Fluturasi de martie-aprilie 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

catank, daca vii la mine o sa ai unde sa te asezi , matzele nu au acces decat pe holuri si bucatarie...si afara bineinteles, unde am eu grija sa stea cat nu e sotu` acasa. In camere deloc, sa nu vad par de matza si in pat sau pe canpele in living ca fac urat... nimic...si asa ca trebuie sa le suport si in bucatarie ca prin bucatarie au acces spre gradina
Cat despre raport salarii/ preturi eco... nah tu m-ai intrebat de mediu pe economie... dar in general in Londra se castiga mai bine , depinde de domeniu...dar oricum daca ar fi sa ma duc sa fac eco la privat poate ca mi-as permite de cateva ori dar nu in fiecare luna , de nascut la privat nu se pune problema...cred ca sare de £ 10.000 si mai bine cu banii astia fac altceva pentru bebe.

_
BB on board!!! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Stefy Felicitari pt fetitza!!!
zi mi si mie cum ai facut....ca si eu vreu fetitza
abia astept marti sau miercuri sa merg la eco
sper sa se vada.....trebuie sa vb intai cu doctorul , ca nu mai astept inca cateva zile dupa cum mi-a zis doctoritza mea....merg pe data de ultima menstra....si cade pe 31.....acum doar noroc sa am si sa isi desfaca bebe piciorusele

Sunteti de groaza cu prajiturile voastre...m-ati facut sa plec de aici

ma duc sa pap o para si sa ma dau in balansoar

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Stefy , felicitari pentru fetita!

Catank , sunt foarte multumita pana acum de dl dr, am cautat informatii pe net despre el si numai de bine am gasit!

Eu am mancat niste struguri si niste bombonele!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Ca sa vedeti ce pofta mi-ati facut, am mancat si eu piersici cu inghetata de vanilie... Adio silueta...
Papa si somn

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Ca sa vedeti ce pofta mi-ati facut, am mancat si eu piersici cu inghetata de vanilie... Adio silueta...
Papa si somn

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 7+

Eu din pacate nu mai suport inghetata..sa nu o vad..eu care aveam frigiderul plin..acum neahh

------------------------------------------------------------------------------------------
Nasturelul meu mic sau nasturica 13+

Anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dea dr sa aibe rabdare si timp ca bb tot isi schimba pozitia la un moment dat....bebelu meu la ultimul eco statea in genunchi si dormea....deci ciu-ciu sa poata vedea intre picioare... apoi s a trezit si s a asezat turceste ....apoi tot isi indea picioarele,....isi sugea degetelul...

mamica fericita de 2+ si 14+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

strumphy asa da, mai vin, sa stii ca imi este dor...am fost pt prima data in 1996 aveam 18 ani, am stat 2 nopti in Londra si 10 zile in Glasgow -Scotia, ...hmmm frumoase amintiri.Acolo am iesit pentru prima data vicecampioana mondiala.

Stefiaposdeci e fetita? ce frumos, ...eu freau ca bb_yasmy baietel. Am un feeling ca e baiat, sper sa nu am insel.Parca nici nu vreau sa aflu, ...dar asa simt. Va felicit din suflet!

roxy te invidiez ca ai mama alaturi, esti o norocoasa, si eu o vreau linga mine... dar e Ingeras
Cind citesc ce povestesti... mi se face pielea de gaina

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 9+

Mergi la inceput

catank eu am vrut fetita.... sotzul baietel iar buburuza fratior si surioara dar acum cand vad cat e de fericit sotzul sunt si eu fericita ca e baietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

catank
asa este, este foarte bine sa o ai pe mama langa tine. lasa ca si mama ta este langa tine in fiecare clipa chiar daca nu fizic.... sa nu te indoiesti de asta.

S-a intamplat minunea mult asteptata14+

Mergi la inceput

cum mai stati cu kg???? eu ma indrept spre +3 kg..... cum o sa fac sa scot doar 15 kg in plus in ritmul asta???

Mergi la inceput