plita si cuptor pe gaz incorporabile?

plita si cuptor pe gaz incorporabile? | Autor: Elag

Link direct la acest mesaj

Buna,
As vrea ca pentru bucataria noua sa iau plita si cuptor pe gaz incorporabile. AM insa o dilema: cum vor fi legate amandoua la gaz?
Daca aveti cumva acasa va rog sa-mi spuneti cum ati rezolvat problema.
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns timeea spune:

Si eu am ; sunt legate separat . Ca pozitie, la mine sunt una sub alta . Cum distanta de la teava de gaz din bucatarie pana la ele e de aprox 1,3 m , am chemat un angajat de la gaze care a rezolvat problema . Mai simplificat asa , descriu : de la teava verticala de gaz vine una orizontala , pe sub mobila (dar cu posibilitate de acces la ea) , iar de aici pleaca doua ramificatii din tub flexibil special pt gaz , la cele doua - plita si cuptorul .
Inca ceva : neaparat sa ai acces la robinetul care opreste gazul in bucataria ta , sa nu-l obturezi total cu mobila .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna

Poti opta pentru varianta plita pe gaz si cuptor electric. Asa am eu si atunci numai sunt probleme de conectare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

se pot racorda ft simplu dar cel mai bun e plita pe gaz, cuptor electric....pana nu ai asa ceva, nu stii...crede-ma pe cuvant ca un cuptor electric e mult mai bun decat unul pe gaz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Da, am auzit, dar eu gatesc mult la cuptor si avem probleme in zona cu puterea curentului electric...asa ca mi-e ca raman cu mancarea nefacuta in cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Stai linistita,nu consuma asa mult.....dupa cele 10 min in care se incinge,consuma rezonabil,alminteri nu ai iesi la media ce o vezi pe certificatul energetic.In prezentari unde scrie puterea maxima si da valori de 2,5 kw/h este ceea ce ia pana se incinge,apoi ,fiind bine izolat,isi conserva caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Cred ca am mai scris si la alt subiect, alimentarea dubla fara autorizare este ilegala. Adica, daca ai aprobare pentru un foc (apartament), nu poti folosi doua.
E bine sa stii asta, indiferent ce vei face.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Multumesc pentru toate raspunsurile. AM decis ca voi lua cuptor pe electric si plita pe gaz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Cred ca ai luat o hotarare buna.
Acum sa nu uiti sa-ti faci (daca nu ai) circuit separat pentru priza de la care alimentezi cuptorul.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput