"Abdomen extra-plat (41)"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Uite e suficient si asta,o data pe zi,dar sa stai corect,spate drept,tras de umeri in spate si jos,grija sa nu iasa burta in afara,fund strans,picioare incordate.
http://www.youtube.com/watch?v=1H9mv8T8tuU&feature=related

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Allure

m-am intors de la piscina

fundurile alea bombate caracterizeaza de regula femeile de inaltime relativ mica/medie...n-ai sa vezi o tipa inalta cu asa fund...
deci femeile scunde au si ele avantajele lor :)

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Io's mai narcisista si imi place fundul meu cel mai mult.
Dupa ce dau jos din aripioare si se mai tonifiaza muschii,am sa ii fac o poza.Si va arat.Deocamdata l-am pozat decat din parti.

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

e miezul noptii si eu nu dorm

Sabina, fundul tau e super! cel putin atit cit pot vad din profil...are bombeu frumos! ce inaltime ai?

Daca vreti postura dreapta si frumoasa trebuie pus accent pe 2 lucruri:
1.) stretch pentru muschii pectorali (care cind sint tight, umerii se aduc usor in fata)
2.) strengthening of rhomboid muscle - romboizii sint cei care trag omoplatii inapoi, "deschizind" pieptul si indreptind spatele. Daca sint weak, arati cocosat, daca sint puternici, te ajuta sa stai drept

Astea sint cerintele principale...apoi pilates confera un soi de "awareness" general al corpului.

Ma duc sa ma culc...o sa visez numai funduri si manere :)

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fetelor help nu stiu ce naiba am facut (stiu,spalam pe jos) si am tras nu stiu cum de mop si deodata mi-a pocnit ceva in umarul sting,exact sus "in virf".Ma doare ingrozitor,nu pot sa`l misc,sa`l trag in jos,sa`l rotesc (arde ,ustura...) o durere groaznica .Am tras si`un bocet deja.
Astept sa vina al meu diseara sa mi`l maseze/traga/scuture olecuta,pina atunci imi pun ceva ,un plasture cu medicament ca mor de durere.

Lumi,arati la corp.eu inteleg de ce esti suparata,pur si simplu nu ai dat randamentul la care te asteptai,a fost o zi fara prea multa energie.stai linistita,se intimpla tuturor.
Multam de video`uri,mi-am clatit ochii cu asa frumusete de fund.
Si stii ceva,o sa`mi instalez iar skype sa`mi dai domne` programele alea ca imi vine sa fac crima de om pt. ele.
Unde nu zici ca aseara soatza mi-a promis greutati!A zis ca imi cumpara de care vrea sufletelul meu ca sa fiu o sexy mama.E si el foarte uimit de cit am slabit,asadar e sigur ca nu vorbesc doar ca sa nu adorm.Acum sunt addicted!

Sabina,si eu la fel cred ca fundul meu o sa`l iubesc cel mai tare si dupa ce`l tonifiez il pun pt vot de la Xio.
Xio,sa vezi bombeu(cred ca renunti la idee )
Va pup,ma duc sa bandajez umarul care ma doare de ma seaca in singurul neuron functionabil .

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna dimineatza. Iar m-am trezit cu noaptea-n cap. Program serios de lucrat de azi. Si incep cu o incercare de a descraca P90x. Sa vedem ce iese, apoi cu o tura de sala. O zi faina sa aveti.
Allure noapte buna. Bebelusa Oana mi se pare o dragutica si o finuta.
Sabina arati tare bine!
Deus serviciu usor.
Hannen ma intrebam pe unde umbli. Pune gheatza ca poate mai trece durerea si incearca sa stai linistita.

.............................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Allure , tu ai un fix Fundul care are cuta sub nu este neaparat cazut , este pur si simplu un fund bombat. Noprmal ca nu vei vedea un barbat cu santul acela definit ca la femei , ca e trist. Au alta conformatie, prea mult tesut adipos inseamna prea mult estrogen, conformatie ginoida si corpul acela de femeie.
E cazut un fund daca sta creionul in acel sant. Oric la Jessica Biel nu ar sta decat lipit cu superglue
Si da , fete inalte cu fund bombat n-am vazut...exceptand-o pe o prietena de-a mea care are 1,73, deci e spre "inalta" si il are aproape ca al meu.

Ce ne-am prins la discutia cu fundurili , sa vedem cat o'm sta la aia cu sanii, ca la picioare e clar

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Habar nu am cum sa descarc P90x de pe torrent... Sunt varza la ora asta...

.........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Habar nu am cum sa descarc P90x de pe torrent... Sunt varza la ora asta...

.........................................................................
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". #8211; Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". #8211; Marin Preda

In primul rand,ai in calculator instalat BitComment?

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Hannen nu sta asa,ca se poate infalama zona si se umfla,faci apoi poc.
Trebuie sa ai plasturi in casa,stii de care vorbesc,aia pentru entorse musculare si nu numai.

Allure,Iulix merci.E ok fundul,nu zic nu!N-am cute,nu sta creionul decat lipit poateInsa e clar o diferenta de acum 5 ani,atunci era tare si ferm,acum e moale.La asta vreau sa lucrez,picioare+fund.Fac acum Butt Lift,sa vedem ce iese.

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Nu. Trebuie sa-l instalez?

........................................................................

Mergi la inceput