Sep-Oc'10 Bv Mari,Office.Bun venit Vlad,Mihai! 147
Raspunsuri - Pagina 2
ana_25 spune:
Hello! Ati dat gata un capitol!
lora spor la" fabricat" tampoane! Dar nu era mai usor sa dai comanda la SC.Tamponu'-Tifonu'SRL??
puiutza am zis ca tu esti cea mai tare pt ca tu ai spus ca-ti" bagi picioarele!!" Tu nu esti asa panicata ca noi! Deci...
botosel,klarisse felicitari pt schimbarea semnaturii!!
eveline bine ca ai spus de "punga asistentei", ca eu pusesem toate hainutele gramada! Am sa pun si eu separat un rand de hainute! Multam de idee!
donna eu cred ca vata Bella e ok!!
mari paun e f bine ca mergi sa-ti citeasca o rugaciune! Ma duc si eu!!
Ramona bb e destul de maricel!!Felicitari!
Fistiq sa va jucat sanatosi cu girafa!!
Nici eu nu vreau epidurala! Sper sa rezist la durere,si sa nu fie nevoie de ea!
DEEECI.....fetele din Tm (ma scuzati daca deja sunt stresanta),ramane asa da??? JOI,in P-ta Unirii,la fantana laaaaa.....17 si 30 e ok???Daca nu,spuneti voi o ora care sa pice bine la toate!! Iar daca sunteti de acord,ramana asa!!!
Ana33+ Maia Elena lu' mama
Fistiq spune:
Lora, poate ca tre sa o incurajam in cor. Pina la capitolul urmator se intoarce Office, si o punem pe Adelina in titlu.
Hai odata, Adelina!
Eu presimt ca nu mai are mult si se hotaraste. Pina miine
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+
ionela.n spune:
Klarisse de intrebare. Suntem bine, am terminat cu amenajarea , a fost cam obositor, dar asta e. acum ma odihnesc. Burtica a mai crescut, tot la 6 kg si un pic am ramas, luate pana acum in sarcina. Bebelina e jucausa, dar cuminte noaptea si mi se pare ca e foarte cald si nu mai vine racoarea
Fistiq, de unde ai luat girafa si cat costa?
Nike ce mai face? Dar fetele care au nascut deja?
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 33+
Minunea noastra
LoredanaB spune:
Fistiq multumim pentru noul capitol
Maytrei iti multumesc pentru lamurire.Printesa e tot la "dieta"?Al meu si-a dat drumul iar la mancare...is curioasa pentru cata vreme.
Lora lasa fata in pace ca stie ea de ce nu vrea la lumina.Acolo nu o deranjeaza nimeni si nimic
La cezariana si mie mi s-a facut rahianestezie.Am fost treaza pana l-au scos pe Eric, l-am pupacit si i-am spus doctorului numele.Ce imi mai amintesc din prima zi a a operatiei (cezariana a fost la ora 9 dimineata) e ca mi-a spus sotul ca Eric a fost transportat la un spital pentru copii si apoi nimic pana dimineata la 4 cand m-a trezit asistenta sa ma dau jos din pat.Durerile din urmatoarele zile au fost suportabile.
37+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua
ana_25 spune:
LORA ia pune-te mataluta frumusel in fata monitorului,ridica bluzita si arata-i la Adelina mesajul asta:
HAI ADELINA ODATAAAA!!!!
Spune-i sa traga cu ochiul pe vizor(buric),daca tot sa impinge in el!!
Ana33+ Maia Elena lu' mama
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fistiq Lora, poate ca tre sa o incurajam in cor. Pina la capitolul urmator se intoarce Office, si o punem pe Adelina in titlu. Hai odata, Adelina! Eu presimt ca nu mai are mult si se hotaraste. Pina miine ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+ |
Nooo, bine-ar fi sa te-auda si sa vina pana maine. Chiar, sa-l sun pe sot sa-i zic ca-l asteapta o plimbare luuunga diseara.
Anuto, pai dac-ai disparut azi...imi era ca raman fara.
Deci fie-mea ma bate "pe bune" cu picioarele.
Lora, mami de Iustina si 39+ cu Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 LORA ia pune-te mataluta frumusel in fata monitorului,ridica bluzita si arata-i la Adelina mesajul asta: HAI ADELINA ODATAAAA!!!! Spune-i sa traga cu ochiul pe vizor(buric),daca tot sa impinge in el!! Ana33+ Maia Elena lu' mama |
I-am aratat! A devenit si mai nervoasa!
Lora, mami de Iustina si 39+ cu Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Fistiq spune:
Merci, Anuto! Kiar ca o sa 'ne' jucam
Ionela, de pe un site, nu mai stiu exact care, dar cauta pe goagal. A costat 62 de lei cu tot cu transport. Acum, daca vrei parerea mea de ignoranta, e cam scumpa.
M-am uitat si in magazinele de jucarii din bucuresti si n-am vazut-o.
kiti2205 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LoraG76
I-am aratat! A devenit si mai nervoasa! Lora, mami de Iustina si 39+ cu Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Cu ceva hatza-hatza ()ai incercat? Ca poate se supara si vrea afara
Kiti, 33+ si mami de Vlad 15.05.2006
Fistiq spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui kiti2205
Cu ceva hatza-hatza ()ai incercat? Ca poate se supara si vrea afara Kiti, 33+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
N-auzi Kiti, ca isi suna sotul sa-i zica ca-l asteapta o plimbare luunga diseara?!