Fluturasi de martie-aprilie 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreeadeea intri la profil personal-editeaza profil-semnatura si acolo scrii gravi intre paranteze patrate si nr de sapt

mamica fericita de 3 ani si 14+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

ruxandra felicitari pt rezultatul bun de la DT. ti-ai luat o grija fff mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Da Roxy asa ma vopsesc si eu , doar radacina si asa m-am facut si aseara. Nu puteam sta chiar asa cu radacina aceea cat casa.

Yasmi ce harnica ai fost.Felicitari! Eu nu am nici un chef. O sa ma intind acum putin in pat ca ma simt cam obo si cand ma ridic daca am chef fac putina curatenie.

E bine ca de maine se racoreste si la noi, ca asa pot sa fac si eu una alta, intrucat acum fiind extrem de cald nu imi arde de nimic.

tuturor!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

na , sa ma laud si eu...am facut curat, am sters praful, am spalat vasele, am spalat prin bucatarie. pe jos spala al meu si de aspirat tot el.trebuie sa schimb lenjeria de pat si gata pe azi
acum am luat o mica pauza de o apa
bb_yasmi la noi este chiar cald, adie si vantul dar tot asa cald. cica se va racori si la noi zilele urmatoare.

S-a intamplat minunea mult asteptata14+

Mergi la inceput

pup fata harnicuta (roxy ) .
andreea eu nu mai facusem de ceva timp curat ca nu mai avusesem chef,,, dar nu se mai putea, trebuia. asa ma tina si luni curatenia si am timp sa umblu putin hai-hui prin magazine....

Mergi la inceput

Noi ne retragem la nani!!! b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Mai fetelor dar ce spor ati avut la scris cat am fost plecata . Ma bucur ca aveti asa spor la scris si sper ca sunteti bine cu toatele - nu ai apuc eu in veci sa recuperez din urma.

Le urez si eu BUN VENIT noilor , sa dea D-zeu sa ne vedem toate, la final,cu bine, in brate cu fluturashi nostri.

Simo - sper sa nu ai greturi mari astazi si sa iasa totul perfect . Sa va traiasca finutza si sa-i fie de bine increstinarea. Sunt convinsa ca si tu si Laura veti fi SUPERBE ca intotdeauna

Vacanta a fost super - greu sa ne urnim acum din loc, sa ne intram in ritm. Dar trebuie.

Eu sunt incontinuare cu greturi, stari de voma si oboseala maxima dar sper ca de acum, odata cu trimestrul 2, se mai duc si astea.

Iar apropo de kg dupa ce am citit la voi cred ca io sunt campioana . Am plecat de la 52 de kg, pe 3 august cand am fost la control aveam deja 54 ,iar cand ne-am intors din vacanta 58 . Am si mancat la greu, am fost o mashina de rontait. Imi venea sa mananc non-stop sa calmez senzatia aia de iar seara nu stiam cum sa mai rpd sa scap.
Cand am ajuns acasa si am inceput sa despachetez am gasit prin toate buzunarele, gentile, rucsac... tot, cate ceva de rontait : grisine, biscuiti, saratele
La control doctorita mea s-a mirat de cata burta am deci promit .
De bb numai de bine - am vazut cum se misca in burtica, cum se freca la ochisori si ni s-a zis ca totul este in regula si ca ne vedem in septembrie. Acusi-acusi poate aflam si ce contine burtik , daca-i cu cooitze sau cooditze

Ah, si eu la vopsit. Am zis ca ma fac dupa ce naste fina-mea, cel mai probabil cand il voi boteza pe finutz . Fiind si vopsita blond pe par negru se si vede rpd si tare diferenta, asa ca astept cu mare nerabdare sa ma fac.

Gata, va , ma duc sa ma tolanesc in pat nitzel ca deja imi cad ochii in gura.
Va doresc un weekend frumos si sa ne auzim cu bine!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

bb_yasmi, scuze pentru confuzie, inseamna ca a luat-o razna creierul meu de gravida.

R. 13+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

msBB bine ai revenit!!! pozici din concediu nu ne arati??

ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Buna, happy moms to be!
Sunt o foooooarte veche membra a forumului, aproape complet inactiva pentru ca imi place foarte mult sa citesc, insa deloc sa scriu. Asa ca citesc forumul de mai mult de 7 ani, insa am intervenit fff rar.
Acum este momentul sa si scriu cate ceva, pentru ca sunt in sfarsit si mi-ar placea sa fac parte dintr-un grup cu care sa schimb idei si suport.
V-am urmarit de la primul capitol, insa am scris doar acum din doua motive: primul e cel de mai sus, ca nu-s prea consecventa cu scrisul, iar al doilea, ca sunt un pic paranoica (anul trecut am pierdut o sarcina oprita in evolutie la 6 saptamni) si, pana n-am vazut ca acum e totul in regula, am preferat sa stau in umbra. Nu ca acum as fi foarte sigura ca va fi totul bine, dar... macar merge spre bine.

Datele mele:
DN 02/10/1978
UM 23/06/2010
DPN 30/03/2011

Pana acum am facut 3 ecografii la doi medici (din anumite motive merg la doi medici ginecologi), la 5+, la 6+ si la 7+. La ultima am auzit inimioara, iar bebe avea 11 mm CRL. N-am avut alte simptome decat sanii marti si durerosi si o usoara somnolenta. Ieri seara am adormit la 9.30
Am facut toate analizele, care au iesit bine. Am anticorpi (IgG pozitiv) pt rubeola, CMV si herpes. Nu am pt toxoplasma si Clamydia.
Acum sunt detul de speriata, pentru ca de vreo doua-trei zile nu rea ma mai dor sanii si azi mi se pare ca nu mai sunt nici asa umflati cum erau. Tot trag de ei sa vad daca ma dor si abia astept sa treaca week-endul pt ca luni seara am programare la medic pt o echo. Ma rog la Doamne-Doamne sa fie totul bine.
Apoi joi am la celalalt medic, pe 6 am programare pt dublu test, iar pe 16 sept pt ecografie morfofetala.

Pentru o persoana careia nu-i place sa scrie, cred ca m-am intins cam mult. Dar am vrut sa spun mai multe acum despre mine, pt ca nu se stie cum voi mai avea timp dupa. La serviciu nu am acces, iar acasa nu prea stau, ori n-am loc la calc de sotul meu
Astazi sunt singura, trebuie sa fac curat si nu prea am chef, asa ca probabil azi o sa fiu mai activa. Asta si daca o sa am cu cine vorbi, sa nu fiti toate plecate la plimbare.
Va pup si va doresc sanatate si sarcina usoara!

Stef 9+
It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput