Fluturasi de martie-aprilie 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Roxy, Yasmi la voi sunt acele stele apare ceva scris " burtica cu bebe", "sexxy mama" si vreau sa apara si la mine burtica cu bebe sau nu stiu cum , dar sa scrie si la mine. Ma ajutati va rog?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Vai mai fetelor dar ce mai bobinati la tastatura..si eu as bobina dar o fac numai in interes de serviciu (am o gramada de munca offf).
Abi am ajuns si eu acasa (vinerea am progrm scurt) si vad ca a niste intepaturi cam nasoale 'down there'...

Strumphi m-ai amuzat copios cu povestirile tale. Sorry pt urata de moasa da-o in pisici ca tot 'ti's dragi pisicile'.
Legat de mancare eu o sa fac nisre cartofi mexicani cu carne de pui si mamaliguta si usturoi pt sot eu cu branza cu smantana ca nu mai tolerez usturoiul din pacate.

bb_yasmy nu stiu daca te-am felicitat pt cuculet. O fac acum. Sa te bucuri de el si sa fie un Don Juan desavarsit dar sa nu-ti aduca parasute acasa

Eu am terminat cu analizele, am facut si dublu test si mi-a iesit bine, sunt multumita..de-acum numar zilele pana la 17 sapt (22 sept) cand ma duc la eco..

Stefyapost, vas, anamira unde umblati mamica?

------------------------------------------------------------------------------------------
Nasturelul meu mic sau nasturica 13+

Anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

catank nu mi-a zis cat era colul, mi-a zis doar ca facem cerclaj preventiv.

S-a intamplat minunea mult asteptata14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea intru in meniu la foloseste punctele.

mamica fericita de 2+ si 14+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Catank e 350 ron, dar e o ecografie de morfologie fetala de trim 1, atat am vazut eu pretul pe net si daca nu ma insel cam acelasi pret e si la medical city, ca a mai facut o burticutza de la odiseea de ian-febr, ea fiind cea care mi l-a recomandat pe acest dr

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dorinuta multumesc.

eu merg la eco pe 9 sept.

Mergi la inceput

dorinut ce tare ai fost cu urarea pt bb_yasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

dorinuta multumesc.

eu merg la eco pe 9 sept.

Ce super e ca faci la 2 saptamani. Eu cam la o luna m-a chemat..
Abia astept sa simt cand misca sa nu mai stau cu stres sa astept eco.

------------------------------------------------------------------------------------------
Nasturelul meu mic sau nasturica 13+

Anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

catank , sper ca ai inteles acum de ce mi-s asa dragi aceste matze
Cat despre salariul mediu 1500-1800 £/luna,iar o eco la privat din ce am vazut eu saptamana trecuta pe cateva situri de la 150£ in sus... de exemplu o eco pentru aflarea sexului bebelusului costa 150 lire , o eco cu masuratori si ceva mai complicat cam 300£...o nastere nu stiu ca nu am indraznit sa ma uit de teama sa nu fac infarct Eu eram interesata sa vad cat o sa trebuiasca sa scot din buzunar daca la spital nu o sa mi se spuna sexul lui bebe.

_
BB on board!!! 9+

Mergi la inceput

bb_yasmi foarte frumoase pozicile
sa fie bebe sanatos si sa va bucurati de el.

Mergi la inceput