Bazar umanitar ***41***
Raspunsuri - Pagina 33
Jasmin012 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 Am trimis colet pentru Mady si pt Jasmin asa ca va rog dati de stire cand ajung,am vazut tarziu mesajul de la matilda si ramona dar le pun eu intr-o zi m-am intalnit si cu Mihaela si am luat adidasii sunt superbi numai ca nu ne vin in lungime vin dar in latime nu intra piciorul ca la multe incaltari de altfel asa ca vom vedea daca nu ii dam in neam ii repunem la bazar. Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC am hainute la bazar |
Diana, mie nu mi s-a confirmat inca plata pt ceas.
Banii depusi de mine nu apar inca in contul Stefaniei.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
madyrizi spune:
muica, mi-a tras boticelu' o factura de mi-au mers fulgii. parol ca nici nu stiu s-o citesc bine.
ma calca pe nervi, bataturi, creieri... reclama aia de la ikea
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
ana l spune:
Cine intreba de parc la mare?E parcul piticilor, pe partea cealalta de lacul din satul de vacanta. Mergea trenuletul pe acolo pe vremuri. Iar daca iesi din Mamaia, mergi pina la fintina papadie si apoi pe linga hotel Oxford, cred ca asa-i zice, tot inainte pe bulevard pina dai de un mall. Linga parcare e parcul asta.
Intrarea gratis, parc frumos amenajat. Pentru detalii mai exacte, sa vina Georgi la apel.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
RHYANNA spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Jasmin012
De-abia astept sa-l primim si noi! Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas http://blogulluilucas.blogspot.com/ http://elblogdeluquitas.blogspot.es Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii... |
sunt intradevar superbe (dupa poze) dar inafara de treiningul adidas care e superb dar e de baieti mi s-au lungit urechiusele dupa ceva l a 3-4 ani si nu am vazut nimic
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui ana l Cine intreba de parc la mare?E parcul piticilor, pe partea cealalta de lacul din satul de vacanta. Mergea trenuletul pe acolo pe vremuri. Iar daca iesi din Mamaia, mergi pina la fintina papadie si apoi pe linga hotel Oxford, cred ca asa-i zice, tot inainte pe bulevard pina dai de un mall. Linga parcare e parcul asta. Intrarea gratis, parc frumos amenajat. Pentru detalii mai exacte, sa vina Georgi la apel. |
asa este!!!da'ce numai georgi??
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
boticelina spune:
citat din mesajul lui madyrizi muica, mi-a tras boticelu' o factura de mi-au mers fulgii. parol ca nici nu stiu s-o citesc bine. |
duamna Mady, pai nu ziceati ca n-ati apucat sa platiti fustita pt Siluan? Pentru ca eu unesc facturile ca sa-mi fie mie mai usor cand e sa fac pachetele am fost nevoita sa o confirm ca platita si pe fusta atunci cand am confirmat tricourile fiindca erau pe aceeasi factura. Cu ocazia noilor dvs. cumparaturi am putut emite o noua factura, am unit-o cu cea veche si am rectificat suma.
moama ce ma pricep, pfuai si nici macar nu's contabil...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
madyrizi spune:
m-ai spart. sa mor daca stiu cum ai facut. drept ii ca n-am studiat problema, m-am lasat in voia licitatului .
da' sa stiti ca incerc sa ma retrag pentru o perioada de la licitat ca am intrat in gaurile din buzunar si se fac maaarrriii.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
cris_82 spune:
eiiiiiii,vreau si eu sa stiu cum unesc facturile sa-mi iasa una singura,ca mi-am strofocat si eu oleaca neuronii si tot nu i-am dat de cap
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Flowers spune:
citat din mesajul lui madyrizi muica, mi-a tras boticelu' o factura de mi-au mers fulgii. parol ca nici nu stiu s-o citesc bine. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Si mie, si mie!!