Licurici de ianuarie-februarie 2009 117

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

salutare mamici,

Ariya Doamne prin ce ai trecut, multa sanatate micutului.
Miere si voi bine ca ati scapat, sa nu mai fie nevoie de alta interventie..

sa va povestesc cum am cumparat noi ieri pantofi lui nazdravanel: am iesit sa platim niste facturi la Auchan, si pentru ca era coada la un magazin, eu i-am spus lui Radu ca ma plimb cu baiatul sa nu se plictiseasca... ok...si intru intr-un magazin de incaltaminte unde au si produse pt copii, ma opresc sa ma uit la pantofii de toamna ca de se apropie vremea rece , Nazdravanel... se desface la o sanda o scoate din piciorm si arata cu degetul spre niste pantofi... eu nu am de lucru, caut cutia cu numarul lui, il incalt, dau si cealalta sanda, i-l pun si pe celalalt, apoi il dau jos din carut sa-l vad cum merge cu ei( eu numai cu el cumpar incaltaminte)... si plecam spre oglinda... oglinda la care baiatul meu isi ridica pantalonii sa vada mai bine pantofii.. , vanzatoarea era inlemnita, imi tot spunea Doamna ce fericit e, si ce mandru...ok... dar eu nu aveam banii de pantofi la mine, taica-su era cateva magazine mai incolo si nici el nu avea suma integrala... ce te faci Carmen acum, descaltam copilu' si venim mai tarziu sa-i luam..zis si greu de facut, ca mi s-a pus fetelor pe un plans de se uita toata lumea la mine.... l-am potolit intr0un final, l-am plimbat, l-am duis acasa, l-am pregatit de culcare si am plecat.... cand am ajuns in fata blocului mi-am amintit ca aveam in geanta 300 de lei... mi-idaduse soacra-mea sa-i platesc ceva... Radu foarte senin" ne odihnim o ora si mergem sa luam pantofii" asa am facut, Nazdravanel cum a intrat in magazin s-a descalta, i-am luat pantofii, am mai luat si niste blugi si un hanorac... iar aseara era cel mai "mandru fecior" i le arata tatalui meu pe toate si-i spunea ca "tati" (le-ar fi luat!) , de mami e mai mare asa si nu-l ia in brate.... ce o sa ma fac cand va sti de cumparaturi..... Slava Domnului ca nu face asa des, si nu face la jucarii...
A si nu iese afara daca nu-l da mama cu putin parfum( pe haine), daca nu-l da o face atenta i-l arata...

Si sambata mancam ananas(din compot) si i-a cazut pe picior o picatura de sirop, si mama a vrut sa-l stearga cu un prosop de bucatarie, si el nu a vrut i-a aratat rola de servetele.
Sau m-am imbracat eu sa mergem afara si eram in pa[ucii de casa si a venit sa ma traga de ei, sa mi-i dea pe cei de strada..

Din astea face Nazdravanel.
De se maresc licuricii.. nu mai sunt micuti.

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Miere, tare ma bucur ca ai venit cu vesti bune! De acum, tinem pumnii sa nu mai fie deloc probleme cu urechile lui Aidan (de fapt, sa nu mai fie deloc probleme de nici un fel ) Recuperare usoara!

Ariya, valeu prin cate ati trecut! Bietii de voi, imi imaginez disperarea si durerea voastra! Bine ca nu a fost meningita si ca Miguel a fost bine ingrijit. Oooofff ce spaima ati tras, bine ca e bine acum! Distractie faina la mare!

Carmen, pai Nazdravanel e un pui elegant si pasionat sa arate bine Imi imaginez ce surprinsa a fost vanzatoarea, de obicei pe "barbatii" astia greu ii pui sa stea la incercat haine si papuci

Mister al meu e figura mare dimineata... il iau in pat sa-i dau lapticul (apropos, cine mai alapteaza?)eventual mai tragem un nani mic si apoi dupa o repriza de joaca in pat jupanul se da jos, imi aduce halatul, imi pune niste papuci in pat (nu neaparat de casa, sau nu neaparat pereche) si incepe "mama, mama, mama"... pana nu ma dau jos din pat nu se lasa

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Buna la toata gasca!

Am citit asa, pe diagonala.
Aryia, urata treaba! Si noi am facut rotarixul si stateam linistita, dar vad ca poate face si foarme urate...Bine ca ati trecut peste impasul asta si e baiatul bine.,

Miere, ma bucur ca a trecut si la voi operatia si o sa fiti bine de acum inainte.

Noi ne-am intors de la munte duminica, a fost excelent! Si eu si copiii ne-am simtit bine, am mancat la greu. Nu-mi venea sa cred cum nu mai avea F rabdare sa se raceasca si-mi lua lingura din mana sa pape. Copiii s-au jucat toata ziua afara. Era cald, dar si racoare, aer curat. M-AS MUTA LA MUNTE!
Fi-miu este pasionat de masini in general si in special de a lu' tat-su. Ar fi stat numai in ea, la volan, apasand pe butoane, manete, etc. Florin a trebuit sa plece la Bucuresti o zi, iar Filip cauta masina in parcare. Imi arata sigla Ford a unei masini Mondeo (noi avand Fiesta) si-mi zicea 'Tati nani' (nani zice la masina mai nou)
Acum spal, calc toata ziua pentru ca vineri o luam din loc spre turci.
Filip e bine, doar ca muceste putin si stranuta, mi-e teama sa nu plecam bolnaviori.

Mami de Ioana, Filip si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Miere, sa se refaca repede baiatul si sa scapati de griji.

Aryia, ce mai patanie...Bine ca nu a fost meningita. Sunt atatea stiri cu virusul asta West Nile...

Crisspy, nu stiu cand tre facut rapelul la Prevenar, noi am urmat alta schema si al treilea trebuia facut pana la 18 luni. O sa chem dr de familie zilele astea. Cred ca medicul stie mai bine.

Anuc, distractie placuta!

Ufff, ce mai ploua...Cand ma gandesc ca vine toamna si nu o sa mai putem sta asa de mult afara...

Ma duc la treaba ca trece ziua si am o norma...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Carmen super Nazdravanel al tau ...se pare ca picii nostri seamana tare bine ca si al meu a gasit nishte incaltari de-ale lui in dulap (erau mai mari cand i le-am cumparat) si dupa ce i le-am pus in picioare defila mandru prin bucatarie si ridica picioarele sa-i arate lui tati ce frumos e el incaltat .

Oau Dark inca mai alaptezi? Respectele mele ...tine la tine Mister ca stie el zicala aia: "cine se scoala de dimineata, departe ajunge"

Anuc ma bucur ca v-ati simtit bine la munte...deci Filip ti-a infirmat temerile cu privire la mancare, bravo lui, asa sa o tina si in Turcia ...by the way spor la bagaje si drum bun si distractie placuta...si noi tot Fiesta avem si ne chinuim de fiecare data cu bagajele, voi cum va descurcati cu 2 copii?

Bee mersi de raspuns...inseamna ca voi ati facut prima doza inainte de un an, nu? printesei

Trebuie sa cumpar si eu Prevenarul (ma doare capul caci costa numai 300 de ron) si sa-l facem sa scapam...anyway ne asteapta 2 sapt pline de cheltuiala cu controale la dr + vaccin...

O zi usoara la toata lumea si multi

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

crisspy doza nr 2 stiam ca se face la 60 de zile diferenta.Eu i-am facut in iunie si vineri i-am cumparat altul sa i-l fac zilele astea.
pup.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

crisspy si eu trebuie sa-i fac doza 2 de Prevenar, dar habar nu am la cat timp se face. Nadia a facut-o pe prima prin mai parca.
Imi place faza cu aspiratorul ... si noi era cat pe aci sa cumparam unul in Bulgaria. Ne-a oprit faptul ca nu mai aveam unde sa il punem in masina

carmen foarte tare e Nazdravanel. Un baiat hotarat.

anuc distractie placuta la turci!

Apropos de locul in masina, noi avem Ford Focus, portbagajul este destul de mare, avem si portbagaj pe masina si tot nu incapem ... Cand am plecat la mare aveam bagaje si pe scaunul din fata si la picioarele mele (eu stau tot timpul in spate cu fetele).

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Naty acus am ciit pe net ca daca vaccinul se face intre 12 si 23 de luni, adica la copii mici, se recomanda 2 doze cu interval de minim 2 luni intre ele. Am sunat la o farmacie de langa birou si il au asa ca dau o fuga sa-l iau...daca tot e la mine pt 2 sapt sa-l facem si pe asta...

Si noi ne-am gandit unde naiba mai punem si aspiratorul dar pana la urma a intrat...si noi la fel cu bagajele (noi nu avem pe masina portbagaj) peste tot...pe scaunul din fata, pe la picioare prin spate...fiecare spatiu folosit la maxim

Ne gandeam sa schimbam masina dar mai intai sa gasim cumparator pt asta ...ca daca mai vine si bebe 2 clar nu mai avem loc

Ledi

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

noi caram aspiratorul dupa noi in concediu de vreo 3 ani

miere, sanatate multa!!

arya, urata de tot patania voastra, dar mai sunt si din astea din pacate, piticii sunt expusi mereu, bine ca a fost bine pana la urma. si eu am ramas cu stari nasoale dupa astfel de experiente.

cea mai mare realizare a noastra ca sa zic asa, e faptul ca piticii mei stau singuri in spate, in masina, fiecare ancorat in scaunelul lui.nu-mi vine sa cred ca stau pe scaunul din fata dupa 4 ani.chiar savurez mica libertate!

zilele astea vreau sa il intarc si eu pe andru, nu prea stiu cum, e f urlator, ii trece greu. ma gandeam sa beau ceai de pelin, ca la ultima faza de genul asta, fara sa imi dau seama ca trece in lapte, a fost extrem de nervos si ma musca tot timpul, si eu nu pricepeam de ce.sper sa nu-i mai placa si sa renunte benevol

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Daria mea zici ca vorbeste bilingv de ieri... Pune in fata "a" (un, o, in engleza) la toate cele... Si eu sunt "a mama"...

Si ieri m-am uitat la Primeval, un serial SF, si era acolo un tigru preistoric, si eu i-l tot aratam, si la un moment dat scoate si ea "cigu" sau "tigu" si fuge si-mi aduce tigrisorul ei de plus...

Le dorim si noi multa sanatate si refacere rapida licuricilor incercati de probleme - Aidan de miere, Miguel de ariya, Carla de CADIA...

A, si acum stim sa spunem si "unde" si "da"... Mai ales "da" (de la verbul "a da", ca nu pot scrie cu diacritice)...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput