cum am scapat de GRANULOM

cum am scapat de GRANULOM | Autor: mysweetdream

Link direct la acest mesaj

De la pedichiura sau colt de unghie mi s-a inflamat degetul, local (granulom) si doctorul mi-a recomandat sa fac interventie chirurgicala.
Am scapat in 10 zile fara operatie!
In primele 2 zile facema spalaturi locale cu cloramida...[6 pastiluite de cloramida ( se gasesc la farmacie) ..dizolvate intr-o cana cu apa]...dupa care de cateva ori pe zi dadeam cu ROSTOPASCA...e o balarie care o gasesti peste tot prin parcuri ,pe strada..... dupa care.. urmatoarele 8 zile puneam cate o picatura de REMF( se gaseste la plafar) de 3-4 ori pe zi pe rana.Este adevarat ca pateaza pielea cateva zile dar rezolvi problema ieftin si fara durere.
Tin sa precizez ca nu este prima data cand am probleme cu granulomul,am facut chiar si o interventie chirurgicala cu laser destul de dureroasa ,care mi-a facut degetul sa supureze 2 saptamani.
Asta este tot, simplu si fara durere,degetul meu este ca nou!! :)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Mysweetdream rostopasca cum ai folosit-o, ceai ori sucul plantei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

multumesc pt informatie,o sa incerc si eu,tocmai mi s a incarnat o unghie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirelou spune:

Da, rostopasca e foarte foarte buna! Si eu am scapat de un panaritiu groaznic(cu granulomul aferent), cu puroi, febra si tot tacamul. Am facut bai cu sare *apa fierbinte, pana la limita suportabilului, apoi tinctura de rostopasca din belsug, in paralel cu tinctura de propolis. Rezultatele au fost spectaculoase, eu nici nu credeam ca nu ajung la cutit!!!Recomand!

Mergi la inceput