Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

si mie mi-a aparut colostru....prima oara cand am vazut pe rochita pata umeda pe sfarc.....am zis ca m-am udat.....pe urma....stiti........omul meu....ma....suge si a zis ca simte ceva dulce si bun.....eh....de atunci cand ma strang ori iasa un lichid...ori dopuletze!!!
parca dubioasa este ca am momente cand ma "mulge" Marius si imediat dupa am o stare de greata/voma exact cum am avut-o in primele 2 luni de sarcina.....sau dupa orgasm mai am starea de voma....ma depaseste acest lucru:))

Kitty

25+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

haoleeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuu

buey, voi o "vedeti " pi duamna?e cu suptul de tzitzi, cu orgasmele.moaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaa,moama, da' ce bafta are.
bey, virgininelele, sa nu va imaginati nik,nik, ca e cale lunga pana aveti si voi parte.

Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

gabriella noi nu prea mai avem ce ne imagina..ca de cand n-am mai facut nici nu mai stim cum este....

27+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Neatza!
Vad ca nu ati apelat la firme de curatenie pana acum!

Stiti cumva daca la Synevo se mai pot face analize cu trimitere de la med de fam? Ca de cand cu criza, stiu ca nu mai acceptau trimiteri. S-a revenit?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

neatza

25+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=GIHRB-oS1T0

De ce mamele nu pot face yoga?!

28+

Mergi la inceput

E liniste pe aici!
se vede ca-i weekend!

28+

Mergi la inceput

A! Sa schimb si semnatura!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui lore76

Lidia , bebe sanatos si frumos!!!
Fluturasha, eu am facut eco morfo la ea si mi-a placut, mi-a masurat tot ce se putea mas si ce am obs eu, ca a insistat mai mult pe inimioarele lor...deci intr-un cuv a fost ok
nu mai tin minte cine spunea de kiabi orhideea....unde anume e, chiar in incinta carrefour-lui ???
cine a calatorit recent cu avionul, ati avut ceva probleme???
pt ca si eu tb sa plec weekend-ul urmator si vroiam sa cer ceva pareri
de la cele care au calatorit recent
Lore 24 + &

Neata Burtici,
Am revenit si eu dupa o absenta de-o zi! Nu dati cu biciul, va rog!, dar fusei cu treburi!

Am vazut ca hormonii au fost lasati sa se dezlantuie si ma bucur pt fetele care pot face asta! Nu reincep subiect sa nu iasa Gabriela din lighean si sa ma biciuasca!

Lidia ,cu intarzire, dar primeste si de la noi cele mai calduroase urari sa fiti fericiti si sanatosi, tu si bebe,si familia!!!

[b]Lore
Kiabi este chiar in incinta Carrefourului Orhideea, e la intrarea dinpre podul Grand, cand intri pe stanga sunt Famous Brands, Altex si apoi Kiabi.
Legat de calatoria cu avionul, nu trebuie sa iti faci probleme, eu am calatorit acum 3-4 saptamani, totul a decurs cu bine, important este sa ceri apa sa te hidratezi ft mult, sa eviti agitatia bebelinelor si contractiile,de fapt deshidratarea! Eu am avut noroc ca am dat peste niste stewardeze ft dragute si au avut grija ft mare de mine! Just in case trebuie sa ai la tine o adeverinta de la medicul de familie sau ginecolog in limba engleza in care sa se specifice ca nu ai risc de sarcina si varsta sarcinii (adica nu ai ajuns inca in luna 7, unele companii nu te primesc).

Spor la treaba fetelor care au inceput deja amenajarea camerelor pt bebei! Sunt ft nerabdatoare sa incep si eu la a mea, dar momentan astept sa se simta cumnatul si sa ne elibereze camera!

Va spuneam ca joi seara trebuia sa ma duc la echo,sa-mi vad bebelina si sa discut cu medicul de nasterea la Euroclinic! Sa va zic de fetita: varsta echigrafica este fix cu varsta UM, are 850g, este ft miscacioas si deja in pozitie craniana, placenta e tot grad I, totul arata bine, mai putin acea artera uterina stg pe care se mentine inca tensiune mare...
Doctorita mea a fost ft deschisa sa ma insoteasca la Euroclinic, a spus ca la ce deficit de personal o sa fie,se bucura pt alegerea mea! Mi-a povestit de tarife etc, iar de restul detaliilor a spus ca le vom stabili mai incolo. Sunt bucuroasa ca mi-am luat o piatra de pe inima!

Va las acum, m-am trezit tarziu, si eu nu pot manca imediat, iar acum ma striga sotul de zor ca mi-a facut omleta si se raceste! Dupa masa vom pleca la socrii,avem de pus lumea la cale cu ei!

Va pup cu drag pe toate! Sa aveti un weekend excelent!

Madalina26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

A! Sa schimb si semnatura!
29+

Felicitari Beatrice! Sa o schimbi fara probleme pana la magicul nr de 40!

Madalina26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata papusilor!

M-am sculat la 11 daca va imaginati..

Gabriela sper ca azi pastram si noi decenta si nu o luam pe purcelizme ca ieri..Ca din cauza ta l-am luat pe Pufescu la viol ieri.

Vmadelain stii de reducerea din Ecl da? De 2800 din pret nastere?

Maine merg la nasa de botez sa sarbatorim sf Alexandru. Caut o reteta ceva sa fac bun la desert..Si sa fie si usor.

sugubina 25+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155624..capitol nouuuu..

moama am sta 30 min ca sa-mi iasa...este prima oara cand deschid..sper ca n-am gresit ceva

27+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput