Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

ratusca, cu contractiile ce sa zic, la mare am avut mai putine, acum ca am ajuns acasa parca au inceput iar sa fie mai multe ...
nici eu nu stiu ce sa mai zic ....
parca eram mai linistita la mare, si eu si fetita ....
ciudat este ca am avut contractii noaptea, chiar noaptea trecuta, efectiva m-am trezit din somn ca am contractii iar fata era linistia ....
nu stiu de ce sunt asa

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Lorin, super desteapta si haioasa Miruna ta....deja stie cum sa obtina ceea ce doreste...

in legatura cu greutatea bb-ului la nastere, io vreau sa fie slabut si sanatos . Clara a avut 3050 g si tot a iesit ffff greu. asa ca, din partea mea, dc se naste dupa sapt 36, respira bine si e ok din toate pct-le de vedere, as prefera sa aibe maxim 3 kg

23+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Si eu vreau sa va cunosc!!! De luni sunt disponibila oricand si la orice ora Hai fetele, mai stabilim o intalnire? Poate se mai incheie si perioada de concedii si din cate vad se mai racoreste afara

Citat:
citat din mesajul lui Lore1983

Burtici, nu ati mai zis nimic de nici o intalnire....nu se mai tine? Mi-as fi dorit foarte mult sa va cunosc personal

23+ viitoare mami de

29+ mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

alexxia si la mine apar mai mult seara...nu stiu de ce??!!! cred ca ma gandesc eu mai mult

27+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

le multumesc in ca o data la toate fetele pentru urarile facute....si eu va doresc multa sanatate si bebelusi sanatosi si frumosi

va pe toate

29+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

joi ma duc si eu la control si vreau sa am prima discutie cu doctora mea despre nastere
ma ajutati si pe mine cu niste intrebari pentru doctora?
eu vreau nastere naturala, cam ce ar trebui sa o intreb?

30+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Impresionant. Eu am fost foarte revoltata ca mamele bebelusilor care au supravietuit incendiului de la Giulesti pot sta cu ei doar 2 ore/zi. Cred ca ar fi foarte important ca bebelusii sa le auda tot timpul, sa le simta prezenta si daca se poate sa fie tinuti in brate. As sta langa copil zi si noapte si i-as vorbi. Foarte frumos cazul...

Ratusca ma bucur muuult ca iti plac Sa le folositi cu spor

Ete ce am gasit: www.kiabi.com/maternite/selection-allaitement/pyjamas/chemises-d-allaitement/v4306/P203958/R3" target="_blank"> Camasa noapte , www.kiabi.com/maternite/selection-allaitement/pyjamas/pyjamas-d-allaitement/v4306/P204839/R3" target="_blank"> Pijama , www.kiabi.com/maternite/pulls-gilets/gilet-maille-point-de-riz/99/P209035/C2" target="_blank"> Pulover

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si bebe Iustin 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Multumim Beatrice

Cate minuni poate face Dumnezeu si dragostea unei mame!!!

26+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Miruna......am incercat si eu o singura data sa ma las pe mana omului meu la pedchiura si am spus ca prefer sa am picioare de tractorist .....au ei(barbatii) o problema cu simtul estetic!!!

Acum il mai rog seara sa imi maseze picioarele pt ca le simt din ce in ce mai grele.....nu are deloc simt in mana si efectiv mi le zdrobeste:))

Pe mine ma amuza ca are un stil aparte de a vorbi cu bebelina : se lipeste cu gura de burta si spune "bugabugabuga"......asta face de cand sunt gravida.....
Bebelina mea misca doar cand nu imi aude vocea.....de cate ori vorbesc sau pun mana pe burta se opreste, in schimb daca Marius pune mana pe burta face box cu el

Kitty

25+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput