plita si cuptor pe gaz incorporabile?
Buna,
As vrea ca pentru bucataria noua sa iau plita si cuptor pe gaz incorporabile. AM insa o dilema: cum vor fi legate amandoua la gaz?
Daca aveti cumva acasa va rog sa-mi spuneti cum ati rezolvat problema.
Multumesc
Raspunsuri
timeea spune:
Si eu am ; sunt legate separat . Ca pozitie, la mine sunt una sub alta . Cum distanta de la teava de gaz din bucatarie pana la ele e de aprox 1,3 m , am chemat un angajat de la gaze care a rezolvat problema . Mai simplificat asa , descriu : de la teava verticala de gaz vine una orizontala , pe sub mobila (dar cu posibilitate de acces la ea) , iar de aici pleaca doua ramificatii din tub flexibil special pt gaz , la cele doua - plita si cuptorul .
Inca ceva : neaparat sa ai acces la robinetul care opreste gazul in bucataria ta , sa nu-l obturezi total cu mobila .
mgabi spune:
Buna
Poti opta pentru varianta plita pe gaz si cuptor electric. Asa am eu si atunci numai sunt probleme de conectare.
emanouela spune:
se pot racorda ft simplu dar cel mai bun e plita pe gaz, cuptor electric....pana nu ai asa ceva, nu stii...crede-ma pe cuvant ca un cuptor electric e mult mai bun decat unul pe gaz
Elag spune:
Da, am auzit, dar eu gatesc mult la cuptor si avem probleme in zona cu puterea curentului electric...asa ca mi-e ca raman cu mancarea nefacuta in cuptor
ni-na spune:
Stai linistita,nu consuma asa mult.....dupa cele 10 min in care se incinge,consuma rezonabil,alminteri nu ai iesi la media ce o vezi pe certificatul energetic.In prezentari unde scrie puterea maxima si da valori de 2,5 kw/h este ceea ce ia pana se incinge,apoi ,fiind bine izolat,isi conserva caldura.
Rufus spune:
Cred ca am mai scris si la alt subiect, alimentarea dubla fara autorizare este ilegala. Adica, daca ai aprobare pentru un foc (apartament), nu poti folosi doua.
E bine sa stii asta, indiferent ce vei face.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Elag spune:
Multumesc pentru toate raspunsurile. AM decis ca voi lua cuptor pe electric si plita pe gaz.
Rufus spune:
Cred ca ai luat o hotarare buna.
Acum sa nu uiti sa-ti faci (daca nu ai) circuit separat pentru priza de la care alimentezi cuptorul.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008