Delfinasi (187)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna
Felicitari pt bbii crestinati!!
Belu, e foarte emotionant mesajul. Nu stiu cand ai mai avut timp si de el, cu botezul la usa!!
Am cumparat si eu Lass Baby, dar azi a facut kk, fara nici un stimulent...de fapt ii dau ceai de musetel amestecat cu baby calm, si poate asta l-a ajutat.
Mamici de baietei, i-ati facut sau v-ati gandit la circumcizie? Eu i-am tot spus sotului ca daca ar fi dupa mine i-as face circumcizie ( pe considerente estetice), dar el a fost impotriva...Azi mi-a zis ca s-a mai gandit si ca ar tb sa vb cu dr sa vedem ce implica o asemenea operatie...
Noi am fost azi in vizita si am stat mai mult pe afara la curte. Dar Raul nu suporta caciulita...cum i-o puneam in cap, cum incepeau urletele, nua vrut deloc sa doarma afara. Nu stiu ce ne facem ca vine frigul

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Nu vreau sa te superi pe mine, dar parerea mea e sa nu chinui copilassul.eu cunosc 2 persoane carora li s-a facut circumcizie cand erau mititei si spun ca e nasol, se intreste loucl, nu mai simt nicio placere.treaba cu circumcizia se facea la cei care locuiau in desert si pentru care igiena intima era un lux..motiv pentru care faceau infectii, rani..la noi nu e cazul, asa ca gandeste-te de 2 ori inainte sa faci circumcizie la baiat.Imi cer scuze daca am suparat cumva, dar eu sunt co plet impotriva unei asemenea proceduri..pupici si sper sa iei cea mai buna decizie.

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput