Fluturasi de martie-aprilie 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Stefy Felicitari pt fetitza!!!
zi mi si mie cum ai facut....ca si eu vreu fetitza
abia astept marti sau miercuri sa merg la eco
sper sa se vada.....trebuie sa vb intai cu doctorul , ca nu mai astept inca cateva zile dupa cum mi-a zis doctoritza mea....merg pe data de ultima menstra....si cade pe 31.....acum doar noroc sa am si sa isi desfaca bebe piciorusele

Sunteti de groaza cu prajiturile voastre...m-ati facut sa plec de aici

ma duc sa pap o para si sa ma dau in balansoar

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 11+

nu prea gasesc cuvinte pt a spune cum a fost..dar sunt sigura ca f curand ai sa simti si u
dar a fost atat de frumos..a fost si bunicuta de la romania(mama)...atat de multe emotii in cabinet ca facea boom

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

multumesc fetele pt urari!!! va pupici dulce pe toate... sa aveti grija de voi si de bebici. vb cand ma intorc de la mare

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Catank,Pisumic,Ama...va multumesc!Sunteti dragutze si ma incurajati..Sper sa fie bine.M-a chemat peste 2 saptamani...din nou.Ma mai duc pe 9 septembrie.Dar daca a aparut vezicula vitelina cam la cat timp s-ar forma embrionul,stiti?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Pisumic,vad ca si tu esti cam de-o varsta cu noi..sa zicem asa.Tu cand ai vazut embrionul..si ai ascultat inimioara???

Sanu-mi spui ca la 5 saptamani...

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

catank eu nu mai iau smantana de la tarani si nici branza de vaci. nu sunt pasteurizate si in ziua de azi nici taranii nu mai respecta nici o igiena nimic. parca mai demult era altfel. acum pe toti ii intereseaza doar banii nu se mai gandesc la sanatatea omului.

ama ma bucur ca bebe este bine, ca l-ai vazut si te-ai linistit

S-a intamplat minunea mult asteptata14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Ama felicitari ptr inimioara
Stefyapost felicitari ptr piersicuta

S-a intamplat minunea
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ama ma bucur din suflet ca ai auzit inimioara!

Eu nu sunt adepta branzeturilor de la tarani, nici a oualor de tara nu imi plac, nu mi-au placut niciodata si acum sunt si periculoase!

Lalely eu am mai spus, fiecare copil are propriul lui ritm de evolutie. Ma repet si bebelusul meu a fost mai mic cu o sapt fata de ultima menstruatie si pe parcurs a recuperat, asa ca stai linistita, totul va fi bine!

Yasmi si eu tot 3 kg am pus pana acum, asa ca sunt alaturi de tine, te sustin!

Strumphy cred ca tu ai plecat deja, asa ca drum bun si te asteptam cu vesti proaspete!

Roxy si eu am papat inghetata!

tuturor

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Am uitat sa va spun ca m-am vopsit, m-am facut mumoasa!!!!! Sunt asa de mandra!!!!!!!! La inceputul lunii septembrie aveam deja 4 luni de cand nu ma mai vopsisem, simteam ca innebunesc daca nu o fac acum!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara burtici?

Ce mai faceti? Gata, ati intrat deja in weekend?

Eu gatesc cina, ca dupa ce am scris eu cu spor pe forum m-a luat cu somn si am fost sa dorm un pic de pe la 4 jumate la 6 cand a ajuns sotul acasa de la munca si acum eu gatesc , el face valiza ca doar maine dimineata plecam la parintii lui

Mi-e un pic rau si nu-mi vine a face nimic, mi-e greata, dar sper sa treaca la noapte si maine sa fiu fresh cand ma voi intalni iar cu soacra

Ma duc sa termin mancarea si apoi nani nani ca maine dimineata trebuie sa ma trezesc devreme sa mergem la tren..uuhh uhh...

Va doresc un weekend frumos si cu soare sau cu racoare, fiecare asa cum isi doreste. Pe mine cred ca ma asteapta ploaie iar pe la Manchester urmatoarele zile

Sa fiti cuminti (look who`s talking )

Pana luni seara cand ma intorc

_
BB on board!!! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

bai fetelor da ati scris azi un pic....
laley stai linistita nu te agita cum au zis si celelalte fete e posibil sa fi ovulat mai tz ca doar nu suntem roboti
strumphitza sa stii ca nici eu nu suport matzele dar sacramea se pupa toata ziua cu ele, are un motan care se miauna toata ziua si mie imi vine sa ii dau un shut in cap sa zboare 5 km dar bineinteles ca ma abtin cateodata mai gasesc par de matza si pe farfuriile abea spalate. inainte imi erau cam indiferente dar acum sunt dusmanul nr1 avand in vedereca pot lua toxoplasmoza de la ele
apropo de nu stiu cine zicea ca i-a zis sotul ca s-a vazut cu sacii in caruta si acum la lasat cu ochii in soare... la fel zice si sotul meu mie mila de el... tot insista dar vazand ca nu prea ii iese s-a suparat si a zis ca de au nici nu mai vrea toate 9 luni de zile (da eu ce sa fac daca doctora a zis ca avem interzis??)
ii trece lui... numai gura e de el
stefyapost felicitari pt fetita... vreau si euuuuuu
eu chear azi am cumparat lapte de la un vecin care are vacutza, smantana de la tarani nu imi place, o prefer pe aia de la stat, iar branzica din piata de la tarani
pe 2 sa pe 3 sept o sa o sun si eu pe doctora sa o anunt ca am facut 12 sapt ca asa mi-a zis. abea astept sa imi faca eco si toate masuratorile, sper sa ie bine bebe

11+http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput