Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (308)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

kllemi, unde plecati

de marti se incalzeste la loc,asa spune pe accuweather

e drept seara va fi un [pic mai racoare, dar ce te astepti vine toamna

vroiam sa plecam la Bulgari, dar toata sapt. nu sunt mai mult de 25 de gr. iti dai seama cate sunt in apa...mam uitat pe prognoza meteo de acolo

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

kllemi, prognozele se mai schimba de la o zi la alta, important e sa nu ploua dara sta nu se va intampla :)
oricum 25 de grade sunt f ok pt Amalia, poate apucati sa stati cu ocazia asta un pic mai mult pe plaja :), nu stiu daca apa se raceste asa brusc, toata saptamana trecuta a fost f calda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Neata!

Hai ca am facut . Am si , am de toate!

Sa aveti o saptamana buna!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

neata,
Ada, cum va mai este?

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza,

Giuli multam de cafea

II fac crinei inventarul la lucrurile de toamna-iarna, mai trebuie caciulite si un fular. Cizmulite vad ca are.

Acum mai trebuie sa imi cumpar si eu ceva...

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza.

multumesc de aprecieri la adresa hunilor!

irina. cum mai e Deea la cresa?

ada, nici nu stiu ce sa-ti mai spun...

dya, bafta cu bona! poze din concediu?? stii ca te pandesc cu asta.

laureta, bafta multa sa-ti gasesti ceva si sa se aseze lucrurile cu bine! pupici dulci.

claudinna, noi am mers ziua in amiaza mare prin padure si nu s-a intamplat nimic. om fi avut noroc, eu stiam ca in zona aia (drumul pana la Manastire) nu prea-s ursi. pe la Gura Diham mi-a fost mie frica, acolo era plin ochi de corturi si rulote (deci si resturi din belsug) si acolo chiar am vazut si eu ursi ziua fara nicio frica. dar am scapat...

matilda, eu nu merg cu ei la cumparaturi decat daca stiu sigur ca sunt dormiti bine si mancati bine. si chiar si asa, incerc sa nu stau mai mult de o ora, prefer sa merg in supermarketuri mici (gen Billa, Mega image), unde nu se inghesuie multa lume, ca sa stam linistiti. incerc pe cat posibil sa prevad/preintampin astfel de situatii.

mimihoo, bine ati revenit!

giuli, cum e la cresa?

kllemi, concediu placut, sper sa tina vreamea totusi cu voi, macar sa nu ploua, sa va puteti plimba.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

tuturor ce-si serbeaza astazi onomastica!!!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Sarbatoritilor de azi

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

ange, lumi, multumesc de bine venire!

Ange, La multi ani pentru pitica ta, este si ea Alexandra! :)

La multi ani tuturor cu nume de Alexandru/a!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

am inceput saptamana bine, am lasat-o un pic cam greu pe Deea azi la cresa, eram suparata si cand am ajuns acasa m-a sunat o prietena sa imi spuna ca a fost cu copilasul ei in vizita pe acolo si fi'mea era vesela, pe leagan cu mai multi copii, cantau si bateau din palme. Bine, a mea nu canta, doar era pe post de gura-casca, dar bine ca era vesela.

Si sa mai va mai povestesc si eu ca cioara, ca dupa 2 saptamani de cresa deja vad progrese foarte mari la ea la capitolul socializare. Sambata am iesit afara, printre jucarii aveam si o minge si pentru prima data s-a jucat cu o fetita cu mingea, fara sa faca o tragedie ca a pus si altcineva mana pe ceva ce ii apartine .
Deci ce ma chinuiam eu de o gramada de vreme au reusit cei de la gradinita , ma simt cam aiurea ca mama, dar bine ca s-a rezolvat.

Sper sa se rezolve si cu somnul, nu de alta dar de 3 ori a ramas sa doarma acolo si de fiecare data a dormit in balansoar in curte. Ma gandesc ca vine iarna si o sa fie mai greu cu dormitul in curte

Mergi la inceput