Reorganizare Stelute, o posibilitate!

Reorganizare Stelute, o posibilitate! | Autor: Sabina

Link direct la acest mesaj

Am o idee, de ce nu se acorda stelutele altfel?
dupa criteriul vechimii, nu neaparat al nr. de mesaje( sigur ca activitatea sa conteze cat de cat, dar nu chiar asa) Asta pt. sunt fete care sunt vechi pe Forum si nu au atatea stele ca altele mai noi, dar care au acces internet mai bun...si...gratis eventual!
Sa nu intelegeti ca conteaza asa mult Stelele, e doar un amuzament al Forumului( cel putin asa il percep eu!)
Propunerea ar fi cam asa: 3 luni Nou Venit, Dupa aia 3 luni Membru nou, Dupa inca 3 membru Junior, Dupa un an Membru Matur, Dupa 18 luni membru senior si Dupa 2 ani membru de baza, 3 ani Membru de onoare, etc.Sau asa ceva!
E doar un gand, de fapt s-ar putea renunta de tot, ca tot aia e!
Va pup!

Sabina & Sofia Galagia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Sabina, cred ca are importanta si activitatea pe forum. Nu conteaza numai vechimea. Si, la urma urmei, nu are importanta numarul stelutelor sau culoarea lor, ci contributia pe care fiecare si-o aduce. Parerea mea.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sigur ca are importanta nr. de mesaje, adica activitatea, si ar fi normal ca un anumit nr. sa conditioneze promovarea, dar ideea era ca cine n-are atata internet nu poate sa scrie 10 mes. pe zi, si sa devina in 2 sapt. mai stiu eu ce fel de membru....
Sau poate ca nu e important sa scrii peste tot, ci doar unde consideri ca ai ceva de spus!
Dar se pare ca oricum nu functioneaza propunerea mea, asa ca ...cu pupici inainte!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput