Cand incep gradinitele de stat?
Raspunsuri - Pagina 2
danadt spune:
Buna
Noi suntem la gradi nr 3 de pe strada Eroilor,de stat,din Buftea. Ieri,cand am fost sa vad ce si cum,am gasit gradi inchisa cu lacat. Aceeasi situatie si cu o saptamana in urma.
Aveti idee,cumva in luna august se inchid gradinitele?
Oricum maine ma voi duce din nou.
Multumesc
rapsody spune:
Pe 13 sept.- mai au o vacanta de o saptamana intre 1 si 7 noiembrie.
Cheltuielile pt. rechizite difera, noi am dat 70 Ron in primul an si 80 Ron in al doilea.
karligutza spune:
am fost o fuga pe la gradi... se spalau covoarele in curte si nici picior de directoare; din toate femeile de acolo nu stia nici una sa imi spuna clar ca se incepe pe 13 sau pe alta data... deci urmeaza sa mai astept, ori ne suna directoarea asa cum a zis, ca ne da ea un telefon ca sa faca o sedinta inainte de startul oficial cu cei de la grupa mica pt.a se cunoaste copilasii si parintii intre ei... ori o sun eu sa o intreb daca si ce analize trebuie sa fac, ca sa fie gata pe 13 sau cand s-o incepe gradi cu tot cu copii...
cine a zis ca pe 1 se incepe, incepe cu copii cu tot? sau doar ca se deschide gradinita?
karligutza
sunt mamica Adelutei 
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
crialex06 spune:
Eu tocmai am fost anuntata printr-un mail ca maine incepe gradinita!!!
Nu cred ca maine vor veni toti copiii,unii poate sunt inca plecati,altii(asa ca mine)poate nu sunt inca pregatiti...eu mai am de cumparat prosopel,pijamale,incaltaminte de interior,sa vad unde pot sa fac saculetul de panza si sa iau rezultatul idr-ului.
Stie cineva vreo croitorie in zona Dristor,Titan,unde sa pot sa fac saculetul?
Multumesc mult.
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui karligutza cine a zis ca pe 1 se incepe, incepe cu copii cu tot? sau doar ca se deschide gradinita? karligutza sunt mamica Adelutei ![]() _ ALAPTATUL HELPLINE _ |
Eu am spus.
Da, la noi incepe cu copii cu tot, azi era deja curatenie luna, educatoarele in gradinita pregateau ultimile detalii pentru maine.
karligutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Eu am spus. Da, la noi incepe cu copii cu tot, azi era deja curatenie luna, educatoarele in gradinita pregateau ultimile detalii pentru maine. |
multumesc de lamurire..
(scuze ca nu te-am nominalizat si eram intr-o viteza cand am scris mesajul ca nu aveam timp nici sa mai dau click pe pagina precedenta sa te intreb direct!) credeam ca am inteles eu gresit; dar vad ca e in sensul in care ne gandim cu toate... incepe gradinita cu tot cu copii, asa incat va doresc mult SUCCES si SANATATE in noul an (pre)scolar! 

karligutza
sunt mamica Adelutei

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
anna04 spune:
si la noi se incepe gradi tot pe 13, dar pt cine nu are cu cine sa ii lase ii pot duce de la 1 sept,se strang intr-o clasa toti copilasi dar fara activitati asa ne-au spus noua...