Bazar umanitar ***41***
Raspunsuri - Pagina 44
Flowers spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Si noi, si noi! Arata mai bine decat in poze! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Are marfa noua!
CristinaT spune:
Buna
am licitat si am castigat si eu o brosa mare si o jucarie
Ambelele au costat cate 6 lei
Am depus 12 lei in contul
Negus Antonela Leditia
RON: RO 15 BRDE 140 SV 7573 8091 400
Cont deschis la BRD Constanta
Unitatea: 01400 B.R.D. - G.S.G.
Negus Gabriel Cristian
RO61INGB0000999901361984
Trimit si PM Leditiei imediat
nushulica spune:
fetelor va rog sa nu va suparati ,eu va multumesc mult dar va rog sa nu-mi mai faceti "reclama"aici ca nu e corect si ma simt prost ca afectez acest subiect(poate mi-o si iau d la moderatori) vb pe pm,mess
de David si 35+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
novus spune:
Hello !!
Scuze ca nu am mai intrat pe aici, urmaresc bazarul on line vreau sa multumesc pt colete lui AncaDragoman si Madyiriz sigur am pus ceva litere-n plus, scuze
O sa pregatesc si eu ceva hainute si le pun la bazar !!
Alexandra (03.03.09)
kid spune:
boticelina Am primit azi avizul pentru pachet, insa nu am reusit sa ajung la posta. Multumesc.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CristinaT Buna am licitat si am castigat si eu o brosa mare si o jucarie Ambelele au costat cate 6 lei Am depus 12 lei in contul Negus Antonela Leditia RON: RO 15 BRDE 140 SV 7573 8091 400 Cont deschis la BRD Constanta Unitatea: 01400 B.R.D. - G.S.G. Negus Gabriel Cristian RO61INGB0000999901361984 Trimit si PM Leditiei imediat am fetita de 10 ani! si :) |
ar fi trebuit sa pui in plus si banii de tranport.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
ducky spune:
Azi sper sa reusesc sa pun la bazar toate hainele si papuceii de toamna pe care le-am gasit zilele astea facand schimbul de haine in dulap. In sfarsit am aparat foto, asa ca va doresc un weekend placut, calm si cu...vizionari e bazar.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
Jasmin012 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Flowers
Are marfa noua! Flori, mami de Julia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008) |
da, deja am comandat chestii noi
Neaaaataaa
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
diana2242 spune:
Jasmin eu sunt Mihaela din Cta.de la mine e coletul astept pareri pantalonasii sincer nu stiu daca i-am mai spalat innainte sa ii pun cred ca sunt asa cum ii dusesem la soacra mea deci fara mirosuri frumoase dar sper ca sunt ok si ceasul sper sa fie pe masura daca nu este zi-mi si vedem cum facem.mai am colete de trimis dar nici un chior 5 lei pt laptic lui sefu atat asa ca imi pare rau dar daca am noroc sa imi intre astazi niste bani in cont la pun daca nu pe luni poate.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar