Bazar umanitar ***41***
Raspunsuri - Pagina 45
Jasmin012 spune:
Diana, , nu-i nimic, si asa eu spal hainutele inainte sa i le pun, chiar daca sunt noi din magazin. Iar despre cea: daca nu-mi vine il duc la ajustat, nu-ti face griji.
Astazi ma duc dupa pachet si iti scriu dupa aceea.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
galliciana spune:
ancadragoman, am luat ieri coletul.
bluza e minunata, dar nu mai poate fi purtata.
e un frig la noi, brrrrrr..
multumesc!
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CristinaT Buna am licitat si am castigat si eu o brosa mare si o jucarie Ambelele au costat cate 6 lei Am depus 12 lei in contul Negus Antonela Leditia RON: RO 15 BRDE 140 SV 7573 8091 400 Cont deschis la BRD Constanta Unitatea: 01400 B.R.D. - G.S.G. Negus Gabriel Cristian RO61INGB0000999901361984 Trimit si PM Leditiei imediat am fetita de 10 ani! si :) |
Confirm plata.Multumim.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Nerantula spune:
Kid, ma marchezi si pe mine ca platita, pls, pentru pantalonasi, caciulita si pantaloni?
Multumesc frumos!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 6 saptamani !!
adablackcat spune:
Am marcat expediat aproape tot, mai putin pe Valentina_22 si dicirstea care e in concediu. Tricoul pt. Valentina mi-a scapat din vedere, dar o sa-l coletez curand.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
cris_82 spune:
intrebare mareeeeeeee..are cineva de pus la bazar caciulita din aceea gen strumf ????nu conteaza culoarea
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
georgipuia spune:
Neata...
Am expediat si eu aseara cremele de picioare pentru Kid si am marcat expediat in bazar... si constat ca mai am de trimis si la Elinia coletel..., adresa o am... poate reusesc chiar azi... daca nu ramane pe luni. Oricum anunt momentul expedierii.
Si am si eu o intrebare de baraj... intentionez sa inchei devreme licitatia pentru cutiuta muzicala, la 24 ore de la ultima supralicitare, dar ora de la istoric nu are nici o legatura cu realitatea... apare ultima licitare azi la ora 12.58 AM... oare sa insemne ca s-a licitat la ora 00.58? cine ma lumineaza si pe mine in legatura cu ora setata la bazar?
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
arcadia spune:
georgi, aseara pe la 23 s-a licitat ultima oara, din cate stiu eu.
diana2242, pot plati pt David body-ul de la tine?
Mami de Calin Gabriel si Ioana Carolina
RHYANNA spune:
buna dimineata va ofer o cafea
sunt cam aeriana astazi
asteptam colet de la dodo-pui si de la cami33 si de la andereea 2009 care nu mi-a bifat nici la bazar ca platit
asteptam ,avem rabdare
intre timpo YOLANDA mi-a promis o salata de fructe(face gesturile acestea foarte rar asa ca voi savura alaturi de voi
MAMI DE YOLANDA-AMALIA(02.02.1995) SI RHYANNA-SARAH(03.04.2007)
szivarvany spune:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruDavid#5474053651632856402
ARCADIA, mai ai si altceva inafara de set ???
Ca vine iarna
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"