Delfinasi (187)
Raspunsuri - Pagina 3
adrianaBuc spune:
Manichiura si pensatul le-am facut ieri in parc, cand dormea fata.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
anca_vlad spune:
rodyka ai mare dreptate, eu trebuia sa calc azi de fapt asa mi-am propus in fiecare zi dar nu e sportul meu favorit...asa ca l-am lasat pe maine cand nu am de facut curat mancare sau cumparaturi!
sa vedem...si oricum si maine e o zi!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
btz_ovi spune:
Paul nu doarme ziua decat odata si atunci si eu cu el,caci in rest ori urla,ori titi iar cand se uita pe pereti apuc si eu cate ceva sa fac.Da multe de las pe sambata caci atunci e ziua sotului de treaba
Acum doarme pe mana mea stanga,iar eu abia tastez cu dreapta
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
btz_ovi spune:
Vazut toti delfinasii,frumosi toti unul si unul.Ma topesc dupa ei...
Ai vostri plang prin somn?Al meu se trezeste,plange un pic,dar e un plans diferit ,mai mult miorlaie ca un motan in calduri dupa care adoarme la loc.Nu stiu ce are
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Paul nu doarme ziua decat odata si atunci si eu cu el,caci in rest ori urla,ori titi iar cand se uita pe pereti apuc si eu cate ceva sa fac.Da multe de las pe sambata caci atunci e ziua sotului de treaba Acum doarme pe mana mea stanga,iar eu abia tastez cu dreapta Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
draguta treaba!
in legatura cu stimularea lactatiei...vad ca e un subiect destul de discutat-am observat ca apa minerala nu ajta ba din contra...inhiba lactatia!
POZE VLADUT
[/b]
DOAMNE AJUTA!
racusor2010 spune:
Georgia, Alinuta sa fie o zi speciala si minunata din viata copiilor vostri, a viitorilor crestini!
Creata - ma bucur ca bebe e mai bine
Carmen - cum esti? cum merge cu lapticul tau? e la fel de mult si la pompa?
eu am reusit sa adorm pe bucati cate jumate de ora , dar acum ma multumesc si cu atat
dupa ce l-am adormit greu de tot, m-am dus sa imi fierb oua, sa pap...cand sa ma asez la masa, plansete in somn...l-am luat, l-am dragalit si pana la urma a adormit...apoi iar s-a trezit si l-am pus pe perna langa mine si asa am dormit amandoi jumate de ora...apoi iar s-a trezit si l-am dus in camera cealalata in leagan...si am adormit iar amandoi...eu jumate de ora, el micutul mai doarme si acum nu a facut kk nici pana acum, desi i-am dat lass baby si il doare burtica ii mai dau si diseara...
gabitza - eu nu fac prea multe..adica seara sau in weekend, printre bucatele, cat sta tati cu bebe...si la 2 saptamani vine o femeie sa ne faca curat..cumparaturi face doar tati inca de la inceputul sarcinii...
fug ca plange
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
mirela2 spune:
fetelor, saru'mana de urari
carmen, adriana..........asa am o strangere de inima ca nu i si o fetita la mine n burtica, caci asa s de frumoase rochitele pt bebeline...........vi le luam eu pe toate
+18 si mami de Vlad (12.12.1999)
btz_ovi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_vlad
draguta treaba! in legatura cu stimularea lactatiei...vad ca e un subiect destul de discutat-am observat ca apa minerala nu ajta ba din contra...inhiba lactatia! Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT [/b] "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b] DOAMNE AJUTA! |
Anca pt stimularea lactatiei eu baut 2 cani de ceai de la Fares sa il incerc si sincer s-au observat diferentele.
Acum pastrez cutiile pentru zile negre
btz_ovi spune:
Racusor eu am o prietena care de la 2 luni a folosit ceai de musetel pt constipatia bebelusului ei
anca_vlad spune:
azi am descoperit si eu Ceaiul de la Fares si NUTRINATAL cica a fost premiat la Bruxelles in 1999!
Azi am observat ca Maria a fost multumita doar ci titi a papat si a facut nani!
POZE VLADUT
[/b]
DOAMNE AJUTA!