Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

LidiaP, la multi ani! sarcina la termen si nastere usoara!

joann, sugubina, nasteti natural sau prin cezariana?

Adi +25 cu si

n-au timp sa raspunda ,presteaza.sunt la ora de

Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

eram cu copiii.... nu prestam .....acum cine este ocsedata

Mami Andreea 27sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

io.io dar fara "succesuri"

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Gabriela,noi "opsedatele" te iubim cu tot cu lighenutz:).....tot raman la ideea ca poate husbandul tau sa te suga:))

Kitty

25+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

mey, meeeeeeyy

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

fetelor imi faceti pofta..eu am stat fara sotul meu de cand am venit aici deci va dati seama..eu obisnuita cu "actiune" in fiecare zi ...lasa ca vine el in curand

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 28+ cu

cand am crezut ca e gata subiectul, pac apare si Alexa si pune paie pe foc
Alexa

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mai, capitoliul acesta ar putea fi intitulat cu sau fara sex.

A apelat vreuna dintre voi la firme de curatenie? Ati putea recomanda una pt curatenie generala?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

joann, si eu tot cezariana.sa vedem cand imi scoate firul de cerclaj. ori la cezariana, ori inainte, depinde cate sapt rezistam. raportez o burta cat china, am inceput sa ma intorc greu de pe o parte pe alta, greu cu respiratu...si cate filme si lecturi ca sa treaca fiecare zi!
sa bei apa multa ca sa n-ai contractii.

Adi +25 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

aulio ce subiect aveti azi - dinasta cu purcelisme maximeeeeee!! zau ca imi faceti ..si mai pofta.
Latra hormonii in noi se pare.

Adipapazi nu stu cum voi naste. Dar avand in vedere ca voi naste la municipal, am si ceva ochelari, am avut probl cu tensiunea si tahicardia sincer nu cred ca ma va lasa. Cand am intrebat-o a zis ca vedem noi ca mai e timp pana atunci. Tu vad ca faci ceza. Pune si tu pics cu tine cu boorta sa te admiram..(sau sa ne masuram)

Joann chiar cand se intorc bebeii definitiv? Ca acuma simt ca tot migreaza..

Ah cikas a venit in sfarsit femeia la curatenie, totu sclipeste e asa frumos sa sezi acuma. NU mai suportam mizeria, da nici nu puteam sa fac nimic. Am si de calcat bluze dale mele si a le lu Pufexu dar nu ma atragee...Nici din fund asa.

sugubina 25+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Gand la gand Sugubina, eu am calcat deja, mai am o masina de asta-seara + 2 lenjerii (noi avem saltele separate si deci 2 lenjerii de fiecare data). Maine mai spal o masina de hainute negre/albastre si gata, saptamana asta am terminat. De calcat astea ude si celelalte probabil saptamana viitoare, cand e mai racoare, ca maine nu prea stam pe acasa sai duminica eu nu calc.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Amelia ce harnicuta...Of cum sa fac si eu sa imi vie chefu. Probabil cand oi vedea ca nu mai am nici o bluza

sugubina 25+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Amelia ce harnicuta...Of cum sa fac si eu sa imi vie chefu. Probabil cand oi vedea ca nu mai am nici o bluza

sugubina 25+ cu Puficele

Pai eu de obicei sambata e musai sa calc hainutele pentru saptamana urmatoare, 5-6-7 camasi, tricouri fara numar, trilotei la fel, maieuri (dorm in maieu si triloti) plus celelalte, prosoape, stergare de bucatarie... Doar lenjeriile si chestiile mai groase le calc in cursul saptamanii, dar trebuie sa am duminica siguranta ca avem ce imbraca in zilele urmatoare. Nu ma intreaba nimeni de chef... poate-i vine sotului meu cheful candva

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Da, din cauza voastra o sa devin balena, ca dcplaceri trupesti n-am, macar papilele sa mi le satisfac.
Symo, felicitari pt achizitie. Ai fost la hdm? eu imi doream tapet cu cer si norisori si pe norisori sa fie ursuleti evident n-am gasit, dar am draperie roz cu alb, cu ursuleti pe norisori si luna....chestii de femei gravide, care n- au ce face

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Corina, al meu barbat a zis ca n-are timp de umblat si am mers pe Floreasca unde nici nu-mi vine sa-ti spun cat am dat, dar....ce nu face pt fata. In seara asta am mers si la babycomfort sa dam comanda si avansul si desigur ca acum mi-a zis sf lunii sept. Am facut un scandal acolo si le-am zis ca stiu de la cineva ca nu sunt seriosi si tot ce ai patit cu salteaua si livrarea. Si auzi raspuns: da, stim, a fost o clienta, un caz mai special, dar totul s-a intamplat din vina transportatorului etc Italienii incepeau munca din 01 sept si i-am rugat sa vb cu ei si maxim vinerea viitoare sa-mi confirme o data de livrare. Sa-l fi vazut pe al meu iubi ce prietenos era si eu disperata si f nemultumita. Aveau si salteaua, deja am pus-o deoparte, are o fata de cocos, una latex si intre ele niste mici arcuri cu pasla, era f ok. Merci inca o data de sfaturi.

Symo 31+ Diana Nicole
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput