Sep-Oc'10 Bv Mari,Office.Bun venit Vlad,Mihai! 147

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mai3, ma duc sa ma plimb sa testez terenul, sa vaz daca vine.
Is cu capu', stiu...
Crina, chiar de vine si-n noaptea asta, tot nu o sa mai fiu eu in stare de mers sambata viitoare la nunta. M-am resemnat deja. Ai grija de tine si stai linistita!

Lora, mami de Iustina si 39+ cu Adelina
AMR 4 zile

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Kiti am intrat un pic azi dimineata.
Am iar dureri de burtica si am stat cumintica in pat.Mi-e un pic frica sa nu ma apuce iar contractiile alea urate in we, caci iar nu e dr in oras.
V-am citit un pic astazi si mi s-au parut interesante discutiile despre anestezii. Eu inca n-am vorbit cu dr cum voi naste.Sper sa vb mai multe pe 3 cand merg la control.
Kiti mai ai 2 zil si gata serviciul......Dai de baut

35+

crina cu VERONICA ELENA

Dau, cum sa nu!! Marti seara gatesc toata noaptea, iar miercuri dimineata va servesc cu ce doriti voi!!!

De cand astept eu ziua de miercuri...ohoo...cred ca de prin aprilie

Ai grija si cat mai putine contractii

Kiti, 33+ si mami de Vlad 15.05.2006

Saru-mana!

35+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Mai3, ma duc sa ma plimb sa testez terenul, sa vaz daca vine.
Is cu capu', stiu...
Crina, chiar de vine si-n noaptea asta, tot nu o sa mai fiu eu in stare de mers sambata viitoare la nunta. M-am resemnat deja. Ai grija de tine si stai linistita!

Lora, mami de Iustina si 39+ cu Adelina
AMR 4 zile

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Ai dreptate, lasa nunta.....
Hai Adelina!!!!!ca te asteapta mami nerabdatoare!
Sunt cumintica. Am doua pozitii in care nu am contracti:una pe spate si una pe partea stanga. Le tot schimb de azi dimineata. Trec eu si peste asta!Ma fac eu mare!

Ai grija de tine ca cine stie ce or insemna si durerile tale de sale!

35+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

Buna fetele!
Apropos de confectionat tampoane, eu am luat de la farmacie comprese sterile de 10x10. sunt cate 5 in fiecare plic si nu mai trebuie sa va chinuiti cu suluri de tifon si foarfeca.
Se ie o compresa, se umple cu o fasie de vata si gata tamponul!

Spor la treaba!

Ghiocela 33+

da' ci faci bre cu un tamponas de 10/10 ?

darling multumesc mult! tocmai ma gandeam ca nimeni n-a vazut mesajele mele sunt f organizata, poate chiar obsedata pe partea asta, si foarte optimista, dar nu stiu ce am avut azi...am tras o tura de parc cu marmota si cu tati si mi-am mai revenit. cu Dumnezeu inainte!

-----

Mami de roza + 35 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Nu, nu, nuuuuu!!!!!! Dimensiunea lor impachetata e de 10x10 (ca sunt si altele mai mici dar care nu sunt bune), dar daca le desfaci sunt fix cat un tampon normal si impachetat in 4.

Ghiocela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

puiutza, teoria ta vis a vis de epidurala si efectele tale asupra bebelusului este cea corecta. Mi-a placut, ai punctat totul foarte bine. Sigur, mai poti studia (evident) dar probabil ca te vei convinge ca ceea ce stii e bine. "Anestezia" epidurala e , de fapt, analgezie. Citeste in studiile de specialitate si in sfatul medicilor si o sa vezi ca incep sa o numeasca "anestezie epidurala" dar in final se refera la "analgezie".
Daca mai vrei o parere, ma poti intreba si pe mine care am la activ 2 anestezii generale si 2 analgezii epidurale si stiu diferenta. Culmea, la ce mi s-a mai facut anestezia generala la o ora dupa epidurala daca n-ar fi fost analgezie....

