Delfinasi (187)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Belu multumim pentru mesajul de stafeta, este emotionant, si de apreciat cum ti-ai facut timp si pentru asta, acum ca te pregatesti si de botez

Noi suntem bine, in afara momentelor cu colici, Sara se trezeste noaptea la 4 ore sa pape si adoarme usor, dar ziua cere san foarte des, si pana m-am prins eu ca trebuie sa-i dau cand cere a trecut ceva timp, si au fost zile cand mi se parea ca daca cere iar san la o ora sau la o ora jumate e prea des, si nu-i dadeam, mi se parea ca nu-i este foame si ca are altceva; incercam sa o adorm ca sa treaca mai mult timp

Eu vreau sa va impartasesc un secret legat de colici, poate unele il stiti deja, dar eu l-am aflat joi de la medicul neonatolog de la maternitate, unde am fost la control: asadar, la o ora dupa masa, daca se screme, indoiti-i piciorusele catre burtica, adica piciorusele indoite sa-i apese burtica, si faceti de cateva ori asa, o sa fiti surpinse cate parturi o sa scoata!

In rest trebuie sa mergem la un ortoped, neonatoloaga ne-a spus ca are piciorusele prea indreptate catre interior si sa vedem daca ii trebuie masaje sau mai nasol, ghetute de ghips (eu m-am nascut cu picioarele indoite catre interior si am stat multe luni in ghips, de la cateva luni de la nastere pana la un an), si trebuie sa-i faca si ecografie de sold, ca eu m-am nascut cu displazie de sold, si sa se asigure ca ea nu m-a mostenit.

2 zile, si ni se termina odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

maurice unde e postat mesajul, ca nu l am gasit in gmail

+18 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

mirela, e in delfinasi.2010

belu mi-au dat lacrimile multumim din suflet pentru mesaj!

maurice Doamne ajuta sa se rezolve doar cu masaj

exercitiul ala face parte din gimnastica de zi cu zi a lui Andrei...doar ca el cum e puturos la scos gaze, nimic si mie mi-a zis pediatra ca o sa traga parturi, dar el nimic...doar cand ii dau lass baby sau colic baby trage usor, altfel, se chinuie si la parturi de numa numa

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

Buna fetelor. Am intrat mai demult pe aici, inainte sa nasc. Am nascut prin cezariana ( a doua), la 39sapt + 3 zile, o fetita Otilia Ioana, 3680 gr si 51 cm. Prima fetita are 2 ani si 2 luni. Ne este foarte greu. Eu sunt super obosita cu amandoua. Dupa cum am mai citit pe aici si Otilica mea are program de scremut de pe la 4-5am si sunt colici pt ca nu e constipata. Noaptea ma trezeste cam la 1 ora jumate sa pape, dimineata de pe la 8 nu vrea sa doarma vreo 2-3 ore, dupaamiaza doarme chiar bine. Seara facem baita pe la 6-7 apoi adormim cu greu.
Cateodata ma mai mulg si ii dau cu seringa. Lapte praf inca nu i-am bagat. Are si afte in gurita - o dau cu glicerina + nistatina, iar pt colici am gasit Protectis.
Am uitat sa spun ca noi suntem din Gura Humorului, Jud Suceava.

Crestere usoara tuturor!

mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010
Felicitari,Bratafel !!!Bine ai venit pe lume,Otilia,sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui aelita

cu sforaitul: se imunizeaza
ai mei dorm calare pe ta-su in niste sforaituri de cred ca trezesc tot cartierul.si ei atunci se intind mai bine.ba il si imita inainte de culcare.

in spital,cum aveam camera doar pt noi trei,eu in pat,bebe in cosuletul lui si tati pe o canapea ,sforaia in voie.si in miezul noptii,bebe dormea in sforaiturile lui tati,iar eu strigam la el .nici vorba ! a trebuit sa ma dau jos din pat sa ma duc la el sa il trezesc.si ii zic:halal insotitor ce esti!cred ca trezesti tot spitalul.

Si eu am patit la fel in spital doar ca eu l-am trezit si i-am spus:"Tu te crezi in concediu?".......Dar saracu chiar nu merita ce i-am spus ca el a avut grija de bebe si de mine in spital...si acasa...si chiar era rupt de oboseala....Dar...na...daca m-a trezit din somn cu sforaiturile....ghinionul lui...

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
da,si eu i-am spus in gluma,ca doar nu e vinovat ca sfoaraie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

in loc sa dorm si eu ca oamenii, sa fiu fresh la botez, ma plimb prin casa, caut coafuri pe net, am facut un dus, ma uit pe zone reality... . isabela e cuminte, doarme mititica... azi ne increstinam si noi

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

sa fie intr-un ceas bun !!!!!

RACUSOR eu sunt pe invers cu laptele,am prea mult,si noaptea daca face pauza mai lunga ma trezesc si iau pompa ca nu mai pot de durere ,nici sa ma ridic din pat..am incercat sa rezist asa fara pompa,si vad ca s-au mai reglat,adica se face productia in functie de cerere.deci eu de ce foloseama pompa,de-aia venea mai mult,la 3 ore eram iar butoi de lapte.asa ca probabil si tu daca mulgi,se va face mai mult.
eu fiind pe invers,incerc sa nu mai folosesc pompa.

CRISPO-nu astepta sa zica el sa dormi,sa sara in ajutor,CERE-L !! ei de cele mai multe ori NU ISI DAU SEAMA ,si daca vad ca nu li se cere ajutorul au impresia ca nu ai nevoie.stii ca ei sunt facuti din alt aluat.noi femeile asteptam ,iar ei sunt directi ,se culcape partea cealalta.bun,poti sa stai la o discutie cu el,sa ii spui despre asteptarile tale,dar nu cu cearta nici cu mult repros,ci cat sa priceapa.si noaptea ii dai doua coate si ii pui copilul in brate,chit ca mergi sa faci un pishu Ii spui direct ca nu mai poti,ca vrei sa dormi o ora si sa stea cu bb.nu astepta nici sa plece mama,ca trebuie sa se obisnuiasca,sa se implice,ca apoi ii va fi mai greu,nu se va pricepe..

ELADEA-Felicitari pt botez!!!!!

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

i-am spus ca sotului ca din cauza sforaitului lui, isabela o sa aiba cosmaruri si i-am aratat www.guiainfantil.com/videos/51/los-ronquidos-de-papa/" target="_blank">video asta. a inceput sa rada, dar azi-noapte a fugit din dormitorul matrimonial (unde isa are deocamdata coltisorul ei)

doamneeeee....bietul copil...ce mila mi-e de el...saracutul..
eu am un video asa,tati cu Sofia mica pe pieptul lui,adormiti amandoi,el sforaia rrrrau,Sofia atunci dormea si mai tare,cu gura cascata ca aveai impresia ca ea sforaie
ai mei si acum sunt innebuniti sa doarma cuel in sforaituri

MAURICE va trece cu masaj,problema la picioruse,de cate ori suge faci masaj,e bun si pt trezire.multi se nasc asa,din cauza pozitiei din burta,dar se refac.pe vremuri se punea cam repede ghips,si acum mai sunt medici care o fac prea repede,dar in ziua de azi se pune doar la probleme grave grave,in rest se regleaza.Sofia avea asa piciorusul,si s-a indreptat.am facut si ecografie pt displasie,nu avea nimic,dar inainte intrebasem daca ii vor pune ghips in caz ca are ceva...si a zis ca NU,ca doar cazurile extrem de grave ajung la asa ceva,cazuri f f rare.si ca se va regla,daca e cazul(nu a fost) cu doi pampersi.
asa ca nu te speria,si daca e cazul,mergi la mai multi medici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

super mesaj, foarte emotionant

inca 2 zile si va mutati la nivelul urmator

+18 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

salutare mamici si scumpi delfinasi!

