Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Bebelina mea misca doar cand nu imi aude vocea.....de cate ori vorbesc sau pun mana pe burta se opreste, in schimb daca Marius pune mana pe burta face box cu el

Kitty

25+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

La noi e invers! La mine si la Emanuel misca iar cand vine tati se opreste. Cum ia mana continua . L-a prins miscand doar de cateva ori

Foarte frumos numele Eva, a fost pe lista mea de nume de fetita

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si bebe Iustin 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna fetelor!

Eu sunt tare ocupata la birou zilele astea.Am apucat sa citesc pe diagonala.

Felicitari celor ce au schimbat semnatura!

Miruna, super haios baiatul tau.

Sashenka, sanatate puiului mic.

Beatrice si eu am senzatii de moleseala/lesin cum dau cu nasul de caldura...si iau centrum materna in fiecare zi, deci inclin sa cred ca nu lipsa vitaminelor e vinovata.Tu avand si hipertiroidie...cred ca trebuie sa invatam sa nu ne panicam.Eu port cu mine un spray cu apa de fata si evantai.Sticluta cu saruri mai imi lipseste.

Luni ma duc si eu la eco, de abia astept sa vad bebelina.Si in septembrie ii aranjez camera.

Inca nu m-am agitat cu bagajul de spital...sper sa n-am nevoie de el prea curand.Oricum subscriu la ideea Mirunei cu chiloteii de bumbac ieftini.Asa am facut data trecuta si e super ok; ii folosesti si ii arunci.

Intalnirea - eu pot saptamana viitoare de marti incolo.Luni seara merg cu copilul la scoala sa ii ia masurile ptr uniforma si nu stiu cat dureaza.

Andreea, mami de baiat si 29+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Lidia! Nastere usoara si bebe sanatos si la termen!

A facut cineva eco la Chitescu? Cum vi s-a parut?

Beatrice si daca bei limonada? eu beau zilnic 2l de limonada din 2 lamai si 1 portocala si putin zahar. Restul pana la 3l il completez cu diverse alte lichide. In legatura cu elevitul vorbeste cu dr. eu am luat la cealalta sarcina 2-3/zi ultimile 3 luni, nu asimilam din mancare si in ultimul trimestru nu am luat decat 1 kg.

Un grafic cu greutatea fetala: http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart

doura vad ca bebelina ta e perfect in grafic. Oricum orice ecograf are o eroare de +/-15% in general sau depinde cum a fost setat. Si eu am facut eco la 24s si avea bebelina 550 gr, am crezut ca e putin dar vad ca e perfect in grafic. Oricum ei cresc in salturi. Era la dr. o graviduta de 36s si bebe luase in 2 sapt 700 gr, adica avea 3200g si mai avea 4 sapt pana la 40...

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Bine v-am gasit burticutze!

LA MULTI ANI Lidia! Sa ai un bebe sanatos si la termen!

Am lipsit iarasi un pic azi, am fost la tanti doctora sa vada rezultatul de la eco, mi-a zis sa nu-mi fac griji pentru rinichiutul mandrei, sa intreb la urmatoarea eco de chestia respectiva si mai vedem atunci daca e cazul sa facem ceva.
In rest, mi-a zis sa iau Magne B6 pentru carcei si daca simt nevoia sa iau vitamine. Ea recomanda dupa sapt. 28, deci dupa ce ne mai vedem o data.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Lidia P

Andreea, mami de baiat si 29+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Impresionant. Eu am fost foarte revoltata ca mamele bebelusilor care au supravietuit incendiului de la Giulesti pot sta cu ei doar 2 ore/zi. Cred ca ar fi foarte important ca bebelusii sa le auda tot timpul, sa le simta prezenta si daca se poate sa fie tinuti in brate. As sta langa copil zi si noapte si i-as vorbi. Foarte frumos cazul...

Ratusca ma bucur muuult ca iti plac Sa le folositi cu spor

Ete ce am gasit: www.kiabi.com/maternite/selection-allaitement/pyjamas/chemises-d-allaitement/v4306/P203958/R3" target="_blank"> Camasa noapte , www.kiabi.com/maternite/selection-allaitement/pyjamas/pyjamas-d-allaitement/v4306/P204839/R3" target="_blank"> Pijama , www.kiabi.com/maternite/pulls-gilets/gilet-maille-point-de-riz/99/P209035/C2" target="_blank"> Pulover

imi plac mult camasa de noapte si pijamaua. oare se gasesc si in magazinele kiabi de la noi?

23+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Citat:

Impresionant. Eu am fost foarte revoltata ca mamele bebelusilor care au supravietuit incendiului de la Giulesti pot sta cu ei doar 2 ore/zi. Cred ca ar fi foarte important ca bebelusii sa le auda tot timpul, sa le simta prezenta si daca se poate sa fie tinuti in brate. As sta langa copil zi si noapte si i-as vorbi. Foarte frumos cazul...

Ete ce am gasit: www.kiabi.com/maternite/selection-allaitement/pyjamas/chemises-d-allaitement/v4306/P203958/R3" target="_blank"> Camasa noapte , www.kiabi.com/maternite/selection-allaitement/pyjamas/pyjamas-d-allaitement/v4306/P204839/R3" target="_blank"> Pijama , www.kiabi.com/maternite/pulls-gilets/gilet-maille-point-de-riz/99/P209035/C2" target="_blank"> Pulover

imi plac mult camasa de noapte si pijamaua. oare se gasesc si in magazinele kiabi de la noi?

Pijama am vazut la Kiabi - Orhideea acum o luna. Nu cred ca s-au dat pentru ca aveau cu maneca lunga si a fost cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

toti copii sunt deosebiti, destepti, frumosi.....si noi niste ciori pe masura

Miruna, numele e cel ales de mami si tati; fiica-mea nu si-a exprimat inca optiunea! - egoismul din ea zice ca suriorei ii ajunge un singur nume, ca nu tb neaparat sa aiba doua cum are ea....mai avem timp de gandire

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Citat:

Pijamaua roz-corai am vazut-o eu la Kiabi Auchan.

Symo 31+ Diana Nicole
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

happy birthday LidiaP!!!!

Kitty

25+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput