Cadouri pentru sot

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

si a sotului meu se apropie face 35 de ani(31.08) si-i voi lua un ceas(cel de acum 2 ani am dat 800 ron cu garantie de 2 ani si atat a tinut
cred ca-i voi lua ceva mai ieftin dar voi adauga un autograf de la un sportiv pe care-l apreciaza foarte mulkt(l-am cumparat la licitatie)

depinde foarte mult de pasiuni,de buget,de cadourile anterioare

mizez totusi pe un weekend doar pt voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

elaga, ia-i un mouse in forma de masina, vazusem la Avon, poate se gaseste si in RO. ii poti lua si o cana cu poza ta si un mesaj dragut
Karis, aceleasi intrebari.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

io i-am luat sotului printre altele: o masinuta de decor, beetle, vintage crem de vreo 25 cm, de fier, o corabie alba de lemn cu panze (35x5o) dar fiecare semnifica cate ceva.
poti sa ii iei pusculita in forma de masina, etc.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

un GPS,un parfum,un lantisor depinde si ce buget ai.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

un portofel de piele cu ceva bani in el din care sa-si cumpere el ce isi doreste si o felicitare scrisa din suflet. ambalate frumos...
desi poate parea neinspirata la prima vedere, eu zic ca e cea mai potrivita. sotul meu este innebunit dupa electronice, insa eu sunt atat de nepriceputa in acest domeniu incat nu as sti ce sa iau, asa ca mai bine i-as darui lui posibilitatea de a-si alege singur ce ii place decat sa gresesc. spre exemplu deja l-am vazut ca se uita dupa un notebook...

Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput