Bazar umanitar ***41***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

laura, pregatisem pachetul pentru Parohia Godeanu dar am vazut ca s-a inchis.Prin urmare astept ok-ul de la tine si il voi trimite catre noul caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Neata!
Lali, avand in vedere banii cheltuiti pe taxe postale, cred ca se poate face o 'derogare' de la regula si cele care distribuie pot cumpara ce le place din produsele date spre distribuire, fara a le mai baga la bazar. Adica sa pui x lei in contul unui copilas si sa ramana produsul la tine, fara sa-l mai pui la bazar spre licitare. Poza la chitanta o trimiti direct la donatorul produsului initial. De cumparat, tot il cumperi, scopul pt care a fost produsul dat, s-a atins. Parerea mea ...

subscriu!!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

neatza!!!

Monnvas, zi si mie cat am eu de pus pentru maieu si sutien? 18 lei? din factura reiese ca trebuie sa platesc 9+3= 12 lei produsele si posta 6 lei.

andreea2009, ai doua licitatii cu body 12-18 luni. sunt 2 body-uri sau ai dublat anuntul din greseala?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

laura ,fug azi la posta cand se culca sectoriciul si trimit coletul

m-a sunat postarita cica am primit coletdar nu-mi aduc aminte sa fi licitat ceva in in afara de prod. de la monnvas la care de abea ieri dupa-masa am facut plata sunt mai curioasa decat o adunare de babute la coltul stazii

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

neatza!!!

Monnvas, zi si mie cat am eu de pus pentru maieu si sutien? 18 lei? din factura reiese ca trebuie sa platesc 9+3= 12 lei produsele si posta 6 lei.

andreea2009, ai doua licitatii cu body 12-18 luni. sunt 2 body-uri sau ai dublat anuntul din greseala?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

neata:)
sunt 2 body, mady

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele,
mihaela077

Lali_mete eu as dori( daca are cibneva de pus in bazar) babyphone, bebe o sa stea in dormitor, usa va fi inchisa sa nu intre Ema sa il deranjeze, usa e de termopan si nu se aude nimik...daca sunt in bucatarie si gatesc ori daca ma joc cu Ema nu aud bebe cand plange...ma intelegeti

am fost ieri la control, medicul a zis ca ma poate el opera insa Giulestiul nu-l deschide curand, deci ma poate opera l;a Bolintin, nu stiu cum e acolo insa voi rezista cateva zile
se pare ca trebuie sa stau cumintica, sa nu fac nimik 3 saptamani, pe 14 sept merg din nou la control si apoi mai merg la operatie...deci intre 20-24 sept se pare ca aduc bebel acasa si ma bucur ca resuseste Ema sa inceapa scoala, sa aibe activitate cat nu face ABA, pana isi revine mami

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,35+ PETRU si mami de bomboana EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

neatza!!!

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

sunt doua body identice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Laura, si eu am hainute stranse, trebuia sa le preia Dianami pt parohia Glodeanu dar nu am mai primit nici un semn de la ea. Asa ca le voi trimite pentru 3sate, deja mai am o colega de la clubul scutecelor care zicea ieri ca ar vrea sa dea niste hainute de copil < 3 ani si nu are cui.
Astept asadar detalii despre noua actiune.

Cu siguranta efortul tau va fi rasplatit !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 35+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2693 8 ron
= 8 ron pentru Bogdan,de la monnvas

Au intrat cei 8lei

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput