"Abdomen extra-plat (41)"

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

vin ca oaia ratacita cu reportul pe weekend. Nu am mai avut vreme sa intru, vineri am trebaluit toata ziua, am gatit pentru party-ul de casa noua de sambata. Idem si sambata, ieri odihna. Sport nimic, ieri mi-a venit si ciclul si m-a durut un pic burta.

Vad ca discutati de funduri, super discutie.Mi-am cautat poze cu al meu si am pus in album. Eu sunt multumita de el ca desi ii maricel nu-i cazut . Daca reusesc sa mai si slabesc vreo 5 kg ma declar multumita.

Lumi, arati beton in filmulete. Reactia ta e normala totusi, asa pateste toata lumea. Te .

Deus, vazut pozele din gradina botanica, esti slabuta, fina si fit .

Hannen, daca doare rau umarul mergi la medic la radiografie si RMN.

Azi sper sa fac ceva sport desi de la atata stat in picioare vineri si sambata a inceput sa ma doara iar piciorul drept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Dragutelor,am citit putin din sfaturile voastre.doare rau dar nu cred ca ajung la dr. Deocamdata nu.Eu am impresia ca`s niste ligamente.cind rotesc umarul le simt cu pocnesc!Ce naiba am putut sa fac nu stiu,daca macar faceam sport,da` io faceam smotru.

Lumi,neaparat asa fac!Instalez iar skype si iau de la tine mura`n gura ca ti-am zis,mi-e frica de virusi ca de doamna cu coasa.
cind il pun iti dau de stire.

Puskin,te-ai mutat la casa noua?Scuze daca ai scris pe undeva,eu n-am vazut,sau am uitat,din doua una.

Xio,am iesit de la dush si m^am oglindit bine sa vad cita linie am.Bey,voi ati dilit omul.E medie asa...dar imi trebuie un butt lift negresit si apoi viu sa va fac in ciuda.
De sutiene,eu sincer mereu uit cit port insa acum 3 sapt. mi-am luat un sutien si l-am cam gresit.Mi-a fost lene sa`l probez ca eram cu toata trupa dupa mine(veneam din plimbare si erau toti obositi) si am luat un C75 si mi-e cam mic.Mi-ar fi trebuit un C80 sau D(cit?)
Oricum D-urile imi sunt cam mari,cred ca ma opresc la C80 pt. push up.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Dragutelor,am citit putin din sfaturile voastre.doare rau dar nu cred ca ajung la dr. Deocamdata nu.Eu am impresia ca`s niste ligamente.cind rotesc umarul le simt cu pocnesc!Ce naiba am putut sa fac nu stiu,daca macar faceam sport,da` io faceam smotru.

Lumi,neaparat asa fac!Instalez iar skype si iau de la tine mura`n gura ca ti-am zis,mi-e frica de virusi ca de doamna cu coasa.
cind il pun iti dau de stire.

Puskin,te-ai mutat la casa noua?Scuze daca ai scris pe undeva,eu n-am vazut,sau am uitat,din doua una.

Xio,am iesit de la dush si m^am oglindit bine sa vad cita linie am.Bey,voi ati dilit omul.E medie asa...dar imi trebuie un butt lift negresit si apoi viu sa va fac in ciuda.
De sutiene,eu sincer mereu uit cit port insa acum 3 sapt. mi-am luat un sutien si l-am cam gresit.Mi-a fost lene sa`l probez ca eram cu toata trupa dupa mine(veneam din plimbare si erau toti obositi) si am luat un C75 si mi-e cam mic.Mi-ar fi trebuit un C80 sau D(cit?)
Oricum D-urile imi sunt cam mari,cred ca ma opresc la C80 pt. push up.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Pt a slabisem si io,pluteam in sutiene.
Ieri mi-am luat unul,Triumph,C70(dar ma strange putin) si m-a masurat tanti la magazin.Eu am 72 cm diametru.Mai bine luam 75.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Pai nu vorbeam zilele trecute si ziceai ca te bate gandul?
Vezi ce faci cu durerea de umar, eu am avut o accidentare la sala care m-a tinut vreo 5 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Sabina pt. ca-s cu capul putin te intreb: la premium download imi ia bani?

...........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

dar care e treaba cu linia de sub fund de fapt?? ma simt cam blonda si nemancata azi si nu prea inteleg
nu tre' sa fie sau cum?? ca io am si cuta..dar nu vaz nimic lasat
am si io 2 chestii care imi plac la mine cel mai mult..fundul si abdomenul, nu ma faceti acu' sa ma impiedic de o cuta ca nush ce va fac:-))))

hannen buzuieste ma pe mess cand esti gata cu skype ul ca eu ma apuc sa fac ordine prin casa si poate nu te vad

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminitaguba

dar care e treaba cu linia de sub fund de fapt?? ma simt cam blonda si nemancata azi si nu prea inteleg
nu tre' sa fie sau cum?? ca io am si cuta..dar nu vaz nimic lasat
am si io 2 chestii care imi plac la mine cel mai mult..fundul si abdomenul, nu ma faceti acu' sa ma impiedic de o cuta ca nush ce va fac:-))))

hannen buzuieste ma pe mess cand esti gata cu skype ul ca eu ma apuc sa fac ordine prin casa si poate nu te vad

Idem E normal sa fie acolo la fundurile bombate, aici fiecae e cu gusturile sale , de-aia unora nu le place si altora da.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Sabina o las pe diseara treaba cu descarcatul ca m-am stresat destul. Acum ma pregatesc sa ma duc la sala.
Mai fetelor eu zic asa: cu linie, fara linie un fund ca sa arate bine din punctul meu de vedere trebuie sa fie ferm, fara celulita si fara vergeturi. Restul sunt mici amanunte.

...........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
Vazut poze, admirat....
Deus: esti asa finuta in poze, n-ar zice nimeni ce rezistenta ai.
Lumi: si eu tot de adidasi vroiam sa ma iau ca eu tre sa imi protejez incheieturile la maxim asa ca-s paranoica. In rest, esti ok, nu te mai critica/ stresa atat. E ok sa ne stabilim tinte cat mai inalte, dar sa le stabilim raportat la cei din jur. Tu tintesti catre oameni care asta fac "for a living". Nu te-ai gandit vreodata sa te reorientezi ca si Deus, ca iti place foarte mult?
Ruxi: ma bucur ca e totul ok cu tine si imi place ca ai alt tonus
Baby: esti ok?
Xio: pune mana si invata, lasa fundurile
Hanen: eu zic sa mergi la medic, ca poti ramane cu sensibilitate pe zona respectiva si crede-ma ca nu e placut.

Acus, dupa atatea discutii, mi-am pus si eu fundul la bataie in album. Nu stiu daca e pe gustul vostru, dar al meu sot e topit dupa el.
La sani, in schimb m-ati lovit . Descrierea pentru ai mei, nu e in lista - capsuni . Eu imi iau sutiene la copii (pentru 12 ani) mai sport, iar in magazine gasesc greu de tot 70 A sau AA. Partea comica e ca mama isi face sutiene la comanda, cupa D-E, la 1.52 cm, eu am A, sora-mea B. Radeam de ea ca si-a luat una, a impartit-o in 4 si ne-a dat cate 2 la fiecare. Dar, eu sunt multumita asa. Apreciez femeile voluptoase, dar eu nu as face fata . Asa nu imi fac probleme: nu-s cazuti (ca n-are ce sa cada), nu ma doare spatele, nu fac cocoasa, nu ma lovesc peste gura cand alerg

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

si cu 'crionu' care e faza, ca am incercat si eu acuma,tre sa stea sau sa nu stea?? ca la mine nu sta nici sub fund, nici sub tatze..nu prea ma pricep la chestiile astea, pe bune..daca as sta sa imi bat capul cu toate detaliile astea marunte as lua-o razna, ori as sta nemancata, ori as face sport 5 ore pe zi:-)))

Mergi la inceput