Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_Alacran spune:

Buna dimineata fetelor!

Ma ametiti zau cu atatea schimbari de capitol, eu nu am cum sa va urmaresc de la servici si raman asa de in urma ...
Eu sunt acum in 27 s si 5 zile, suntem bine si eu si burtica; eu nu vreau sa stiu ce e pana nu nasc, asa ca eu si sotul ne "creierim" si pentru nume de fata si pentru nume de baiat.

M-am ingrasat si eu o gramada (de o sa sapt nici nu m-am mai cantarit ca e prea deprimant) si abia ma mai incap hainele de graviduta pe care mi le-am luat ... si mai am atatea saptamani! si burtica e mare ... incerc sa ma abtin de la dulciuri ... si sa pap cat mai sanatos ... uffff

spatele ma doare si pe mine, dar nu f tare, in schimb am probleme cu pozitia de somn. Eu mi-am luat doua perne de gravide - extrem de utile, nu stiu cum m-as fi descurcat fara!!! De aici le-am luat http://pernegravide.weebly.com/ - faza e ca mai au un model, care nu e prezentat pe site, pentru ca e mare perna si nu o pot livra inca in tara, dar eu m-am dus si mi-am luat-o (tipa care le face e din Iasi, ca si mine) si aceasta a doua perna e cea intr-adevar utila, ca e mai mare decat cea "bumerang".

La voi a inceput colostrul? eu am deja de vreo 3 sapt ... si am auzit de la o mamica despre faptul ca se pot infunda canalele, pentru ca e dens colostrul si ca ar trebui sa-l pun pe sot la supt sanii numa' ca el nu e incantat de ideea de lactatie. CIca trebuie pregatiti sanii pentru bebe ... altfel ma rup ori asitentele in maternitate, ori [Doamne fereste!] vreo mastita dupa.

Doctoriza mea mi-a spus ca face epiziotomia preventiv, pentru ca rupturile sunt inevitabile. Asa o fi oare? Cine a nascut natural deja: ramane afectata tare zona genitala dpdv functional si estetic? Sau dupa o perioada se vindeca de nici nu se vede urma epiziotomiei?

Faza cu EPO suna f utila, am mai citit si despre ceaiul de zmeura in ultimile sapt tot pt nastere usoara. Eu nu m-am gandit inca la o data a nasterii anume, stiu doar ca nu vreau sa depasesc 40 de sapt (adica 21 nov - vreau musai sa fie Scorpion) Sper sa iasa asa! Sa vad cum evolueaza boorteeka.
Mai am control la dr gin la 30 de sapt si 2 zile, pana atunci o sa imi repet si eu analizele (ar fi a treia oara).

Sper ca nu v-am plictisit

Cand pocneste buricutul?

Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

am vb acum la filantropia. mi-au facut transfer la sala de nasteri si am nimerit exact la moasa care va tine cursul. mi s-a parut ffff draguta, chiar avea chef de vorba. mi-a zis ca se va tine cursul in sept, dar in niciun caz nu incepe pe 1 sept pt ca inca sunt multe colege in concediu, raman putine pe tura si e cam nebunie si aglomeratie acum la ei. cel mai probabil, va incepe miercuri 15 sept, dar sa revin cu un tel pt confirmare in jur de 7-8 sept

23+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Neatza gagici,

Crisis imi pare rau de dezamagire. Dar eu zic sa nu renunti inca la ideea nasterii in apa. Cine stie cum va creste bebe pana la sfarsit. la bebe e ca si la noi. Unii se dezvolta mai rapid altii mai lent deci s-ar putea sa nu ia in greutate atat de mult pana la sfaristul sarcinii.

Bravegirl felicitari pt schimbarea semnaturii!!! Dar de ce ai spus la cmai ai 2 saptamani pana trece stresul. E mai ok dupa saptamana 32 sau? scuze ca intreb darchiar nu stiu

Danaint felicitari pt schimarea prefixului. Inca un pic mai este si trec cele 40 de saptamani. Si parca ieri faceam cunostinta

26+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata burtici

imi cer mii de scuze k nu am mai intrat pe la voi de mult
dar duminica am cununat niste prieteni si am fost cu pregatirile.

felicitari tuturor pt vestile bune de la eco, pt schimbarile de semnaturi si pt noile carucioare colorate.
nu nominalizez pt k imi e imposibil sa citesc toate cap din urma

si sa aveti o zi frumoasa si un week-end minunat

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Salutare!!

Sashenka multa sanatate lui Sasha si atentie la tine si la Iustin. Daca nu e prea tarziu ar fi indicat sa purtati si masti in prezenta micului pacient. Noi am avut muuulte enterocolite din care una soldata cu internare la Matei Bals. Cel mai important este sa nu se deshidrateze, Emanuel din cauza dezhidratarii a fost internat. Exista saruri de rehidratare de la Humana, foarte bune.

Ratusca abia astept sa imi spui cum sunt! Pentru haine eu tot Kiabi recomand, nici nu am gasit alte magazine. Online mi se pare mai dificil pentru gravide, altfel eu nu cumpar de la noi de ani de zile, este o reala hotie.

Ah, uitasem, sotul tau l-a intrecut clar pe al meu cu samponul . Noroc ca nu folosesc ca ar fi capabil sa se dea cu el pe par

Ma duc sa lucrez la memorie si revin...

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si bebe Iustin 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

iti iei concediu cu risc maternal sau concediu normal?

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Alinushca, eu vin la cursuri!Asta ar insemna miercurea viitoare!
Waw, sapt viitoare este sapt doctorilor la mine:merg la medicul de familie pt concediu medical, la eco de trim 3, iar la recoltat sange, la medicul gineco, la medicul endocrinolog
Se apropie si Baby Expo!

Sashenka, vroiam sa te intreb mai de mult timp:cum crezi ca te poti descurca cu 3 copii?Te ajuta cineva?La fiecare dintre ei ai stat cei 2 ani acasa?

28+

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ukume, teoretic, bebe dupa 32s poate respira singur. Nu mai are nevoie de surfactant, intubare....asa e in teorie, ca de fapt se pot intampla multe si cu bebei mai mari. Dar pt moralul meu e bine sa stiu ca bebe poate respira fara probleme.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

LA MULTI ANI! Lidia_P sa fi sanatoasa si iubita si sa te vezi cu bine cu minunea la termen

24+

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

LidiaP, Multi ani si bebe frumos, sanatos si destept!

Alexa, concediu medical, cu risc, fara, ea decide, apoi de pe 14 sept pot intra in prenatal

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Si eu mai am descoperite doua saptamani de pe 6 sept. Cred ca ma duc la munk, pt ca sunt in concediu de 2 sapt, mai am una, dar m-am plictisit tare rau.

28+

Mergi la inceput