Bazar umanitar ***41***
Raspunsuri - Pagina 19
ariel_7000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea Andreea, zi-mi repede numele complet, ca pe factura nu-i trecut, si la posta nu-mi primeste pachetul asa. Stie cineva cat costa de pus un pachet cam cat o sacosa de cora plina oki? Tb sa declar valoare, ceva? Salvati-ma ca habar nu am, am o cutie de carton de 1m/0.8m, am luat hartie alba de impachetat si scoci. Imi mai tb si sfoara? CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare |
la noi la posta cer sa fie ambalat in hartie alba sau natur, legat cu sfoara. eu pun mereu valoare pe colet, in caz ca se pierde coletul, sa-ti restituie suma. cantaresti coletul si calculezi aici taxele postale: http://www.posta-romana.ro/services/tarrif/marfuri_99/colete-postale-interne_9
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
Lali_mete spune:
Buna seara!
Fetele,ma gandeam la cele care primesc hainute spre punere in bazar,si vor sa le liciteze si ele. Cum nu se poate sa ne licitam propriile produse,nu ar fi mai bine sa se faca un cont nou ,de pe care sa se puna anunturile respective? Adica un singur cont pentru toate persoanele care ar vrea sa liciteze si ele unele produse donate de altcineva,si sa scrie la produs "donat de XZY si se afla la MMN " .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
Lali_mete spune:
Si pentru ca tot bantui singura pe aici,m-am gandit sa dau o mana de ajutor la noua lista de dorinte,am recitit capitolul si am notat ce a vrut fiecare:
-body cu maneca lunga de fetita, 18 luni.
-pijamale pentru 4 ani
-cizmulite de cauciuc pentru o scolarita de 7 ani, marime 31 si zisesem si de o tricicleta din aceea de bebelusi pentru o fetita cu handicap.. din aceea cu bara din aia in jurul mijlocului si umbreluta..
-pijamale de 2 ani
-pijamale de 3-4 ani
-jucarii
-chestii de prins parul
-treapta pentru al doilea copil ce se ataseaza de carucior
-carte pentru invatarea limbii franceze
-hainute groase de gravida
-hainute de joaca 1 an( merge de-a busilea si le face praf pe aleile din parc)
-papucei cu talpa de panza nr 20-21
Daca mai aveti idei eu zic sa dam Quote de la mesaj la mesaj,astfel incat sa apara toata lista,ce am scris eu cu ce nu este acum pe lista .
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
dicirstea spune:
Ma trezesc si eu...cand e deja maine
La multi ani sarbatoritilor!!!
Sa fie sanatosi si la punga grosi!!
Andreea, vezi ca am pus eu in pachetul tau ceva frumos pentru fetite de 5-6 ani. Abia astept sa le vezi.
Ceva rochite, o pijama, o fustita de blugi. Scrisesem compozitia cutiei in 2 randuri zilele trecute, dar vad ca nu au aparut mesajele.
Mai sunt ceva bluzite si rochite de blugi de pe vremea cand ma absorbea vartejul de apa cand se scurgea din cada. Merg si pentru ceva adolescente
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
dicirstea spune:
Cate kg are fetita ptr care tb tricicleta cu maner? Sau ce inaltime are?
As avea eu una dar e periculoasa pentru copii mai dezvoltati, ca s muta centrul de greutate si se pot rasturna.
bine..al meu e si cam zburdalnic, dar s-a rasturnat o data.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
andreea.2009 spune:
citat din mesajul lui carminabulina Andreea.2009, buna! Am inteles ca exista si un cont BRD pt. Stefania. Daca da, care e el? Nu-l vad nicaieri. Multumesc! Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Neata...este scris e prima pagina a subiectului deschis pentru Stefania.Rog fetele cand au timp sa il mute si aici.
andreea.2009 spune:
citat din mesajul lui dicirstea Andreea, zi-mi repede numele complet, ca pe factura nu-i trecut, si la posta nu-mi primeste pachetul asa. Stie cineva cat costa de pus un pachet cam cat o sacosa de cora plina oki? Tb sa declar valoare, ceva? Salvati-ma ca habar nu am, am o cutie de carton de 1m/0.8m, am luat hartie alba de impachetat si scoci. Imi mai tb si sfoara? CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare |
Neata...ai PM
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Si pentru ca tot bantui singura pe aici,m-am gandit sa dau o mana de ajutor la noua lista de dorinte,am recitit capitolul si am notat ce a vrut fiecare: -body cu maneca lunga de fetita, 18 luni. -pijamale pentru 4 ani -cizmulite de cauciuc pentru o scolarita de 7 ani, marime 31 si zisesem si de o tricicleta din aceea de bebelusi pentru o fetita cu handicap.. din aceea cu bara din aia in jurul mijlocului si umbreluta.. -pijamale de 2 ani -pijamale de 3-4 ani -jucarii -chestii de prins parul -treapta pentru al doilea copil ce se ataseaza de carucior -carte pentru invatarea limbii franceze -hainute groase de gravida -hainute de joaca 1 an( merge de-a busilea si le face praf pe aleile din parc) -papucei cu talpa de panza nr 20-21 Daca mai aveti idei eu zic sa dam Quote de la mesaj la mesaj,astfel incat sa apara toata lista,ce am scris eu cu ce nu este acum pe lista . Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania |
-cuburi de lemn ,figurine ca acelea pe care le aveam noi cand eram mici
-cuburi textile cu litere si cifre.
ce tare e sa te citezi singur
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui carminabulina Buna seara! Am trimis azi pachete spre Nerantula, Alex@Sara si Tania S. Ancadragoman ti-am trimis pe PM o intrebare. Nu mi-ai raspuns, nu-i nimic, eu am trimis produsul deja. Sper sa fie totul in regula. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
nu ti-am raspuns ca nu aveam confirmarea,azi mi-a spus SAT-13 ron
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Laura25 spune:
Neata!
Lali, avand in vedere banii cheltuiti pe taxe postale, cred ca se poate face o 'derogare' de la regula si cele care distribuie pot cumpara ce le place din produsele date spre distribuire, fara a le mai baga la bazar. Adica sa pui x lei in contul unui copilas si sa ramana produsul la tine, fara sa-l mai pui la bazar spre licitare. Poza la chitanta o trimiti direct la donatorul produsului initial. De cumparat, tot il cumperi, scopul pt care a fost produsul dat, s-a atins. Parerea mea ...
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me