Sep-Oc'10 Bv Mari,Office.Bun venit Vlad,Mihai! 147

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Loredana, mi-a trecut si mie prin cap, dar tre' sa stim cum o cheama. Si apoi, ar fi corect din partea noastra sa-i invadam asa intimitatea? Nu stiu ce sa zic.

Maitreyi, si eu rad, glumesc, da-s cam nelinistita ca e f. agitata bebelina. M-as fi dus la dr. sa-i monitorizeze bataile inimii, ca asa mi-a zis sa fac daca se agita tare, insa dr. e pana la 7, iar al meu sot lucreaza pana la 8...singura n-am curaj sa plec.

Lora, mami de Iustina si 39+ cu Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Fistiq, multumim de capitol nou!

Felicitari tuturor fetelor pentru semnatura!

Lora, da se lasa donsoara asteptata nu gluma! Eeei, ce frumos va fi momentul cand va intalniti!
Hai Adelinaaa, te asteapta maaamiiii!!!

Anuta, pentru mine e bine asa cu intalnirea

Ma duc sa fac ceva de papa ca vine sotu din dotare

Va doresc sa aveti un weekend cat mai frumos, in caz ca nu mai intru (mi-am propus sa umblu putin sa mai iau cate ceva din cele necesare). Sa aveti un weekend racoros si odihnitor

35+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

puiutza am zis ca tu esti cea mai tare pt ca tu ai spus ca-ti" bagi picioarele!!" Tu nu esti asa panicata ca noi! Deci...

Ana33+ Maia Elena lu' mama

pai de exemplu sa vezi azi mi-am propus sa fac o mancarica chinezeasca de pui, un cremes si sa spal o masina de rufe. cam cat crezi ca am reusit sa fac? am spalat hainele (de fapt Veta le-a spalat) si atat.

Nu ma intreba ce am facut in rest ca nici eu nu stiu....da' nici nu imi pasa!
Daca li-i foame sa mearga in oras la masa....da poate apuc macar mancarica de pui sa o fac. om vedea....e mai sanatos asa!

Si daca nici nu imi zice nimeni nimic de ce sa ma chinui eu si Alex...ne-am reprofilat pe motto-ul....Ce poti face azi mai lasa pe maine!

Dana 37+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Ii buuun!! Cred ca esti singura asa relax!!!! Cred ca o sa-ti urmez exemplul!!!Imi bag picioarele in toate!!! Cine vrea ceva,sa-si faca!!

Ana33+ Maia Elena lu' mama

No ase te vreau! Sa vezi ca bine ii!
Pai nu bine ziceau sa ne rasfatam pana mai putem! No sa se descurce si singuri!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_sara spune:

buna.intru doar sa va salut c am mancat cam mult l pranz si simt ca bebe e in razboi cu stomacul meu
va pup

mamica de scumpete sara si george (33 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Lora da nu ai spalat perdeaua din dormitor si si geamurile....dupa aia sigur se rezolva....asa treburi de-astea la sol nu pun probleme asa mari.

Daca insisti treci la barna....spalatul geamurilor sigur te ajuta! Dar numai dupa ce ne dai de veste ca te apuci ....ca sa scoatem intai motatele!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Nuuu, la spalatul geamurilor nu ma bag, e prea mult.

Cred ca ma duc sa ma mai asez si-n pat, totusi, ca am niste picioare imense si daca m-o vedea dr. asa, iar e cu gura pe mine.

Va pup si va multumesc pt. sustinere!

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Nuuu, la spalatul geamurilor nu ma bag, e prea mult.

Cred ca ma duc sa ma mai asez si-n pat, totusi, ca am niste picioare imense si daca m-o vedea dr. asa, iar e cu gura pe mine.

Va pup si va multumesc pt. sustinere!

Daca se agita si zici ca nu e bine, nu mai bine te sui tu intr-un taxi si te duci sa te vada domnu' doctor?

Kiti, 33+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

l-am sunat pe dr si a zis sa iau un diazepam ca nu e de garda maternitatea si nu ma poate trimite la cineva anume. si el e in concediu...da' nu iau nic...

-----

Mami de roza + 35 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Hai Office pe la noi si povesteste-ne cum a fost marea intalnire.
Mie imi curge laptic din ambii sani..de fapt o chestie galbuie, consistenta..cica e bine ca nu am canalele infundate...asa o fi..
Lora vezi poate daca se intampla ne tii si tu in suspans atata timp..

Klarisse graviduta 34+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Puiutza eu iti zic ce stiu despre epidurala din experienta mea.. La David nu mi-a prins deci a fost egala cu zero! La Matei mi-a mai luat din dureri, dar spre final durea rau si cu ea! Cand sa ma sui pe masa ginecologica sa nasc mi s-au taiat picioarele, dar mi-am revenit in secunda doi si m-am urcat singurica! La expulzie nu mi-a iesit din prima dar din trei incercari am scos copilul! Deci fara forceps! Parerile sunt impartite.....

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput