Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

buna seara
sunt noua pe aici...
Sarcina de 16 saptsi un baietel de 6 ani si jumatate -Mario.
Sexul buburuzei din burtica nu am aflat inca...ce-i drept nici nu am f curioasa pana acum.
Problema mea ar fii balonarea in partea a dua a zilei .Ma balonez seara de plesnesc.Oare scap de asta?In prima sarcina n-am avut probleme de astea...
Va urez sarcina lunga si ferricita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

eu mi-am respectat planul de ieri..am stat numai in pat, cu geamurile deschise sa fie racoare..am papat si am dormit vreo 2 ore..ne-am uitat la doua filme si mai pregatim unul..
mai am unghiile si pensatul..dar mai incolo, am o lene cronica si ma gandesc cu groaza la ziua de maine de la birou.

Simo 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Am uitat sa mentionez ca am 36 de ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Salutare!

Shines, eu parca eram mai multumita cu caldura... Brrr, nu vreau o toamna ploioasa sa ma ud la picioare de cite ori ies, sa-mi zboare umbrela... si-o iarna sa ma infofolesc cu sapte trante dupa ce ca abia o sa ma suport. Mai vreau cald...

Shubulina, raspund cu intirziere: buricul se modifica, la unele gravi iese in afara de se vede tumburuc asa prin pulover, nu mai merge cercelul. Jos cu el!

Roxx, ce gospodina!

Eu am fost vineri la 2 petreceri, amindoua de fitze... Drama, mofturi, ca eu nu merg, ca n-am cu ce sa ma imbrac (pai asa era!, ca o petrecere era la piscina - toate aranjate si hop si mama-mare, slaba, inmuiata si cu burta de somalez, si una era pe malul unui lac , afara, seara deh, frig si eu nu mai suport pantalonii, ca ma string pe burta, in rochita era prea frig...). Apoi ieri am serbat-o pe mama... Am mincat in premiera de gravida o sarma pe care-o regret azi cuplit... In plus, tot azi au venit (cam pe neanuntate) niste prieteni ai sotului de la capitala, pfiu, sa pun masa, chestii! (desigur, mancarea gatita la restaurant s-a dovedit a salva situatia... din nou!)

Si-asa.

Pupi,
Gabi, Ioana si bebe de 17s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Salutare!

Ce vopsea de par folositi acu in sarcina?

20+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

gabi ai avut activitate nu gluma

ref la vopsea, eu nu m am mai vopsit de long time
stiu ca nu e indicata vopseaua cu amoniac, parca asa se cheama

+18 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Gabi

Eu folosesc vopsea fara amoniac..sunt mai multe tipuri,mai multe firme,cele mai bune mi s-au parut Garnier si Loreal
M-am vopsit de doua ori in 22 sapt..

Simo 21

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

buna seara
sunt noua pe aici...
Sarcina de 16 saptsi un baietel de 6 ani si jumatate -Mario.
Sexul buburuzei din burtica nu am aflat inca...ce-i drept nici nu am f curioasa pana acum.
Problema mea ar fii balonarea in partea a dua a zilei .Ma balonez seara de plesnesc.Oare scap de asta?In prima sarcina n-am avut probleme de astea...
Va urez sarcina lunga si ferricita

Buna..bine ai venit,sarcina usoara,la termen si bebel sanatos

Simo 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Burtici m intrat doar sa vad ce mai faceti. Eu ma pregatesc de somn. Maine la 4:30 suna ceasul, sa ajung si eu ca o burtica muncitoare la 6 la munca.
Lasa ca nu o sa fie asa de frig iarna asta, iar cm e aum afara e numai bine. Nu prea am cu ce sa ma mai imbrac, dar ma descurc eu.

Eu va zic de pe acum "Somnic usor" si vb maine.

Laura

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hheeeellooo burtici

Florintunde bine ai venit. sarcina usoarasi la termen. scrie rpd inca 8-9 mesaje sa scapi de moderare

Laura somni usor. sa ai o sapt usoara si frumoasa

Si eu m-am vopsit acu cu din aia fara amoniac. am luat gerocosen, dar aia noua si chiar am fost super multumita de ea. a iesit culoarea de pe cutie.

ce bine e afara...
asa imi place sa fie

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput