Bazar umanitar ***41***
Raspunsuri - Pagina 31
mihaela77O spune:
daniela(dici),astia au anuntat ca de maine se incalzeste iar,de plaja clar nu va mai fi timp,dar macar plimbari pe malul marii dimineata si seara....acvariu,delfinariu....etc...inatlniri cu unele din noi....si daca tot vi,nu-ti plasez si monitorul???
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
dicirstea spune:
Selenne, am in vizor salina Turda de cand s-a deschis, de fapt o am de pe cand era in paragina... ce mai vizitam acum 14-15 ani..., dar pentru drumuri asa lungi trebe musai sa schimb masina (matiz) sau sa astept sa nu mai am nevoie de carucior , ca acum portbagajul e ful cu un carucior umbrela (cel mai mic din piata), iar noi stam cu picioarele pe bagaje.
De portbagaj pe matiz nici nu poate fi vorba, ca ne rasturnam la prima curba
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lali_mete
-cuburi de lemn ,figurine ca acelea pe care le aveam noi cand eram mici -cuburi textile cu litere si cifre. ce tare e sa te citezi singur Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania |
pantaloni si bluze(pentru gradi) - 3-4 ani si 6-7 ani!
- geaca iarna pentru 7 ani
- cartea "Cele doua Orfeline(Luisa si Henrietta)" scrisa de Adolphe D'Ennery
asta vazusem un capitol in urma
si babyphone in urma cu cateva pagini .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea De portbagaj pe matiz nici nu poate fi vorba, ca ne rasturnam la prima curba |
acum am vazut...ramane cum am stabilit!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
dicirstea spune:
citat din mesajul lui mihaela77O daniela(dici),astia au anuntat ca de maine se incalzeste iar,de plaja clar nu va mai fi timp,dar macar plimbari pe malul marii dimineata si seara....acvariu,delfinariu....etc...inatlniri cu unele din noi....si daca tot vi,nu-ti plasez si monitorul??? |
Saru'mana, sigur!! (da' cu banii pe 13-14-15, da?)
Locuri de joaca pentru copii se exista in zona? Dar nu ma trimiteti in satul de vacanta, sa dau toti banii pe prostii colorate si floricele cu coloranti.
PS.
Cum iti e tie mai bine, daca nu e o pb sa-l aduci tu, il iau acum, dar nu as vrea sa pateasca ceva...cu copii astia atomici din dotare.
(Monitorul meu a fost "sters de praf" de Matei cu sprayul cu apa pentru udat rufele)
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui RHYANNA va ofer o cafea dodo-pui plec sa platesc papuceii fifi abia ii asteapta inca nu am primit coletul cu setul barbie te pup |
eu le-am pus vineri dupa amiza...teoretic ar fi trebuit sa plece de aici sambata dimineata daca nu in cel mai rau caz luni dimineata....azi ,maine ar ytrebui sa soseasca
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
kid spune:
Vreau sa fac si eu reclama la hainele de la nushulica, sunt superbe
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
ancadragoman spune:
stim
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Jasmin012 spune:
deci, mai nou si pisicile sunt licitate la bazarul umanitar?
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
nushulica spune:
citat din mesajul lui kid Vreau sa fac si eu reclama la hainele de la nushulica, sunt superbe Teodora, de Vladut (15.05.2007) Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima! |
saru'mana pt reclama! ma bucur ca sunteti multumite(ca toate fetele care au ridicat deja coletul au fost incantate)
de David si 34+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI