Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Ina bine ai venit printre noi. Acum ma uit si eu pe site-ul de perne si poate imi comand si eu una ca vad ca toate fetele care au sunt foarte multumite de ele. Nu stiam ca tre sa le dam sa suga sotilor

Bravegirl multu pentru informatii. ATunci abia astept si eu sa ajung la 32 de saptamani...desi eu mai am ceva pana acolo

Geniusamb felicitari pentru flacau!!!!

Siuta eu ii spun Luca si sotul il techineaza cu stefanel, Stefanuts, Stefi. In principiu cred ca va fi Luca .

26+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

la multi ani LidiaP!!! sa ai o zi de nastere asa cum ti-o doresti si sa ti se implineasca toate dorintele

Genius felicitari pt eco si pt baietel.

Miruna, e tare de tot copilu' tau. insa treaba pe care ai zis-o in legatura cu fetitele si cu bebelusii, din pacate, nu se potriveste si la fi-mea. desi a devenit un pic mai toleranta in legatura cu bb, m-a avertizat ca ea nu vrea sa aiba prea mult de-a face cu bebelusul pana nu incepe sa mearga si sa vorbeasca. oricum ea nu prea are apucaturi clasice de fetita...adica sa plimbe papusile, sa le ingrijeasca, sa se joace cu ele in general. si bebelusul de jucarie, si caruciorul de papusi si patutul si hainutele pt papusi au fost bani aruncati pe fereastra :((((

beatrice mie mi-au trecut lesinurile si starile de moleseala dupa ce am inceput sa iau magneziu

azi-noapte am experimentat primul carcel din sarcina asta....a fost cumplit

23+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Lorin e simpatica foc Miruna!!! Foarte frumos numele ales, a contribit si ea? Al meu m-a intrebat daca face caca si i-am zis ca nu, ca inghite lichid, face pisu iar caca dupa ce se naste. Ieri vorbea cu tati si ii spune " ... da, si caca nu face, o pune deoparte pentru mami..."

Lidia am avut poze dar le-am scos cand a fost problema cu contul copiat la semnaturi. O sa pun totusi una de mostra

Alexxia, bine ai revenit!!!

Maritza si al meu a avut doua zile cand nu a miscat aproape deloc. Pot sa o mai starnesti un pic, cu ciocolata, apa rece, mangaieri.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si bebe Iustin 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Fetelor sper sa nu fie urias Dr spune ca ritmul de crestere e diferit.. Deci se poate ca in saptamanile urmatoare sa nu mai avem acelasi ritm accelerat

Pana la urma nu are importanta cat de mari sunt BB ii, sanatosi sa fie!

29+ mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Crisis multumim de aprecieri! Si Ema imi ridica bluza, el nici nu mai constientizeaza ca sunt eu. Burta e o chestie distincta eu sunt doar carausul

Anymona e greu in cazul asta. Si eu am fost fetita atipica cu apaucaturi de baiat si de multe ori ma chinuiam sa ma comport ca un baiat. Cu rabdare oricum o sa rezolvati, nu se stie niciodata cum va reactiona in fata noului venit plangacios. Cred ca abia atunci vom stii de fapt reactiile reale. Acum sunt toate bune, nu ii supara, nu ne acapareaza timpul, sunt chiar simpatici, stau inchisi si tac... dar cand apar

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si bebe Iustin 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Doura nu fi trista ca bebe avea numai un kg. eu sincer abia astept sa vad cat are bebe pt ca eu ii tot spun sa creascadar nu f mare ca mami vrea sa-l nasca natural si ea e micuta si daca el creste prea mare nu popate. Asa ca eu m-as bucura sa ajungem al 3 kg si un pic si sa ne oprim. Are timp dupa aceea sa creasca maaare si frumos

Maritza chiar acu cateva zile le ziceam si eu la fete ca parca intr-o zi nu a miscat asa mult. Nu te speria. Atata timp cat o simti e ok. Au si ei zile ca si noi.... cand au mai multa energie sau cand dorm mai multsa nu te stresezi.

Lorin ce tare e capsunica ta. Auzi la ea cum te manipuleaza. Sunt smecheri de mici

26+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Am vazut ca au aparut poze noi pe Picasa si burtici mari si frumoase!
Felicitari tuturor!
Atat de mult imi place sa ma uit la pozele cu voi si cu burticile voastre!

Am pus si eu poze cu burtica la mare

In rest, incep si eu sa-mi fac planurile de cumparaturi pentru spital, nastere si dupa cu BB acasa.
Eu de exemplu, nu mi-am gasit camasa de noapte cu maneca lunga, inca nu au aparut, nici nu am cautat foarte mult, dar am sa las asta pe luna urmatoare.
Am luat in schimb lenjerie pt patutul lui BB, prosoape si am conspectat preturile pentru patut, carut, scoica.

Fetita mea este inca foarte activa, dar la mare parca a fost mai linistita, ajunsa acasa vad ca este iar foarte zvapaiata
Ce sa inteleg, ca ii place mai mult la mare sau acasa?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Burtici, nu ati mai zis nimic de nici o intalnire....nu se mai tine? Mi-as fi dorit foarte mult sa va cunosc personal

23+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna au venittttt lenjeriile si sunt superrrrr..ms mult de tot raman datoare..o sa mai cumpar si pt bebe si am vazut si niste paturici dragute....

si eu abia astept sa merg marti la eco sa vad cat a luat bebelusa in greutate..la 22 de sapt avea 480g.

beatrice imi pare rau ca nu te simti bine...eu in toata sarcina am avut decat 3 stari de lesin...de ametit pana acum vad cu am ametit deloc..eu acum iau centrum si omnega3....

alexxia bine ai revenit din concediu..cum mai stai cu contractiile?

m ulti pupiciii

27+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

crisis, pai daca tu la aproape 30 de ani crezi ca ai putea sa nu mai fii in cea mai buna forma, saracele fete care au aproape 40 ce sa mai zica ?? fii serioasa, scoate-ti din minte treaba asta.

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput