Delfinasi (187)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Salutare si de la noi

Declaram o dimineat cam agitata...dar acum ne-a doborat caldura si oboseala si facem nani!

Na ca s-a dus linistea s-a trezit Maria!

RODYKA - E SUPERBA ISA SI ARE NISTE OCHII..........

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Citat:
citat din mesajul lui bratafel
Am uitat sa spun ca noi suntem din Gura Humorului, Jud Suceava.
mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010

bratafel
, Eu sunt la a doua odisee si nu am intalnit pe nimeni din GH. Da mai multe detalii. Poate iesim la plimbare impreuna cu motzatele . Ai PM.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

bine ai venit bb Otilia Ioana. chiar vroiam sa-ti spun bratafel ca e si crissy din GH, dar vad ca a fost ea pe faza

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

RODYKA - E SUPERBA ISA SI ARE NISTE OCHII..........

ms, toti delfinasii nostri sunt pretiosi

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

A fost alarma falsa deocamdata...dar e semn ca nu mai doarme mult!

despre picioare ce sa va spun...nu am incaltat decat ceea ce am purtat in sarcina asa ca nu stiu ce sa va spun, dar cred ca e posibil pt ca am avut picioarele umflate in ultima parte a sarcinii!

despre greutate nici nu ma plang nici nu ma laud sa zic asa ... am rabdare!

Dupa prima sarcina in momentul in care nu am mai alaptat in 2 luni am pierdut toate kg pe care le aveam in plus si am revenit la kg de dinainte de sarcina...asa ca nu ma grabesc!

Ceaiul de la Fares deocamdata nu m-a constipat si eu nu sufar de constipatie...am tratat-o pe la 24 de ani cu un tratament de curatare de la FAVISAN si de atunci nu am mai avut nici un fel de problema pe tema aceasta!

Va pup pe toate si va doresc wee placut! Noi suntem singure toata ziua, tati e abia maine liber!

PS Azi dimineta am dormit toti trei pe canapeaua din sufragerie, Maria pe burta mea...tati la un capat si noi la celalalt...dar a fost o ora de somn cat pt o noapte intreaga!

Anca fericita mamica de
MARIA
si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Incepand de miercuri 1 sept ne mutam la clubul bebelusului!

Doamne ce repede am trecut prin odisee...parca ieri v-am descoperit!
Si ma uit la Maria si nu stiu cand a trecut o luna decand s-a nacut...o sa ma repet...dar parca ieri imi faceam bagajul pt spital si monitorizam contractii!

Tind sa devin melancolica...dar e minunata viata are un gust placut chiar si atunci cand simtim ca ne este mai greu!

Anca fericita mamica de
MARIA
POZE VLADUT
[/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

buna fetelor..apuc sa va citesc in mare, dar de scris..mai rar..nu stiu cum le reusiti pe toate

si, intr-adevar inca putin si gata odiseea noastra. au fost niste luni minunate chiar daca pentru unele dintre noi au fost mai grele. in final s-a terminat cu bine.

]eu tin sa va multumesc pentru toata sustinerea si ajutorul si rugaciunile voastre pentru perioada foarte grea prin care am trecut. va zic sincer ca am crezut ca nu o sa o trecem cu bine, a fost groaznic, dar uite, azi stau si povestesc cat de ocupata sunt cu sebi! si nu stiu ce m-as fi facut fara suportul vostru! va multumesc din suflet!

si trecem la scutece si sper sa pot scrie mai mult acolo

cat despre kk la al meu merge cu baby drink..nu am probleme de cand ii dau in fiecare zi. mai greu e ca-l da afara ca avem reflux. bine ca mi-a recomandat pediatra un lapte special de la humana si pe ala il tine in stomacel foarte bine.si..incepem si noi sa ne pregatim de botez..

pupici dulci la delfinasi si la mamocute!

----------------------------------------------
my somebody....

a sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Carmen, da mai bine pune un radiator, sa faci 20-22 de grade...e cam frigut pentru ea totusi

de alaptat zicea Otilia ca atunci cand alaptezi se face si la mamica si la copil somn asa o fi si cu pompa si mie mi se intampla...

ce bine ca la voi s-a racorit (s-a facut frig adica)

la noi azi sunt 37 de grade la umbra si maine cica se racoreste, adica or sa fie doar 30 pana se va racori si in casa sa fie 24 de grade macar, mai e,ca nu pot sa deschid geamurile toate, ca este curent doar cand suntem afara cu bebe

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Noi am iesit azi in 2 de la ora 14 pana la ora 17:30. Am fost si am papat bine la restaurantul la care vom face botezul...apoi in cora. Bebe a ramas cu Ale si o prietena a mea. L-am lasat dormind si s-a trezit cu 20 de min inainte sa ajungem acasa. I-am luat din cora suzeta ca incepuse sa adoarma doar cu sanul molfait in gura si destul de greu. Cum plecat tzatzi cum frichineala si dormea doar in leagan. Acum doarme si molfaie la noua "tzatzi". Nectarie e total diferit de Ale...Alexia mi-a scuipat suzeta cat colo :))

Ce bine a fost la iesirea in 2....ma gandesc serios ca macar o data pe luna sa petrec cateva ore doar cu sotiorul meu drag sa ne reinnoim bateriile.

A..azi aveam 68 de kg fix...am inceput sa slabesc incet incet....de maine ma apuc si de ceva abdominale la picior am acelasi numar...adica 38 jumate...macar de se facea 39 sa nu mai am probleme cu gasit incaltaminte. 38 mi-e mereu cam fix...39 cam prea mare...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

larisa ce suzeta ati cumparat, ca eu nu reusesc sa o conving pe Maria sa primeasca suzeta-am luat de la NUK!

de fapt tine sanul pe post de suzeta, dar nu isi suge mainile si nici nu cauta degetelul!

PS.

Bebeii vostri peste zi dorm numai in patut sau ii mai puneti si in alte locuri ca de exemplu in carucior?

Anca fericita mamica de
MARIA
POZE VLADUT
[/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

larisa ce suzeta ati cumparat, ca eu nu reusesc sa o conving pe Maria sa primeasca suzeta-am luat de la NUK!

de fapt tine sanul pe post de suzeta, dar nu isi suge mainile si nici nu cauta degetelul!

PS.

Bebeii vostri peste zi dorm numai in patut sau ii mai puneti si in alte locuri ca de exemplu in carucior?

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

DOAMNE AJUTA!

Nici al meu nu vrea suzi de la NUK ci doar de la AVENT...Au o altfel de tetina
Iar cu dormitul nu se poate in patut ca e un mare arici acolo ci doarme bine in patul nostru (il adorm cu tzitzi in gura) sau pe perna de alaptat (are poze cu ea pe delfinasi.2010) dar cel mai bine in leaganul Fisher....leganat non stop

Am si eu o intrebare...ai vostrii stau cuminti la plimbare? ca al meu cam urla si abea cand ajungem pe langa casa adoarme....In seara asta a fost mai cuminte dar serile trecute a urlat de ne-a auzit tot cartierul

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput