Bazar umanitar ***41***
Raspunsuri - Pagina 30
szivarvany spune:
Lali, ai o salopeta castigata de la mine, ai platit-o, ti o pot trimite ? Astept adresa pe pm
Diana, astept pm cu adresa
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Laura25 spune:
Citat: | ||||
Asa stau in dubiu daca sa mai pleec....acum 2 ani ne-am intors mai devreme. Nu vreau sa raceasca vreunul, mai ales ca Matei va incepe gradi' intaiash data pentru prima oara si vreau sa fie in forma maxima! Imi aduc aminte ca e viscol pe platoul la delfinariu chiar si pe vreme buna.... Nush ce sa fac....plec mai pe seara, poate se face mai frumos CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare |
Daca nu ai platit inca nimic la mare, poate ar fi o idee buna sa folosesti banii aia pt o excursie de cateva zile la o salina. Nu se intrevede vreme buna nici saptamana viitoare pe litoral. Decat sa stati incamera si sa fiti toti botosi, mai bine faceri aerosoli la o salina. Sigur gasesti locuri la pensiuni. Vacanta placuta!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
dicirstea spune:
Laura, din pacate e platit de 2 luni, nu mult, dar tot bani sunt.
Iar la salina nu stiu daca ne primeste cu bb de 1an..
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
andreea.2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea asta si asta Oau..acum am desoperit o functie aicisha, la scris mesaje, ca sa nu mai scrii cu insert link si sa pui ghilimele, poti sa faci clik pe "introdu email" si sa scrii direct cuvantul care sa apara si apoi iti apare direct locul sa pui adresa. Super economie de timp, de cand ma intrebam de ce nu exista butonul asta dar nu aveam oki sa il vad in nasul meu. Asa ca am scris aici, ca poate nu sunt singura pe planeta asta care nu a observat CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare |
am si marcat ca platite produsele
ana l spune:
Si eu as vrea la salina. Poate vara viitoare trece criza si e mai usor cu banii.
Laura, eu mai am un rest de plata la un treining de la tine. Cind intra indemnizatia in septembrie, ma duc la banca. Pina atunci, spor la renovat si tie !
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
Leditia spune:
Lali,o prietena are un pisic de dat,e alergica si desi tine enorm la pisoi nu mai poate tine alergia sub control si e musai.Insa pisicul e mare si e in Bucuresti:)M-am gandit ca poate e cineva din Buc interesat pe aici,cu dragoste de animale si disponibilitate:)
dici,daca ati platit deja,asta e,veniti si iesiti si voi prin magazine,la locurile de joaca pt copii,la delfinariu,la acvariu..la o pizza:)Poate s-o mai incalzi un pic,insa din ce s-a anuntat la tv vara nu se mai intoarce si toamna a venit in forta.Insa ia si hainute mai grosute,pulovere,pantalonasi la copii,eventul niste caciulite ca pe malul marii bate vantul puternic,iar hotelul vostru este aproape de plaja,deci e vant si o umbrela,doua,ca aseara si azi noapte a plouat.
co placut.Hai,mai schimbati si voi aerul,mai iesiti din oras de la voi,mai iesiti un pic din cotidian,cumva faceti voi sa va distrati si sa va simtiti bine,chiar daca nu e asa frumos afara.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Leditia de ai sti cum mi-au sclipit ochii cand ai siz depisic ... Acum cativa ani nu le suportam dar am avut un motanel care mi-a umplut sufletul. Dormea la picioarele noastre ,sub patura ,manca ciocolata si pufuleti ,si a fugit speriat de vecinul meu cel rau si nu s-a mai intors . Daca e din cel cu blanita scurta ,sa nu ii cada prea mult par cand va fi mare, ma inscriu in cursa . Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania |
Pfuai, Lali, pacat ca nu stai in Braila, oferta din fata blocului si din fata blocurilor vecine este chiar foarte variata... Diverse culori, varste... Ti-l dadeam deparazitat intern-extern, vaccinat, numai sa mai dispara de pe aici...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui dicirstea Laura, din pacate e platit de 2 luni, nu mult, dar tot bani sunt. Iar la salina nu stiu daca ne primeste cu bb de 1an.. CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare |
Pai noi am fost la Salina Turda sambata. Puhoi de lume, plin de copii, de la vreo 2 luni in sus. In brate, cu carucioare, imbracati gros, ca deh, frig... Inca Daria parca era prea subtire imbracata, ca nu avea decat un tricouas, o salopeta din raiat si o bluzita cu maneca lunga si cu gluga peste. Ii erau reci manutele, nasul, dar a fost OK, uite ca nu are muci.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Leditia spune:
Selene,noua ne-au zis mai multi dri ca salina nu e indicata copiilor sub 3 ani..si aici ma refer mai mult strict la cazul nostru si vba aia,David are nevoie de sare,salina,etc..Deci dk nici la el nu-i ok,ma gandesc ca la copilasii fara probleme de genul CF,nici atat.Fiecare face cum crede,eu am intrebat mai intai drii de aici,dar si pe cei din Tm.
ma bucur ca v-ati distrat.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
RHYANNA spune:
va ofer o cafea
dodo-pui
plec sa platesc papuceii fifi
abia ii asteapta
inca nu am primit coletul cu setul barbie
te pup