Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (308)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Maia!
Sofia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ada oribil...eu am pediatra la policlinica masina de paine, acolo se fac o gramada de analiza si amm vazut si radiografie, daca vrei iti dau nr ei

Clau am. Ne era dor de voi, ma bucur ca deja se intelege mai biene R cu plecatul la servici.

Dya drum bun sa aveti

Klemmi concediu placut

sunt rupta de oboseala, am carat la lemne de ma dor mainile si am rani pe maini, ce e bine e faptul ca a stat Crina cuminte sa pot face treaba

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc. Analize putem sa facem la CMU de luni incolo, ideea e ca pediatra care l-a vazut azi pe Teo s-a alertat rau, i s-a parut foarte grav ca face febra asa de mare sub antibiotic si ne-a trimis in spital. A spus ca nu risca sa ne trimita acasa!!!

Edit: ne-a recomandat peste tratamentul curent aerosoli cu adrenalina si Ketof. Dar n-a vrut sa scrie nicio reteta... a zis ca ne da de la spital. In aceste conditii nu pot cumpara adrenalina...

Suna groaznic. Tot ce mi-as fi dorit era sa putem trece de usa aia blestemata si sa ajungem la medicul de garda, dar dupa 3 ore si jumatate cu el in brate n-am mai rezistat (printre copii care vomitau, cu cei mici care aveau prioritate pentru ca asa e normal, si cum veneau in valuri numai bebei cu enteroviroza - mai aduceau si salvarile cate unul gata perfuzat-... nu aveam nicio sansa sa intram prea curand.)

Daca, Doamne fereste, nu se simte bine noaptea asta, ne ducem iar...

Oriunde ne-am duce insa, e acelasi calvar, cu enteroviroza asta care a lovit in litoralul marii negre peste tot. A, nu mai zic ca sunt si cazuri de la unele din cele mai luxoase piscine din Bucuresti... Groaznic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

mama ada am intrat si eu pe pagina asta si ce vad! sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda33 spune:

buna seara!
am avut o zi ... mare!!! timp de 1 ora, maxim o ora si jum. copii mei nu au avut astampar absolut deloc la cumparaturi. bb-boy dupa ce a sters toate rafturile din magazin a pus stapanire pe carut si sub nici o forma nu a lasat pe nimeni sa se atinga de el, nici macar pe alti oameni care incercau sa-si faca loc pe langa el. bb-girl si mai si, a tras tot ce putea trage: palarii, ochelari, struguri, cereale, a tarait un bidonas de suc vreo 3 culoare apoi l-a lasat, in fine - cosmar. si cand mai auzeam pe altii pe langa mine cum ca "bataia e sfanta" ma faceam si mai neagra de suparare!!!.
inclin sa cred ca nu s-au odihnit bine la pranz dar am constatat ca de regula in ultima per nu prea mai au astampar cand margem in magazine, nu mai stiu cum sa-i potolesc, voi cum reusiti??

Angelyna, Lala - multumesc ptr gandurile bune, da e vb de ultimele inundatii din Bacau, 2 strazi la iesirea din oras au fost foarte inundate, printre care si noi :(. plouase toata noapte iar la 8 dimineata m-a atentionat mama ca paraul care e la vreo 100 m in spatele casei s-a umflat si iese din matca. Abia am reusit sa pregatesc o valiza cu hainute, scutece, servetele, biberoane si cand am iesit apa pe trotuar era pana la jumatatea rotilor la masina, iar circulatia deja oprita.
A fost cosmar si atunci, dar si mizeria de dupa, inca nu ne-am revenit!!!

Ada - nu-mi vine sa cred prin ce-ai putut trece cu puiul tau, cum e acum??? Uite de asta incerc eu sa evit cat pot spitalele noatre nenorocite. Ma rog la Bunul Dumnezeu sa avem cat mai putina nevoie, cu totii!

am mai citit pe la subiecte despre crese, si ai mei tot pe 6 incep sa mearga la cresa (sper!!! ca a fost o incurcatura cu cererile inca de anul trecut iar vineri cand abia i-am gasit la tel mi-au spus ca nu sunt cererile la dosar dar sa nu-mi fac griji caci astst sefa mai are un dosar si va tb sa sun luni).
Iar eu de pe 10 reincep serviciul, faza cea mai urata e ca mi-au schimbat jobul, ptr ca "s-a acomodat f bine cu cea care mi-a tinut locul si nu mai vrea sa o schimbe" iar eu va trebui sa aleg intre alte 2 functii in cadrul aceleai intreprinderi. stiu ca nu e normal, nici legal, dar daca ma cert cu ei s-ar putea sa nu ma tina mai mult de 6 luni, si pe urma parca vad ca tot eu ma dau capul de pereti...

acum va pup, ca intre timp au adormit si ai mei pui si m-am insirat destul de mult!

