Dovlecei in sarbatoare*187* LMA Filip!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

LA MULTI ANI FILIP! SA CRESTI MARE, FRUMOS, DESTEPT SI SANATOS!
Mami tu ce mai faci?

Fetelor vreau si eu parola la mail pls!!!!!!

Alex multumim de cafeluta! A fost fff buna mai ales ca acum daca Andrei s-a intarcat am iar liber la cofeina! Ce face Zeinuca?

Vik ce bine ca Mamaruta a scapat de bube! Sper sa-ti treaca repede si tie, mai ales ca e tare naspa (eu am patit-o cand am fost la munte, in Poiana si a fost groaznic).

Uka pe Carinuta ! E o scumpa!

Nela ma bucur tare ca a venit soarele pe strada voastra! Vream sa te intreb daca tu ai incercat sa-i dai ceva vitamine Anuscai? Pt ca noua asa ne-a recomandat pediatra (ca si noi suntem sub grafic mai nou). Problema e ca Andrei nu vrea sa le inghita sub nici o forma (cu lingurita, in mancare, in canuta de apa, cu seringa..). Paote au fetele ceva idei?

Croco multa bafta la pregatiri! O sa-ti iasa perfect si tortul si turta!

Ellenuta deci Ana face progrese? Ma bucur tare pt voi, ca stiu ca si tu erai ingrijorata!

Eu am aflat azi ceva care ma facut sa fiu mai linistita. Toata lumea ne intreba (dupa ce investigatiile neuro apareau ok) daca avem pe cine in familie care a fost mai "lenes". Ei bine azi am aflat ca fratele lui tata a mers pe la 1 an si sapte luni. Si e super ok acum, e avocat (chiar sta cel mai bine cu banutii din familie). Asta imi aduce aminte ca nu v-am spus ce a ales Andrei. In ordine: bani, cheile de la casa si cheile de la masina (le-a luat una intr-o manuta si alta in cealalta) si foarfeca (dar la asta nu stiu semnificatia). Si eu care credeam ca o sa puna mana pe carticica (pt ca ii placea tare mult sa se joace cu ea).

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Fetelor, multumim de intrebari.

Zeinuca e bine, tot cu muci multi, deja m-am resemnat, nu stiu ce sa ii mai fac, iar ea mai nou respira numai pe gura, nici nu mai incearca pe nas...imi vine sa ma spanzur, ca ea seamana cu mine si e predispusa la rosu in gat, iar acum cu vremea asta mi-e frica sa o scot afara sa nu traga aer rece pe gura....ca la nebuni. Eu sper sa treaca, ca are deja o saptamana, dar sincer, nu vad nici o imbunatatire...sunt bucuroasa ca nu are nimic altceva.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AZI SARBATORESC ZIUA NUMELUI: ALEXANDRA/ALEXANDRU/ALEXIA/ALEX si derivatii de la numele de Alexandru!!!!!!!!!!!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Cu intarziere, La multi ani Ebru!!!!!!!!!!!![/

La multi ani Filip!!!!!!!!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna ziua fetelor...

FILIP

Si pentru ca este zi de sarbatoare dam si noi de ca doar are mama 2 de Alex in casa....si cu ocazia asta uram un sincer si calduros "La Multi Ani" tuturor celor care poarta numele de Alexandru/Alexandra....

Alex25

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Baiatul meu scump si drag s-a gandit ca e frumos ca de ziua lui sa aibe un mare cucui in frunte...tocmai ce si-l-a facut...eram la bucatarie ii pregateam masa de pranz,el dupa mine bineinteles ca e mare bucatar...a incercat sa se ridice pe mine numai ca a alunecat si a cazut cu capul de manerul de la un sertar...

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Crisbebe eu zic sa vorbesti cumva cu Lali si sa ne arati si noua pozele cu baietii la mare ...in valuri. Sau le-ati schimbat numai intre voi si pe noi ne lasati cu ochii in soare ?

Pupa cucuiul baiatului sa treaca

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Mai Luci...eu cred ca mi-a tras teapa(Lali)....eu i-am dat ei toate pozele ca sa le prelucreze....sa le puna cate o bulina pe ici colo.....si a zis ca vi le da...dar m-am intors din concedii si tot nimic nu v-a dat....

Las ca o sun si o cert da????

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mai, sa nu fiu nesimtita si sa vaofer si eu cate una, alta, ca doar suntem 2 sarbatorite in familie

asa ca, va rog sa va serviti cu ce va pofteste inimioara

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Buna si de la noi!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi si nu numai; noi am cam lipsit la apel in ultima vreme fiindca de-abia mai am timp sa respir. Sarah este bine, de cateva zile, neasteptat pentru noi a inceput sa faca cativa pasi singura in casa si e din ce in ce mai sigura pe ea; cu mancarea e asa si asa, e o lungana si are in jur de 9500g, destul de bine din cate am inteles; avem tot 6 dinti si ne luptam cu restul, somnul e la fel de lipsa si ziua si noaptea; eu stau in carca ei fiindca la fiecare miscare e posibil sa se loveasca in ceva - avem dovezi din pacate...
Timp pentru mine nu mai exista, dar am speranta ca poate in viitor va fii mai bine din punctul asta de vedere; pe 25 ii rupem turta si tot asa.
Nu am reusit sa mai intru in ultima vreme, am vb cu Lali si le-am cunoscut pe Suede, pe Monica Dicut si pe Ana Cristina; apropos, casa de piatra si tot ce va doriti, Laura!
Va pup si sper sa fiu mai activa in viitorul apropiat.

Mergi la inceput