candida de la prezervativ???
buna fetelor.am si eu o problema...am facut candida,am fost la ginecolog si mi-a dat tratament cu 2 lomexin 600-ovule si 10 pastile cu nistatina.dupa primil ovul am facut o pauza de 3 zile apoi l-am pus pe urmatorul.dupa ce am terminat tratamentul am facut o pauza de 3 zile pana sa am contact sexual.imediat dupa contact mi-au cam reaparut unele simptome...mancarimi doar dupa contact si la vreo 2 zile un depozit albicios pe labiile mici care reapare dupa ce ma spal.am nascut acum 3 luni si pana sa raman insarcinata am luat anticonceptionale iar de cand am nascut folosesc pt prima data prezervativul.e posibil sa ma irit de la prezervativ sau sa fac candida de la el?
Raspunsuri
emilia.m spune:
Candidoza de la prezervativ nu cred ca poti sa faci. Dar poti sa ai o sensibilitate/alergie la lubrifiantul respectiv. Schimba marca.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
emaaimee spune:
nu faci candida de la prezervativ, ci o previi chiar cu el. posibil insa sa ai alegie la lubrefiant cu care era tratat, alege prez. pt sensibilosi cu lubricant pe baza de apa.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
roxanaz spune:
este foarte posibil ca sotul tau sa fie purtator iar daca el nu a facut tratament in acelasi timp cu tine la primul contact s-a produs re-infectarea. toate contactele au fost cu prezervativ, de la terminarea tratamentului?
Roxana
emaaimee spune:
daaa, si asta Roxana. io am presupus ca sotul a facut tratament cu tine. ca mie asa mi-a dat dr.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
Julie spune:
Da, vero, se poate. Nu de la prezervativ in sine, ci acesta poate cauza o inflamatie care sa faciliteze o candidoza. Fa tratamentul prescris, schimba marca prezervativului - cauta unele mai scumpe si mai lubrifiate, eventual non-alergenice, si foloseste gel lubrifiant, asta din urma face minuni, jur!
J.
vero05 spune:
deci am avut dreptate...poate sa cauzeze candida.folosesc durex...nu cred k gasesc altele mai bune.si lubrifiante is destul de tare cele care le folosesc,lubrifiantul nu-mi place deloc.
Laura25 spune:
vero, incearca totusi sa schimbi marca. Nu esti singura 'ciudata', si eu patesc ca tine de la durex. Mai testeaza si alte marci, vezi cum e.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me