ps: am admirat gemenei la mare si la munte, tunsulici, si toate pozele din concedii. inca ma inverzesc de indivie , dar nu mai zic nimic ca poate iar vine apa peste noi (in loc sa mergem noi la ea - litoral)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Seara buna

La multi ani Maia !!!! La multi ani Sofia !!!! La multi ani Ruxandra !!!! Sa cresteti mari si frumoase , sanatoase si voioase !!!! Sa va traiasca mandrutele , sa va bucurati de ele o mie de ani !!!! Sa

Ada horror prin ce ati trecut Sper din suflet sa nu aveti ghinion in noaptea asta si sa nu mai faca puiul febra mare
Despre spitalele noastre si conditiile de acolo, NO COMENT

kllemi concediu placut

Dya mortal Deiu cu degetelele lui Si noi aratam cu aratatorul cati ani avem

Irina multi pupici

Claudina baietelul care papa frumos la masa

Noi nu papam mai nimik. S-a stricat iar la stomac, am revenit pe lapte fara lactoza ( nici nu mai stiu daca nu v-a zis deja )
Azi chiar a mancat foarte prost. Luni merg la dr cu el sa ii fac si niste analize sa vedem cum stam.

Va doresc o noapte buna Ada ma gandesc la voi

Edit : facut test : avem I

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

!!!!La multi ani Sofia, Maria Ruxandra si Maia!!!!

Ada, oribil ce vi se intampla! Chiar asa rau e pe litoral cu enterovirozele? Noi tocmai ne-am intors azi de la mare, nu am auzit nimic de asa ceva....

Sper sa se insanatoseasca Teo repede si sa scapati de griji. Doctorii de la CMU nu puteau interveni ca sa ajungeti la rezerva? parca aveau si o asistenta dedicata acolo?

Babytza, data viitoare vor 2 :)
Sanatate multa lui David!

Eu o sa mai fiu si saptamana viitoare in concediu, insa din pacate sotul meu va munci :(...s-a nimerit aiurea rau, in perioada asta e singura fereastra in care pot sa evadez de la servici din cauza deadline-urilor si nu ma pot sincroniza cu sotul. Dar cel putin am avut o saptamana f relaxanta in care ne-am simtit extraordinar!

In alta ordine de idei, as scoate-o pe Thea prin parcuri in cursul saptamanii viitoare, poate cine stie ne putem si intalni....

Mergi la inceput

neatza.

Anamona, da, au si asistenta dedicata. Dar nu lucreaza in weekend!!!

De pe litoral nu stiu decat din auzite. Majoritatea cunostintelor care s-au intors din Bulgaria s-au intors cu enteroviroza si au necesitat spitalizare (cei foarte mici), si am auzit si vesti identice de pe litoralul romanesc.
Acuma habar nu am daca nu cumva o fi normala, de zi cu zi imaginea pe care am vazut-o eu ieri in "triaj" si anume inghesuiala (peste 20 de familii), dintre care numai noi nu vomitam si o adolescenta cu un picior umflat... plus veniti pe salvare inca vreo 5 cat am stat noi, plus flux constant, cum iesea unul si zicea, gata, mergem la farmacie si acasa, pac mai apareau unii vomitand... In orice caz pe mine m-a socat rau de tot.

Sistemul in sine este idiot. Sala aia nu are decat doua bancute, pe care incap maxim 8 persoane, ieri statea intins pe una un baietel caruia ii era foarte rau dar nu fusese considerat urgent, iar pe cealalta batea soarele si nu se putea sta.
Oricum cati copii vomitand (sau tusind, sau avand alte boli contagioase) pot sta pe aceeasi bancuta 4-5 ore la rand???
Are doua usi la capete opuse, deci e un curent de cosmar. Dar are TELEVIZOR!!! pe care ruleaza desene animate... suuuuper...
Nu vreau sa ma gandesc cum o fi iarna.

Ieri am tot vazut prin usa aia care se intredeschidea cel putin 3 fete diferite / banuiesc ca medicul de garda lucreaza si el cu doi trei rezidenti... nici vorba sa vada fiecare cate un copil pentru a se misca mai repede... in fine... nu ma pricep dar numai mama cu copil bolnav in sala aia sa nu fii...

Teo n-a mai facut febra, cred ca s-a speriat si el. Tuseste destul de rau, ca si restul familiei de fapt... dar se pare ca aerosolii pe care i-am facut ieri si azi i-au facut bine. Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Hey! Ne-am intors si noi din concediu - am ajuns azi-dimineata la ora 5, dupa o calatorie luuunga cu masina. Slava Domnului ca am ajuns cu bine.

Ada, imi pare rau :(
Tot o trageti de 2 sapt. de cand am plecat noi sau asta e alt episod?

Mergi la inceput

nu, tot aia e...

Mergi la inceput