Bazar umanitar ***41***
Raspunsuri - Pagina 49
Leditia spune:
Confirm plata de la mady-77ron.Multumim
Mady,te-am marcat la mine ca ai platit.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Jasmin012 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ducky Care din mamicile din Bucuresti merge prin Ikea? Am nevoie de ceva si nu stiu la cine sa apelez... Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
Eu stau foarte departe de Ikea (de asta nici nu am mers niciodata acolo), altfel te-as fi servit cu placere.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
madyrizi spune:
are cineva patura mare, pentru pat de 2 persoane, in stare foarte buna? astia ai mei si-au impartit paturile si io am ramas fara .
ducky, imi pare tare rau, dar n-am fost niciodata la ikea si nici nu stiu pe unde e. asa cum ti-am zis, n-am mai reusit sa ajung nici pana la cora care-i la 3 statii de mine de cand il am pe bebe mic.
in alta ordine de idei, am vazut la statusul de pe mess al Alex@Sarei ca este (sau a fost de curand) ziua lui Alex. de la mine si sa fie sanatos si sa le aduca parintilor numai bucurii.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
andreea.2009 spune:
Confirm platile:
10 ron de la madyrizi .coletul a plecat deja
10 ron de la novus pachetelul va pleca luni.
O seara buna tuturor
madyrizi spune:
crisule, pai daca tot imi trimiti 3 produse pune si bifa la platit, ti rog .
mai astept sa ma bifeze monnvas, boticelina, diana2242, georgipuia, nicuratze si kya.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
andreea.2009 spune:
Luni vor mai pleca si pachetele pentru RHYANNA (nu se uscasera hainutele de aia nu l-am put trimite azi) Rebiana27(astept te rog un PM cu numele tau, ca nu era trecut pe factura, doar nickul) si carminabulina.
andreea.2009 spune:
Am primit astazi si pachetul cu haine de la Daniela (dicirstea), sper ca o sa reusesc in noaptea asta ssa fac poze, daca nu maine noapte sigur. Multumesc Damiela
alex_andra spune:
citat din mesajul lui ducky Care din mamicile din Bucuresti merge prin Ikea? Am nevoie de ceva si nu stiu la cine sa apelez... Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
Ce iti trrebuie din Ikea?
Eu as putea sa trec pe acolo, dar imi trebuie sa-mi zici exact ce iti trebuie, eventual o poza din catalog, pt ca magazinul este foarte mare, iar eva nu sta locului deloc cand mergem la cumparaturi si este tare greu de stapanit, iar fara ea nu pot merge ca nu am c cine sa o las.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
diana2242 spune:
mamagiuliei eu tot vedeam ca strigi Diana darnu ma simteam deloc daca nu ziceai de rochita si fustita data viitoare zi si care Diana ca suntem multe vaditi trimit PM cu adresa dar eu le platesc abia pe 20 ca atunci am bani si cred ca scot din cufar si niste hainute noi poate imi scot taxele postale vb lui Ducki nu de alta dar se inmultesc coletelele si plic sau coala pt fiecare si cu criza asta care tot persista nu stiu deloc ce om mai face.Sper sa nu se supere cineva imi face placere sa ajut dar daca nu fac ceva sa am bani de trimis nu stiu cat voi mai putea continua.noapte buna tuturor
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
CristinaT spune:
citat din mesajul lui alex_andra ar fi trebuit sa pui in plus si banii de tranport. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Buna si tie Andra. Esti foarte ambila :(
Mamagiuliei este adevarat ? Eu stiu ca te-am intrebat si tu ai spus ca nu este cazul. Trebuia sa intreb pe ficare in parte? Voi plati oricum transportul, ca sa nu mai fie proibleme.
Va rog frumos, daca trebuie sa bifati ca am platit va rog sa o faceti. Multumesc frumos.