Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Haha, ar fi frumos sa fiu eu singura...auzi caz special. Sunt simpatici. Pai naiba mi-au adus butoanele la dulap portocalii si la comoda gri. Mobila e alb antichizat, eu n-am cerut butoni colorati....deci clar sunt un caz "special" ca nu apreciam cromatica lor Faza e ca e tipic romanesc. Nu-mi aduc aminte sa fi avut vreodata vreo surpriza placuta cd am comandat ceva ce trebuie importat, ca nu e pe stoc. De Babyna am auzit lucruri bune doar pt ca persoanele respective au luat mobila de pe stoc, nu au avut de asteptat.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Am ajuns si la Chicco, unde erau reduceri, tot ce aveau din colectia veche la 50%, inclusiv incaltaminte (aviz fetelor care au deja copilasi) care nu era numai de vara-sandalute, aveau si pantofiori, sau gen adidas, cam 100-120 lei perechea. La incaltaminte chiar merita, este din piele, si intruneste anumite cerinte pt copii. Magazinul era semideschis, primeau colectia de toamna iarna, cu preturile alea mari, dar a fost o d-na draguta care ne-a lasat sa luam ce vrem, motiv pt care am luat cadouri pt un baietel, pt finuta si sora ei si am lasat 7 mil. Cand a venit si randul meu, iubi a zis: biberoane??? pt ce???? Oricum chiloti nu aveau, tampoane sterile nu aveau, doar dischete pt sani. Cert este ca sapt viitoare, fac o vizita special pt mine si Diana, am zarit pe acolo niste paturici, prosoape si protectie patut, superbeeeee!

Symo 31+ Diana Nicole
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Mi-am adus aminte ca cineva m-a intrebat cat costa tampoanele alea speciale de la mothercare - 16ron punga de 12 tampoane din cele groase.

Cat despre ... Activitati placute, va rog mila avem interdictie de la 7 saptamani, am 2 vise pe saptamana si... Cam atat!

s30 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetele care vreti sa alaptati, dar vreti si bibe, incercati-le pe cele de la breastflow. Se gasesc pe amazon.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Mi-am adus aminte ca cineva m-a intrebat cat costa tampoanele alea speciale de la mothercare - 16ron punga de 12 tampoane din cele groase.

Cat despre ... Activitati placute, va rog mila avem interdictie de la 7 saptamani, am 2 vise pe saptamana si... Cam atat!

s30 Lucas Petru

mey,nu te mai agita.n-ai auzit c-o pun de-o firma?SC tamponu-tifonu SRL

Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

ati terminat cu "secsul" ?a dat DD?

gata ,am gatat dexa, pe seara asta. ma mai duc duminica si apoi facem un echo sa-l vedem pe flacau.

acum bag somn!

pup burticile ,noapte buna!
vise pline de erotism (la virginele )

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Si eu ma retrag la patuc . Se anunta o noapte cu activitate intensa afara, sapa astia strada...

Somnic pufos tuturor!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Lidia , bebe sanatos si frumos!!!
Fluturasha, eu am facut eco morfo la ea si mi-a placut, mi-a masurat tot ce se putea mas si ce am obs eu, ca a insistat mai mult pe inimioarele lor...deci intr-un cuv a fost ok

nu mai tin minte cine spunea de kiabi orhideea....unde anume e, chiar in incinta carrefour-lui ???

cine a calatorit recent cu avionul, ati avut ceva probleme???
pt ca si eu tb sa plec weekend-ul urmator si vroiam sa cer ceva pareri
de la cele care au calatorit recent

Lore 24 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Noapte buna fetele, Gabriela! Nu vreau vise erotice decat daca-s cu foc de artificii ca la Crisuletzul, nici mai mult, nici mai putin!

29+

Mergi la inceput

'neata burtici

buey,sunteti extenuate,ha?
pi mini m-o trezit flacaul si m-o trimis direct la .cred ca pute rau de nu-i convine

hai,trezirea!

Gabriela

Mergi la inceput