Sep-Oc'10 Bv Mari,Office.Bun venit Vlad,Mihai! 147
Raspunsuri - Pagina 5
ghiocela13 spune:
Buna fetele!
Apropos de confectionat tampoane, eu am luat de la farmacie comprese sterile de 10x10. sunt cate 5 in fiecare plic si nu mai trebuie sa va chinuiti cu suluri de tifon si foarfeca.
Se ie o compresa, se umple cu o fasie de vata si gata tamponul!
Spor la treaba! 

Ghiocela
33+ 
puiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Puiutza eu iti zic ce stiu despre epidurala din experienta mea.. La David nu mi-a prins deci a fost egala cu zero! La Matei mi-a mai luat din dureri, dar spre final durea rau si cu ea! Cand sa ma sui pe masa ginecologica sa nasc mi s-au taiat picioarele, dar mi-am revenit in secunda doi si m-am urcat singurica! La expulzie nu mi-a iesit din prima dar din trei incercari am scos copilul! Deci fara forceps! Parerile sunt impartite..... Alina-Mirela 38+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Of of of Doamne Doamne...ca multe mai sunt de aflat...si greu e sa iei o decizie. Probabil daca ar trebui sa platesc separat pt. ea probabil ca as evita-o. Asa e mai greu de luat decizia, mai ales dupa ce imi spui si tu. Om vedea....si-asa am multe semne de intrebare legate de nastere...cu cine in primul rand??? Dar le rezolva DD cum vrea el mai bine.
Mersi oricum de info si tie si la fete!
Liliana mersi ca ai inceput discutia asta....macar o sa studiez mai atenta subiectul.

multi!Dana
37+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
maya86 spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Hai Office pe la noi si povesteste-ne cum a fost marea intalnire ![]() .Mie imi curge laptic din ambii sani..de fapt o chestie galbuie, consistenta..cica e bine ca nu am canalele infundate. ..asa o fi..Lora vezi poate daca se intampla ne tii si tu in suspans atata timp ![]() ![]() Klarisse graviduta 34+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 5 s pana la marea intalnire |
Buna burticutelor
Klariss "chestia aia galbuie"

maya
30s cu
Sara
Klarisse spune:
Maya important e ca este de bine![]()

..
Klarisse
graviduta 34+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 s pana la marea intalnire
maya86 spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Maya important e ca este de bine ![]() ..![]() Klarisse graviduta 34+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 5 s pana la marea intalnire |
asa este , noi sa fim sanatosi k restu vin de la sine

botosel452 spune:
Fetele din Bucuresti, daca cele din Timisoara o pun de-o intalnire, ce ziceti s-o facem si noi,mai ales ca si Kiti de miercuri va fi in concediu? Ca parca altcineva nu mai lucra, sper sa nu ma insel ...
Poate ca acum ne-om strange mai multe si sa ne intalnim pana ne putem tara in oras, ca mai incolo nu se stie 
Valentina
34+ 
kiti2205 spune:
Crina nu a intrat azi, nu?
Crinutzaaa...unde esti???? Da bre un semn 
Kiti,
33+ si mami de Vlad 15.05.2006
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui botosel452 Fetele din Bucuresti, daca cele din Timisoara o pun de-o intalnire, ce ziceti s-o facem si noi,mai ales ca si Kiti de miercuri va fi in concediu? Ca parca altcineva nu mai lucra, sper sa nu ma insel ... ![]() Poate ca acum ne-om strange mai multe si sa ne intalnim pana ne putem tara in oras, ca mai incolo nu se stie ![]() Valentina 34+ ![]() |
Pai de miercuri sunt libera. Ne putem intalni si mai devreme.
Cine doreste, cine vrea, sa propuna o data si o ora.
Kiti,
33+ si mami de Vlad 15.05.2006
botosel452 spune:
Nu stiu daca Chichi va mai merge la spital.
Mie imi este indiferenta ora, ca oricum marti merg la doctor si in rest imi fac eu programul cumva.
Fulguta, esti disponibila?
Tre' sa ma uit cine mai este din Buc., sa mai intrebam
Valentina
34+ 

DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)