de iulie-august s-a incheiat...ne apropiem si noi cu pasi maruntei...
Felicitari fetelor care au aflat ce ascund in burtici si celor care au simtit jucausii...se pare ca baietii au castigat teren la odiseea asta![]()
mamicile
Lili_g spune:
Simo, am vazut pozele...nu te-ai igrasat deloc, esti foarte bine pt o mamica bu burticuta frumisica 
gabivalceanu spune:
SHINES, iti vin f bine! Si nu esti grasa!
Eu n-as putea sa-i port, totusi, am burtica muuult mai jos decit tine si m-ar deranja, m-ar jena.
Pupi.

16+