Sep-Oc'10 Bv Mari,Office.Bun venit Vlad,Mihai! 147
Raspunsuri - Pagina 19
ana_25 spune:
Oficial ma lipesc si eu de pat si nu ma mai ridic decat luni cand mergem sa luam patut,si joi pt intalneala!!
Ma dor incheieturile dintre picioare fff tare si nu mai pot sa merg aproape deloc!
Pana la baie schiopatez si pana la bucatarie si inapoi fac 5 min!
Tocmai am venit de la Real,unde am mers ca melcu' si am schiopatat ca o baba de 100 de ani! Si ma mai apucat si un tremurat ciudat!
Acu mi-e frica sa nu ma trezesc si eu ca Mari ca apa rupta!!
Ana
34+
Maia Elena
lu' mama
Fistiq spune:
Felicitari Mari! Ce surpriza frumoasa!
Vad ca e o perioada critica totusi, asta pina trecem pragul psihologic de 36 de saptamini. Eu am mai prins ceva curaj parca. Am intrat in saptamina 36 si in ultimile zile, slava Domnului, n-am mai avut contractii de nici un fel. Ba chiar l-am ajutat pe sot azi sa faca curatenie ca eram ca in cocina. El a dat cu aspiratorul (s-a oferit
), eu cu matura in urma lui
si cu mopul.
Deci Ana, Maytrei, Chichi, Donna, Klarisse si celelalte fete harnicute cu 34 s, nu fiti 'egoiste' si impartiti treburile. Stiu ca ei merg la serviciu si vin obositi, dar nu se supara, sigur!
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+
tutz spune:
FElicitari Office si MAri!!! 

Ce surpriza, dar Mari, si pe mine m-ai bagat in sperieti.. imediat am 35 s, si nu am spalat/calcat hainute, nu am pregatit nimic de spital, si am contarctii dese, iar ieri seara am avut si dureri.... 
Tutz
33+ cu
Julia la purtator
georgescu oana spune:
Ana,Chichiuta eu zic sa facem un club , al dependentelor de pat ![]()
Cum va umpleti timpul ca astazi mi-a venit sa ma urc pe pereti de plictiseala
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 33s +
Martie-Aprilie
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk AM NASCUT!!!!! IERI DIMINEATA, EU SUNT BINE!!!VLAD E BINE!!!!! pentru detalii contactati-ma la nr de tel din Docs Mariuk 34+ |
Waw! Lipsesc si eu o zi de-acasa si iar apar bebelusi!
Mariuk, felicitari!
Bine ai venit, bebe Vlad, sa fii sanatos si mancacios! Proaspetei mamici, refacere rapida! 
Lora, mami de Iustina si

39+ cu AdelinaAMR 4 zile
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Buna fetelor! am ajuns si noi acasa! suntem bine! va povestesc cand pot... Tina, cu Mihai Alexandru (38+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png |
Bine ati venit acasa, office! Sa ai un bebe sanatos si mancacios!

Lora, mami de Iustina si

39+ cu AdelinaAMR 4 zile
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
LoraG76 spune:
Beeeey, care mi-o mai ia inainte la nascut, are de-aface cu mine!
Vreau si eu contractii, vreau si eu sa nasc!
Azi am fost la tara si ne-am intors pe Valea Muntelui (Maitreyi stie - pe la Tg. Neamt- Pipirig, Petru Voda, Poiana Largului, Hangu via Piatra Neamt). Mai3, noroc ca n-ai venit prin Piatra Neamt, ca sunt niste denivelari mai ceva ca valurile Dunarii in zona Poiana Largului - Hangu...
Abia la Potoci am scapat de ele si ma gandeam ca poate nasc, dar ioc, n-am nimic.
Insa sunt f. obosita...ma duc sa fac un dus si ma asez in pat cu o inghetata maaaare in mana, la care va invit si pe voi! 
Noapte buna, somn usor, vise placute!
Lora, mami de Iustina si 
39+ cu Adelina
AMR 4 zile
chichiutza spune:
Fistiq, Oana
! Oana eu pana acu' nu prea am stat, dar ma cumintesc rau! Am si eu contractii de cateva ori pe zi, foarte rar dureroase, dar nu vreau sa risc! Sper din suflet sa mai creasca bebelinul si sa vina la termen!
Fistiq e o idee buna asta cu sotul si curatenia. Ma ajuta oricum si ai mei, cu care si locuiesc!
Anuta stai cuminte-n pat. Nu se va intampla nimic rau! Ai vazut doar si Lora avea contractii acum 3-4 saptamani, si uite acum!![]()

Lora ai vazut ce exemple dau? Pofta mare la inghetatica!
Noapte buna si de la noi fetelor!
Cristina
Toma Andrei/Alexandru 34+

(24.02.2008)