Andreea, cu (AMR 10 zile) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

O Doamne - vorbeste cineva pe limba mea!!!! SUPER! Aniast sa imi traiesti!
Dar de ce ai ajuns la anestezie generala dupa epidurala - chiar asa? Poti sa ne dai mai multe detalii?
Eu eram mirata pt. ca stiam info de la tipa la care merg la masaj si care tien cursurile de viitore mamica, este toata ziua prin clinica, ne stim de la primul BB si fata ei a nascut tot cu epidurala tot la Eva. Daca imi zicea medicul - m-as fi gandit ca imi zice cum ii e lui mai simplu. Dar ea nu avea NICI un interes sa ma convinga invreun fel. E genul care iti spune adevarul in fata indiferent daca iti place sau nu.

Probabil ca depinde f. mult si de cat de profi e anestezistul - dar aici la Eva cica e f. buna anestezista si cum face f. multe epidurale la activ - se zice ca are 'mana'.
Probabil daca mergeam la stat unde fac f. rar epidurale m-as fi gandit mai mult, dar asa....oricum mai aprofundez subiectul.

Mersi inca o data Aniast si poate ne dai mai multe detalii daca nu iti cer prea mult! Acum cum vrei sa nasti - stiu ca natural (era dorinta ta cea mai mare) dar cu epidurala sau fara?

Dana 37+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Puiutza, depinde de practica spitalului, vorbesti cu anestezistul despre asta; sunt si epidurale cu substante anestezice, si cu analgezice.
Si difera si analgezicele sau anestezicele de la un spital la altul... am inteles ca dilutia e diferita intre analgezie si anestezie la epidurala, dar asta dintr-o singura sursa, mai verific.

Cert e ca terminatiile nervoase sunt cam tot pe-acolo si e greu sa blochezi durerea fara sa blochezi ceilalti centri (motori etc.).
Nici mie nu-mi plac informatiile aflate, pe net insa am aflat cam aceleasi lucruri; acum cateva luni ii spuneam mamei sa nu ma streseze ca sa nasc fara anestezie, ca nu nasc ca ea acu’ treij’ de ani fara macar o eco la copil…
Acum insa, am inceput sa citesc, sa intreb… si unde ma gandeam cum face u anestezie cu tensiunea mica, ma intreb numai cat o sa resist sa n-o cer. Dar… n-o fi dracul chiar atat de negru, n-am auzit pe nimeni sa moara numai din durere.
Si ma mai gandesc ca daca altele au putut, pot si eu, ce mama Gaia!
Maitreyi, care avantaje in afara de diminuarea durerii mamei? Ca am tot cautat altele…

Ma gandeam, daca discutati cu medicii vostri despre astea, poate puneti si parerile aflate aici, sa cetim si noi cat mai multe sa ne putem decide cunoscand cat mai multe opinii.

Puiutza, sunt atatea lucruri care se dau gratis si nu-mi trebuie...
Glumesc, sigur; oricum, nu ma ghidez dupa asta. Sper ca o sa simt atunci cum e mai bine.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui LilianaR

Puiutza, depinde de practica spitalului, vorbesti cu anestezistul despre asta; sunt si epidurale cu substante anestezice, si cu analgezice.
Si difera si analgezicele sau anestezicele de la un spital la altul... am inteles ca dilutia e diferita intre analgezie si anestezie la epidurala, dar asta dintr-o singura sursa, mai verific.

Cert e ca terminatiile nervoase sunt cam tot pe-acolo si e greu sa blochezi durerea fara sa blochezi ceilalti centri (motori etc.).
Nici mie nu-mi plac informatiile aflate, pe net insa am aflat cam aceleasi lucruri; acum cateva luni ii spuneam mamei sa nu ma streseze ca sa nasc fara anestezie, ca nu nasc ca ea acu’ treij’ de ani fara macar o eco la copil…
Acum insa, am inceput sa citesc, sa intreb… si unde ma gandeam cum face u anestezie cu tensiunea mica, ma intreb numai cat o sa resist sa n-o cer. Dar… n-o fi dracul chiar atat de negru, n-am auzit pe nimeni sa moara numai din durere.
Si ma mai gandesc ca daca altele au putut, pot si eu, ce mama Gaia!
Maitreyi, care avantaje in afara de diminuarea durerii mamei? Ca am tot cautat altele…

Ma gandeam, daca discutati cu medicii vostri despre astea, poate puneti si parerile aflate aici, sa cetim si noi cat mai multe sa ne putem decide cunoscand cat mai multe opinii.