Felicitari pt bebelusii crestini. Sa creasca mari si sanatosi!

nu am mai intrat de mult... nici nu am mai apucat sa deschid laptopul. am avut o perioada cu colici chinuitori si abia de reuseam sa ma descurc cu treburile casei si cu juniorul. uneori nici la plimbare nu ieseam, din cauza ca nu reuseam s-o potolesc. eu una nu plec cu ea pana nu adoarme, ca mi-e si la sa ne auda tot parcul si sa se uite lumea ,,ca la felul sapte,,. am si acum o stare proasta, nu-mi intra nimic in voie, plang uneori din nimic, si ma rog sa treaca mai repede ca sa ma pot bucura si eu de bebelina mea scumpica.

despre noi ce sa zic... am implinit si noi ieri o lunitza. am fost si la medic, avem 4800g, adik am luat 1 kg de cand am plecat din spital. cred io ca e bine, mai ales ca e alaptata la san. si noi trebuie sa facem eco pt displazie de sold, ca ne-a bagat un cui medicul de fam, si acu vrem sa investigam... si noi ne confruntam de vreo 2 sapt cu o iritatie pe fata, si nu stiu ce sa=i mai fac sa treaca. am dat si sudocrem si bepanten, si lapte am incercat.. se amelioreaza putin dar nu cedeaza nicicum..ufff...

moamaaa...ce putin mai e si ni se termina odiseea... devin melancolica, desi mie rar mi se intampla asta. belu, foarte frumos mesajul.. te felicit ca ai reusit sa te ocupi si de asta!

in rest vreau sa va salut pe toate, va pupam si va dorim zile cat mai linistite si frumoase alaturi de delfinasi. ne gandim la voi des, va mai si citim, dar greu reusesc sa si scriu...

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Scriu si eu pe fuga:D

Felicitari proaspetilor increstinati! Sanatate multa si o viata binecuvantata!

Noi la botez am fost ca un vis A stat linistit dupa care si-a luat somn Dar am "petrecut" acasa cu chiote (mama lor de colici )
Saptamana asta care vine avem si cumetria, dupa care sper sa ma linistesc si eu, ca-s cahuie de cap.

Eu ceai de lactatie bag din spital, acum am adaugat si galafor, si se simte, 80% cel putin e lapte de la mami, chit ca e tot cu cantec, stat cu orele la tzitzi, muls Asta este, e puturosul meu si il iubesc asa cum e

Am recuperat si eu dar sincer am cam uitat tot ce am vrut sa spun.

Acusica intru sa vad mesajul de predare a stafetei. Sunt sigura ca o sa plang muuult

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata fetelor!

Elena multumim mult pentru mesajul de predare, este foarte frumos

Bun venit micilor crestini, si petrecere frumoasa celor care se pregatesc de botez

Maurice cum se vede la picioruse ca eu nu ma uit prea atent!!
Rodica am vazut si eu delfinasa cu buze maaaari si frumoase,, o sa rupa inimi!

Eladea ce sa mai zic, acum am incercat titi iar, deocamdata nu mai stie sa suga, o sa o pun la fiecare masa sa vedem daca invata iar, a supt putin mai mult am muls eu in gurita ei si astept reactii, deocamdata e extrem de agitata, ceea ce nu s-a intamplat in zilele fara, ea cand e pe lp, doarme de la 9 seara pana la 7 dimineata cu o singura trezire la 3 noaptea pentru papa si nu plange, doar se joaca, vorbeste cu noi, trage cate un tipat scurt cand intarzii cu masa... acum cand o vad asa de agitata si cum plange dupa ce i-am dat san ... of sunt confuza.. daca nu il va vomita ii voi da in continuare macar inca o luna, dar nu noaptea sa se odihneasca si ea putin...

Racusor cum ii dai lass baby lui Andrei? In laptic sau asa cu lingurita?
Eu ii dau de 5 zile si abia azi in sfarsit a facut kk, deja ma speriasem ca era a 5 a zi!

Mergi la inceput