Puiutza, sunt atatea lucruri care se dau gratis si nu-mi trebuie...
Glumesc, sigur; oricum, nu ma ghidez dupa asta. Sper ca o sa simt atunci cum e mai bine.

36+

E deci exista si epidurala cu analgezice...deja parca totul suna altfel!
Stiu ce zici cu chestiile gratis de care nu ai nevoie...sunt de aceeasi parere...mi-a trebuit mult timp sa ma conving ca merg pe epidurala (si de felul meu nu sunt kk-cioasa si rezist la durere),dar dupa prima nastere....si durerile de atunci, am zis ca daca tot se poate si e mai bine si pt. mine si pt. BB de ce sa rabd aiurea dureri? Imi face cineva statuie??? Nop...binentele repet in conditiile in care mi s-a spus ca e mai ok si pt. BB asa.
Eu l-am intrebat si pe dr meu la un moment dat desi eram sigura care va fi raspunsul (ca pt. ei e mai simplu cu epidurala).Si mi-a spus binenteles cam ce stiam deja.

Acuma chiar sunt curioasa ce info mai apar!

Probabil ca voi vedea acolo ce si cum va fi. Oricum o prietena o stie pe anestezista de la EVa si o sa incerc sa merg sa vorbesc personal cu ea sa vedem ce imi spune ea - daca se poate face mai tarziu daca vad ca nu mai suport toate cele....sau cum. Om vedea. Inca mai astept raspunsuri de la cumnatele mele din Italia si Canada sa vad ce se practica pe la ei!

Din cate am inteles la maternitatile de stat nu se prea fac epidurale pt. ca trebuie sa stai langa pacienta si anestezistilor nu le convine asta...prefera sa nu o recomande. Si astfel si fac f. putine epidurale si nici nu au 'mana' formata la de-astea. La eva cel putin aproape toate nasterile naturale sunt cu epidurala.

Hai ca m-am intins - dar sunt cam pe ultima suta de metri si e ceva fffff important totusi!

Va pup pe toate si o seara buna va doresc!

Dana 37+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

buna fetelor.
interesante discutiile de azi. asa ca acum eu

eu sunt din pitesti (venetic din roman de fapt) si o sa nasc la bucuresti pt ca acolo ne-am tratat de infertilitate. de cate ori am fost la bucuresti (in decurs de vreo 2 ani) de fiecare data am facut o ora jumate sau chiar 2 de la intrarea de pe autostrada si pana la spital, ei deci daca ma apuca nascarea in Pitesti ajung la spital abia dupa vreo 3-4 ore la spital, deci risc sa nasc in masina asta in cazul in care sotul ar fi acasa si am putea pleca imediat, dar cum el lucreaza la 25 de km de casa noastra pana ajunge acasa mai trece vreo jumate de ora deci 5 ore in care eu sa ma chinui singura

si atunci am zis nu nasterii pe cale naturala. i-am transmis dr-ului doleantele mele de a face cezariana cu rahianestezie si desi nu a parut sa-i convina a inteles motivul pt care vreau asta. asa ca vom hotari o data cat mai apropiata de termen in care eu vin la spital cu sotul din dotare care nu se va duce la serviciu, nastem cu bine si plecam cu bebica acasa ce va fi intre timp om vedea atunci

acum astept

32+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Anuta, pentru mine e bine asa cu intalnirea

35+ cu un carucior .... sau

Buuunn!!Atunci mai asteptam confirmari!!
CAMI? Fetelor??

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Tocmai ne-am intors si noi de la o plimbare prin parc.
Cum a fost ultima zi de munca, am plecat mai devreme si cand am ajuns acasa, am "atipit" cam o ora.
Cum imi era frica ca nu voi fi suficient de obosita incat sa pot dormi noaptea, sa vedem daca aceasta plimbare va fi avut vreun efect.
La cum se simte vremea de afara, tare mi-e ca nu voi dormi de caldura

Valentina34+

Mergi la inceput